View Full Version : GREENFLOWER+JAMAECA....
shte te obicham vinagi
05-12-2007, 08:39
dnes stava 1 godina ot kakto se zapoznah s naj-strahotnoto momche na sveta..nikoga nqma da zabravq kolko mn prejivqhme zaedno i kolko krasivi migove imahme prez tazi godina..OBICHAM TE!nqma da zabravq onzi proliven mayski den,v koito me nakara da se vlybq v teb,samo s edin pogled..bez da sa nujni dumi.ne s1m vqrvala,che tova moje da mi se sluchi,no jivot1t ni podnasq kakvo li ne,dori i naj neochakvanite neshta.sega s1m s teb..dano da e zavinagi!!!
`Death`Whore``
05-12-2007, 08:40
По улиците също ли досаждаш с това на хората?
neverand
05-12-2007, 08:41
хах :) Нещо хубаво да прочетем днеска :) Ами,дано да ви е все така хубаво :)
По улиците също ли досаждаш с това на хората? :smt005 :smt005 ne,napisah go da ti e t1po na teb..are,kato si nek1v neshtastnik nmz..ne mi trqbva t glupavite ti komentari =P~
`Death`Whore``
05-12-2007, 08:43
Жена съм. И не си забавна, за иронична - да не говорим. Защо не споделиш радостта си с него, с някой...приятел, поне познат? Не общуваш ли с хора?
ne smqtam da se draznq s teb,svet1t e prekaleno hubav,za da se zanimavam s glupavi zaqdlivi s1zdaniq..pravq kakvoto resha,nujno li e da me pitash zashto?ne mislish li,che si e moq rabota,ako iskam shte go napisha i na biobord,pak li shte me pitash,dali obshtuvam s hora..da obshtuvam imam mn priqteli,koito znaqt vsichko za men i s1m shtastliva.pojelavam ti go i na teb,vs hubavo :mrgreen:
`Death`Whore``
05-12-2007, 08:56
Аз съм доволно щастлива. Попитах те нещо просто и веднага реши, че се заяждам. И не съм глупава за твое сведение. Ще ти пиша след 2 седмици и ще флуудя като луда колко съм щастлива и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти. :)
neverand
05-12-2007, 08:57
празни нерви [-X
Аз съм доволно щастлива. Попитах те нещо просто и веднага реши, че се заяждам. И не съм глупава за твое сведение. Ще ти пиша след 2 седмици и ще флуудя като луда колко съм щастлива и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти. :)shte se radvam za teb =D>
и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш . ..колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти. naDeath`Whorepisa :-k :-k ..protivorechish si..
Мразя мъжа си..kaza otnovo tq....
`Death`Whore``
05-12-2007, 09:25
Какви глупости пишете?
Victorya
05-12-2007, 10:36
Ами тук съм напълно съгласна с тебе. Сегаа браво на вас , ама нас ся кво ни ебе?! :shock:
gPa3HuTeJl
05-12-2007, 14:17
xahxha преставя'ш ли си, спира те нек'ва и ти казва : неска се мина 1 месец откакто пра'йх секс.. xhaxha как ли ш'е реагираш освен, че ш'е и вр1тнеш един шамар xhaxah
neverand
05-12-2007, 14:20
Е похвалило се момичето,кво пък толкова :) Може би,гаджето й посещава форума и тя е искала да го види това :) Нещо различно може да е искала :)
aP0kAlIpSiS
05-12-2007, 15:01
xahxha преставя'ш ли си, спира те нек'ва и ти казва : неска се мина 1 месец откакто пра'йх секс.. xhaxha как ли ш'е реагираш освен, че ш'е и вр1тнеш един шамар xhaxah
Аз бих си помислила,че ми прави някакви сексуални намеци и тогава бих и била шамара...
sladko_bebchence
05-12-2007, 15:04
mi br obi4aite se :smt008 ,no ne mislq 4e tfa nas ni zasqga ,no pyk 6tom moje da se spodelqt lubovnite problemi moje da se spodelq i lubovnoto shtastie nali taka :::
Аз бих си помислила,че ми прави някакви сексуални намеци и тогава бих и била шамара...
ако не е някое лапе, аз бих я завел за ГОЛИ ОЛЮВИ :mrgreen:
`Death`Whore``
05-12-2007, 15:36
И да започне да ми обяснява как има годишнина и е много щастлива, първо ще реша, че е от лудите, които заговарят хората...
ЕЕЕЕЕе и щастие ли има вече в тоя форум... :shock: Мислех че няма да дойде деня в който ше го видя... :-D
Момент. Какво лошо има в това да си сподели радостта ? Кой е казал че тук само проблемни трябва да пишат.
Я се осъзнайте. [-X Няма нищо лошо в това хората да се заговарят по улицата. На мен би ми било приятно, стига да не е с някакви лоши задни мисли...
`Death`Whore``
05-12-2007, 17:40
Всеки с вкуса си...аз например не обичам.