.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

KDFM_666
    Guest

Мъжка прическа с къса коса !

На 19 години съм, мъжко чадо. От великото търново
    От 14 до 19 години съм бил само с дълга коса (бях див металист и още съм... но ми писна и искам да имам къса коса... но пък косата ми е малко гадна *(поддържам е нямам в предвид че е изтощена и тн... имам в предвид че косата ми имам едно ъгълче в средата на челото си незнам как да ви го опиша едно такова > в средата и от там по принцип е разделях на път преди... но когато ми е къса от там бритона ми си прай кот иска)*

Та кажете няква прическа която не е адски гъзарска (някви отстригвания отстрани) или пък някви огромни обеми дето приличат на коронка или бодлички... още по малко ония бритони .... дето са леко женски

А иначе косата ми е светла кестенява и с дължина около 5-6 санта (не е много къса, неискам и ад е подстригвам на макс....)

За сведения имам широко лице (докато бях с дълга коса не личеше толкоз... но ся личи)

Моля за помощ

Град
    somewhere over the rainbow...
    що просто не отиде6 в някой фриз.салон!?!??!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    що просто не отиде6 в някой фриз.салон!?!??!?!
    Бях... но там ме подстригаха късо (неисках иначе щото ако ме бяха подстригали иначе щях да мязам на ония педерасти по улиците чалга-фешани) ся съм просто с скъса коса

Просто е - ако си направиш специална прическа, ще е гъзарска. Просто не я оставяй дълга отстрани или отиди във фризьорския салон и попитай какво според фризьорката ще отива на лицето ти.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Просто е - ако си направиш специална прическа, ще е гъзарска. Просто не я оставяй дълга отстрани или отиди във фризьорския салон и попитай какво според фризьорката ще отива на лицето ти.
    Именно, искам да е хем специална хем да не е газарска... нещо "пънкарско" ако може да се израза така... нещо кат на johny rotten ot sex pistols

Guest
    айдиде дайте някви съвети

Off oshte edin lud metal..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    molq wiiiiii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си