Влез

View Full Version : Мъжка прическа с къса коса !

KDFM_666
05-12-2007, 15:00
На 19 години съм, мъжко чадо. От великото търново
От 14 до 19 години съм бил само с дълга коса (бях див металист :-D и още съм... но ми писна и искам да имам къса коса... но пък косата ми е малко гадна *(поддържам е нямам в предвид че е изтощена и тн... имам в предвид че косата ми имам едно ъгълче в средата на челото си незнам как да ви го опиша едно такова > в средата и от там по принцип е разделях на път преди... но когато ми е къса от там бритона ми си прай кот иска)*

Та кажете няква прическа която не е адски гъзарска (някви отстригвания отстрани) или пък някви огромни обеми дето приличат на коронка или бодлички... още по малко ония бритони .... дето са леко женски :-D

А иначе косата ми е светла кестенява и с дължина около 5-6 санта (не е много къса, неискам и ад е подстригвам на макс....)

За сведения имам широко лице (докато бях с дълга коса не личеше толкоз... но ся личи)

Моля за помощ :D 8) 8)

kat4enceto
05-12-2007, 15:27
що просто не отиде6 в някой фриз.салон!?!??!?!

05-12-2007, 15:30
що просто не отиде6 в някой фриз.салон!?!??!?!

Бях... но там ме подстригаха късо (неисках иначе щото ако ме бяха подстригали иначе щях да мязам на ония педерасти по улиците чалга-фешани) ся съм просто с скъса коса :-D

`Death`Whore``
05-12-2007, 15:39
Просто е - ако си направиш специална прическа, ще е гъзарска. Просто не я оставяй дълга отстрани или отиди във фризьорския салон и попитай какво според фризьорката ще отива на лицето ти.

05-12-2007, 15:43
Просто е - ако си направиш специална прическа, ще е гъзарска. Просто не я оставяй дълга отстрани или отиди във фризьорския салон и попитай какво според фризьорката ще отива на лицето ти.

Именно, искам да е хем специална хем да не е газарска... нещо "пънкарско" ако може да се израза така... нещо кат на johny rotten ot sex pistols :-D

05-12-2007, 19:48
айдиде дайте някви съвети :-)

Adwokat
05-12-2007, 21:20
Off oshte edin lud metal..

05-13-2007, 05:13
:-D molq wiiiiii