View Full Version : Кога най-после момичетата ще станат Европейки???
Въпросът е, кога ще започнат да правят те първата крачка и да свалят момчета, както е навсякъде в Европа?
kat4enceto
05-11-2007, 19:47
ти по тъпа тема не можа ли да измисли6??????!??!
Въпросът е, кога ще започнат да правят те първата крачка и да свалят момчета, както е навсякъде в Европа?
Куку ? Да те светна Европа няма нищо общо с това и явно просто не си срещнал такава - има ги.
em4i to az vinagi praq parvite kra4ki...xaxaxa nz sred kfi momi4eta si oba4e...ti ne6to ne si s evropeiskiq standart :D
аз пък си мислих
че аз съм тъп
но вече взех да се
обеждавам че има мн мн
по зле от мен
olive_oil
05-11-2007, 19:53
никога. Ние просто незнаем какво искаме! И разваляме всичко сътветно. Правим се на интересни пред момче, което примерно ни харесва, а като си хване друга - почваме да мрънкаме, че ни е прецакал. Мн сме зле тва жените ей!
никога. Ние просто незнаем какво искаме! И разваляме всичко сътветно. Правим се на интересни пред момче, което примерно ни харесва, а като си хване друга - почваме да мрънкаме, че ни е прецакал. Мн сме зле тва жените ей! Е на тва му викам умно момиче. :lol:
никога. Ние просто незнаем какво искаме! И разваляме всичко сътветно. Правим се на интересни пред момче, което примерно ни харесва, а като си хване друга - почваме да мрънкаме, че ни е прецакал. Мн сме зле тва жените ей! Е на тва му викам умно момиче. :lol:
Европейка
Mementomori
05-11-2007, 19:57
Това ли е представата ти за европейски тип момичета?
никога. Ние просто незнаем какво искаме! И разваляме всичко сътветно. Правим се на интересни пред момче, което примерно ни харесва, а като си хване друга - почваме да мрънкаме, че ни е прецакал. Мн сме зле тва жените ей!
Въй, така ли сме жените? Аз що ни една такава не познавам? :roll:
Много момичета правят първата крачка (игнорирам факта, че темата ти е поставена по много тъп начин... :-s ). Аз лично се намирам за достатъчно активна, когато ме привлича дадено момче. И винаги знам точно какво искам. :wink:
Европейка
Не европейките са тъпи но възпитани.
Абсолютно съм съгласен
Никога не съм попадал на момиче което да направи първата крачка
Винаги трябва аз да зарибявам деба :lol:
Иначе е хубаво да се правите на недостъпни . Никое момиче не обича да бъде смятано за "леко" или лесно достъпно . Но много често прекалявате а всичко си има граница . Затова бъдете малко по либерални и си разтваряйте по лесно краката :-D
Ъъъ...
http://www.vbox7.com/play:2473b52a
тва не знам дали му е мястото тука ма са го видях и ме накефи :lol:
olive_oil
05-11-2007, 20:31
просто се прецакваме сами. Тва е! И всички жени сме такива. Няма изключения. Просто някои мн добре го прикриват
просто се прецакваме сами. Тва е! И всички жени сме такива. Няма изключения. Просто някои мн добре го прикриват
Не само жените мацко, хората.
olive_oil
05-11-2007, 20:49
ох нз ама сме мн зле тва жените
аз пък си мислих
че аз съм тъп
но вече взех да се
обеждавам че има мн мн
по зле от мен
Има по-зле, но и ти си тъп ^^
Не само жените мацко, хората.
Я виж ти, смислен отговор.
ami moqta me svali drug vypros kak ni varvi vryzkata
ami moqta me svali drug vypros kak ni varvi vryzkata
зле а
LetiCherry
05-11-2007, 21:35
ХХхаахха...европейки...Това няма ни6то об6то с Европата! И по-добре ли е някоя мацка от страната, в която кравите са по-хубави от жените да ти се натиска нон-стоп, да не приема НЕ за отговор и после да разправя6, каква е досадна отколкото някоя, която не се сваля на всеки?! А и във флирта у4астват и двамата! И за6то смята6, 4е жените трябва да запо4ват флирт? На вас умръзна ли ви или какво? ](*,) При това има и в БГ доста агресивни флиртаджийки...
gPa3HuTeJl
05-11-2007, 21:39
Когато магарето стане мотор, ЦСКА стане отбор, тогава и б1лгарките ще станат европейки..
Когато магарето стане мотор, ЦСКА стане отбор, тогава и б1лгарките ще станат европейки..
хахаха х)))
Бати забавния пич си.
хахаха х)))
Бати забавния пич си.
Абе ти не си оня олигофрен xixi личи ти от километри. Оня малък тапак никога няма да постне нещо подобно. Освен ако не си е намерил приятелка но едва ли.
хахаха х)))
Бати забавния пич си.
Абе ти не си оня олигофрен xixi личи ти от километри. Оня малък тапак никога няма да постне нещо подобно. Освен ако не си е намерил приятелка но едва ли.
Да признавам си аз съм жалък имитатор който имитира гения на великия оригинален хихи.
Разкайвам се.
Но е яко че още ме помните ^^ ъъ го помните.
А не мислите ли че всеки говори от опита който е изживял.Човека постнал темата е отрязан от някоя, а момичетата които се изказаха преди мен им върви любовта.Според мен трябва момчетата да направят първата крачка така е редно и принципно не съм съгласен че е европейско едно момиче да тръгне да започне флирта и автора на темата бих го питал,ако някоя те е харесала пич а ти не я харесваш и тя започне да те сваля няма ли да си помислиш че е курва.Така че не си прав [-X ако харесваш толкова много някое момиче нямаше да постваш такава безмислена тема тук
Това ли е представата ти за европейски тип момичета?
явно да........ :-D :-D :smt044
Някой да е чел "Криво разбраната Цивилизация" ?
neverand
05-12-2007, 07:14
хаха
ama verno si e... :lol:
white_chik
05-12-2007, 19:05
Май не си много запознат.В Париж,като се покажеш на улицата мъжете започват да ти парявт комплименти,да ти поднасят цвета,във Виена е същото.Не че има нещо лошо жените да правят първата крачка,зависи от ситуацията
iliqnfenka
05-12-2007, 19:49
е има и момичета, които свалят момчета, въпреки че ся не се сещам да познавам такива :lol:
Deni4ka93
05-12-2007, 19:53
=D> =D> =D> =D> =D>
ThePainIsReaL
05-12-2007, 20:03
Да ти имам и темата .. Баси ..
=D> =D> =D> =D> =D>
абе кви жени бе не станете ли на 20 не сте жени а момиченца
Май не си много запознат.В Париж,като се покажеш на улицата мъжете започват да ти парявт комплименти,да ти поднасят цвета,във Виена е същото.Не че има нещо лошо жените да правят първата крачка,зависи от ситуацията
Тук съм съгласна...вече споменах, че темата е поставена безумно глупаво. Откакто живея в Италия толкоз рози получавам...разхищение на цветята. (Не че не оценявам жеста, въпреки че ми е ясна идеалната цел, с която се прави, но просто в моя случай не е печеливша инвестиция :-)). Мъжете в доста европейски страни са доста по-напористи отколкото си мислиш.
Тук съм съгласна...вече споменах, че темата е поставена безумно глупаво. Откакто живея в Италия толкоз рози получавам...разхищение на цветята. (Не че не оценявам жеста, въпреки че ми е ясна идеалната цел, с която се прави, но просто в моя случай не е печеливша инвестиция :-)). Мъжете в доста европейски страни са доста по-напористи отколкото си мислиш.
Роза през живота си съм подарявал само веднъж. Ще го направя отново, ако преценя че ще бъде оценена. До тогава няма да получавате рози а само кyра ще ми ядете.
LetiCherry
05-12-2007, 21:13
Digital, ти с тва мислене няма дале4 да стигне6... :roll:
За да ти лапат к*** първо трябва да направи6 не6то за да го заслужи6, като например не6то дребно да покаже6, 4е моми4ето зна4и не6то за теб...ако зна4и де, за6тото само да ти лапа **** може всека, да те оби4а оба4е НЕ!
Digital, ти с тва мислене няма дале4 да стигне6... :roll:
За да ти лапат к*** първо трябва да направи6 не6то за да го заслужи6, като например не6то дребно да покаже6, 4е моми4ето зна4и не6то за теб...
Ама тия две неща нямат нищо общо бе принцесо. Аз мога и на курва да отида и пак ще го налапа. Розата е символ на любов, на привързаност, знак за това че си благодарен и оценяваш това че тази жена е с теб. Поне за мен. Аз принципно съм много романтичен но няма да се хабя за някой който няма да оцени нищо. И тъй като не обичам да ме лъжат и разочароват предпочитам да не рискувам.
Ама тия две неща нямат нищо общо бе принцесо. Аз мога и на курва да отида и пак ще го налапа. Розата е символ на любов, на привързаност, знак за това че си благодарен и оценяваш това че тази жена е с теб. Поне за мен. Аз принципно съм много романтичен но няма да се хабя за някой който няма да оцени нищо. И тъй като не обичам да ме лъжат и разочароват предпочитам да не рискувам.
Втори смислен пост в последните 2 дена! Изумяваш ме!
Така или иначе, всъщност си прав. Жестът значи много. Но в Италия, примерно, мъж вижда жена, която му хваща окото, спира един от безбройните продавачи на цветя, дет пърхат наоколо, отива при нея с розата и иска да се запознае. Тая роза казва: хубава си, може ли да ти правя компания (и евентуално да те вкарам в леглото си). Жената в Италия не трябва да си мърда пръста, за да я забелязват мъжете. ( Не го изтъквам като нещо положително, просто е така. Всъщност си има и негативна страна. ) Роза, подарена от любимия, е съвсем друго нещо. Тя е точно това, което ти казваш.
Пояснявах на автора, че има грешна представа за отношенията между мъжете и жените из другите европейски държави.
Escarina
05-12-2007, 23:45
Ето...две сме вече на това мнение :) Както казва един фр тва момичетата сме много тъпи скумрии.Не знаем какво искаме,обичаме да обвиняваме хората правим интриги...човешко е ама..е гадно:/
Откакто живея в Италия толкоз рози получавам...разхищение на цветята. (Не че не оценявам жеста, въпреки че ми е ясна идеалната цел, с която се прави, но просто в моя случай не е печеливша инвестиция :-)). Мъжете в доста европейски страни са доста по-напористи отколкото си мислиш.
Бахти... искам да съм яка мацка в Италия о.О
Deni4ka93
05-13-2007, 08:38
Ето...две сме вече на това мнение :) Както казва един фр тва момичетата сме много тъпи скумрии.Не знаем какво искаме,обичаме да обвиняваме хората правим интриги...човешко е ама..е гадно:/
Tri sme!!!
Не мисля, че в България е по-различно.Доста пъти първо момичетата правят първата крачка, така че...
lLady_MooN_RaiN
05-13-2007, 08:59
Това кой кого и как сваля няма нищо ама нищо общо с това дали сме в Европа или не. Това зависи само от индивидуалнитекачества на даден човек. Затова смятам, че темата е адски тъпа.
Че то си е така ве. Иначе наще са БЪЛГАРСКИ КУРВИ! Известни са насякъде по Европа и не само!