View Full Version : eh,pusta revnost
VerryBerry~similar
05-12-2007, 10:35
O:) privet,na vs,iskam da vi spodelq ne6to,koeto me trevoji ot dosta vreme,a to e 4e mn revnuvam biv6iq!Nz za6to stava taka-obi4am dr mom4e no vs pat kogato vidq biv6iq s dryga mi ide da go ...kakto i sledva6tata mu priqtelka...Naro4no li go pravi za da me drazni?!Egati!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Kajete kakvo da pravq!!Milsi predvaritelno.. O:)
cherinka
05-12-2007, 10:37
Нем, просто се ядосваш, че вече не е "твой" и в момента е на някоя друга.
бих казал, че това не е чиста ревност... по скоро се чувстваш обдена...
т.е. явно приятелките му не са на твоето ниво (според теб) и се чувстваш подменена за нещо по долно от теб...
Не е ревност. Чувство за притежание е. Живей си живота и остави момчето да си живее неговия.
sladko_bebchence
05-12-2007, 10:54
i az sym taka makar 4e go zarqzah prosto nz. :? se6tam se 4e i s men e bil taka nejen a sq s druga.vednaj bqhme na kafe s fr i go vidqh tam da dyrji rykata na gadjeto si i da i govori milo-milo i mi stana mn gadno 6toto prosto zn 4e ne e moi.i f tva zavedenie mi be6e kazal 4e ne iska tam da hodim a sled 1 m go vijdam tam s 1 groznicata ,cqlata vyv pypki i sys 200 sm taliq :smt005 ..ako go prai naro4no se zadqvai s gadjeto si pred nego-celufki ,pregrydki i t.n sh pomogne 100 % ;-)
alkobalko
05-12-2007, 11:04
Ти не го искаш за себе си, но и не искаш друга да го има. Това е чувства за притежание. Според мен трябва да престанеш да се занимаваш с него.
gPa3HuTeJl
05-12-2007, 14:13
Oooпределено.. ! =D>
Green_Moon
05-12-2007, 14:27
То това стана като "загубих си играчката и сега пак я искам за себе си".Щом не сте вече заедно остави го той да си живее живота, а ти си живей своя...
tedinkata_
05-12-2007, 17:16
emi ti mai oshte go obichash bivshia ti togava.. ili da ne e OBICHASH..vse oshte imash chuvstva kum nego.. :-k ama ti si ve4e s drug..prosto si gledai tvoeto gadje i po dobre si revnuvai nego 4e da ne izgubish pitomnoto za da gonish divoto kakto se kazva (ako me razbirash) :roll:
emi ti mai oshte go obichash bivshia ti togava.. ili da ne e OBICHASH..vse oshte imash chuvstva kum nego.. :-k ama ti si ve4e s drug..prosto si gledai tvoeto gadje i po dobre si revnuvai nego 4e da ne izgubish pitomnoto za da gonish divoto kakto se kazva (ako me razbirash) :roll:
Много правилно... ами ако сегашното ти гадже види че ревнуваш бившето... Как мислиш че ще се почувства?!? Казваш че го обичаш... Обаче представи си как изглежда отстрани... Тука е мястото на цитата...
She-Devi!
05-12-2007, 17:37
ам добре за кво се ядосваш като си имаш и ти приятел и мани другото ами казваш че и го обичаш.значи не изпитваш такива чувства към него след като гледаш още към миналото си.съветче : не обръщай внимание на миналото защото ще си развалиш взаимоотноешнията със сегашния...хмм после ще страдаш и ще си с виновна пак ти !!!!
ам добре за кво се ядосваш като си имаш и ти приятел и мани другото ами казваш че и го обичаш.значи не изпитваш такива чувства към него след като гледаш още към миналото си.съветче : не обръщай внимание на миналото защото ще си развалиш взаимоотноешнията със сегашния...хмм после ще страдаш и ще си с виновна пак ти !!!!
поздрави за песента от подписа :)
http://www.data.bg/f.php?fid=9261701
BWald0rf
05-12-2007, 19:46
Naro4no li go pravi za da me drazni?!
И защо да те дразни?Все пак ти в бивш и всичко между вас е приключило.Ти си с друг а той с друга..Смешно е да мислиш че той си е намерил друга за да те дразни ;)
Иначе по темата-може би още те привлича и искаш да е твой,но от друга страна си искаш и сегашното гадже.Моят съвет е да забравиш бившия и да се опиташ да си безразлична когато го виждаш с други ;)
VerryBerry
05-13-2007, 10:38
mdaaaaaaaaaaaam...pravi ste,si4kite...abe to moito e mn stranna istoriq...parvo bqhme s nego,nali,posle me zarqza....sled vreme se sdobrihme no nz ...skasah s nego za6toto nqma6e smisal da se vra6tam obratno...sq vs e ok,ne sme se sre6tali..i se nadqvam pati6tata ni da ne se presekat... [-o<
VerryBerry
05-13-2007, 10:42
ne se 6a6kaite-VerryBerry i VerryBerry~similar sa edno i sa6to lice!! :smt006
bih narekla tova 4ustvo za sobstvenost-prosto go preodolei!!! :wink:
sladko_dete
05-13-2007, 13:40
ne mislq 4e go pravi narochno, toi ne bi mogal da znae che go revnuvash, prosto momcheto prodaljava napred, veche i ti si s dr, obichash go, gledai napred i zareji vaprosniq g-n da se zanimava s groznici :smt005
Ти не го искаш за себе си, но и не искаш друга да го има. Това е чувства за притежание. Според мен трябва да престанеш да се занимаваш с него.
Много точно казано ... Преодолеи го :roll:
Da i na men mi se e slu4valo da vidq biv6iq s nqkoq druga i da mi stane kofti,da mi ide da go ubiq kakto nego ,taka i neq,no tova e normalno.Smisal takv,4e bila si s nego,razdelili ste se,ti ima6 drug,oba4e znae6 4e ve4e ne e tvoi,4e e s druga i izpitva6 revnost,na mnogo momi4eta,a sa6to i na mn mom4eta im se slu4va taka,no spoko minava ;)
VerryBerry
05-13-2007, 14:22
mi tai,tai..ama nz dali ako go vidq pak nqkade s nqkoq nama da mi prizlee...draifa mi se ot nego...kak da prestana s tiq glupusti?! :---)
malkoto_sladur4e
05-13-2007, 14:34
:smt023
VerryBerry
05-13-2007, 15:04
ei,ni me ironiziraite!! :smt005 :smt005 :smt005 :oops: