PDA

View Full Version : опасно ли е в дупето без презерватив?

machko
05-12-2007, 22:42
искам да попитам опасно ли е в дупето без презерватив ако съм сигурен че приятелката ми няма разни венерически болести моля за компетентно мнение

Barbie
05-12-2007, 22:48
В крайна сметка не е най-хигиеничното място из човешкото тяло. Дори и да си е направила клизма и да има идеална лична хигиена. Препоръчително е да си с презерватив...

05-12-2007, 22:51
оо даа презерватив и лубрикант са просто задължителни...особено СПИН-ът е най-опасен там...айде и полека

machko
05-12-2007, 22:53
мерси много.само че проблема идва от това че ние си го правим без гума пък искам да пробвам и в дупето без гума просто да видя какво ще е чувството но май няма да го бъде :)

russianmafiaboss
05-13-2007, 00:01
презервативът не променя усещането (почти) , е поне не чак толкова че да го правиш там без презерватив
дори и да прави клизми пак не е много хигиенично

alkobalko
05-13-2007, 06:23
Най-добре с презерватив. Колкото и добра хигиена да има момичето това не е едно от най-чистите места в организма и.

MarioGyurov
05-13-2007, 09:13
*цензура*

Samanta Jones
05-13-2007, 09:18
а опасно ли е да си сложиш главата в устата на гладен алигатор?? само с презерватив вее еййй

die
05-13-2007, 09:24
ami ne e higieni4no mn qsno

Sh@d0w
05-13-2007, 09:29
съгласен съм но пък е приятно :wink:

BuBsSs
05-13-2007, 12:40
съгласен съм но пък е приятно :wink:

И аз съм съгласна. :wink:

misskiss0306
05-13-2007, 12:48
ne mislq 4e mneniqta ni v tozi forum shte promenqt neshto sled kato mom4eto si e reshilo 4e go iska, pyk i momi4eto shtom e syglasno.. no ne zabravqi 4e analno riskyt za SPIN e nai - golqm :p

Barbie
05-13-2007, 12:59
Момчето казва, че нямат болести, предавани по полов път.

А защо анално рискът от заразяване със СПИН да е най-голям? :roll: HIV вирусът се предава чрез телесни течности, а в ануса такива не се образуват. За това пък при вагинално проникване се отделя смазочен секрет. Следователно, при анален секс риск от заразяване със СПИН би трябвало да има само за жената (в хетеросексуална връзка)...не е ли така? (Освен някаква кръв там...ама кръв не би трябвало да има, нали :shock: ) Докато при вагинален секс се обменят телесни течности... Тогава рискът от заразяване не би ли трябвало да е най-голям при вагинално проникване? :roll: (Поравете ме ако греша де... :-D )

Така де, признавам си, че не знам и сега ще се поровя и ще науча защо, аджеба, е по-опасно...

malka_sladuranka
05-13-2007, 14:12

А защо анално рискът от заразяване със СПИН да е най-голям? :roll: HIV вирусът се предава чрез телесни течности, а в ануса такива не се образуват. За това пък при вагинално проникване се отделя смазочен секрет. Следователно, при анален секс риск от заразяване със СПИН би трябвало да има само за жената (в хетеросексуална връзка)...не е ли така? (Освен някаква кръв там...ама кръв не би трябвало да има, нали :shock: ) Докато при вагинален секс се обменят телесни течности... Тогава рискът от заразяване не би ли трябвало да е най-голям при вагинално проникване? :roll: (Поравете ме ако греша де... :-D )

Така де, признавам си, че не знам и сега ще се поровя и ще науча защо, аджеба, е по-опасно... Може и да е вярно това което казваш, но от там идва въпросът, защо спина се предва най-вече при хомосексуални двойки и при използването на една и съща спринцовка..? :-k

Barbie
05-13-2007, 14:18
Може и да е вярно това което казваш, но от там идва въпросът, защо спина се предва най-вече при хомосексуални двойки и при използването на една и съща спринцовка..? :-k

Спринцовката - заради кръвта? 8-[ Хомосексуалните двойки...знам ли...не ползват предпазни средства, защото няма риск от забременяване? 8-[

Нооо, аз не казвам, че не е вярно, казвам, че не знам защо е така... Просто си любопитствам. И в уикипедия четох нещо такова, но пак не разбрах каква е причината аналният секс да е по-рисков...

krizbeto_zleto
05-13-2007, 14:24
pa ako iska6 kompetentno mnenie idi na kojen lekar da ti kaje ](*,)

krem4et0
05-13-2007, 14:56

Така де, признавам си, че не знам и сега ще се поровя и ще науча защо, аджеба, е по-опасно...
Ами ако мацката има хемороиди и някой се спука. А и тъканта от вътрешната страна е много нежна и може да се разкъса-т.е. да прокърви...............

LiloTa
05-13-2007, 15:23
естествено че е безопасно.....но за секи случаи земай те си от време на време щото...никога не се знае.....

05-13-2007, 15:49
Milena_Pld Пуснато на: Нед Май 13, 2007 4:57 pm Заглавие: hi

--------------------------------------------------------------------------------

Ami az sam za bez prezervativ.pravq go sas i bez prezervativ.No bez prezervativ use6taneto e drugo.A mislq 4e vsqko momi4e predi analen sex e dobre da mine prez WC-to.Bez prezervativ e po qko.

ot kolko vreme pravi6 analen bez guma?

05-13-2007, 15:58
всъшност се отделят секрети които ти смазват ануса да не се претрие когато ходиш до тоалетна.същото е и когато правиш анален секс и затова точно могат да се предават болести щотот се обменят телесни течности.
Обаче пак не ми стана ясно дали може да ми стане нещо ако го правя без презерватив отзад

05-13-2007, 16:22
и на приятеля ти нищо ли му няма ?Щото се понаплаших тука и все си мисля да не пробвам без капут

ThePainIsReaL
05-13-2007, 16:28
Хах .. ако искаш да пипнеш някоя инфекция, давай, пробвай. Колкото и добра да е хигиената й, това е анусът й все пак.

05-13-2007, 16:30
мерси.значи няма да пробвам .е какво да се прави :roll:

malkoto_sladur4e
05-13-2007, 17:08
Amii...opasno e da! :roll: Makar 4e az i moq priqtel pravim analen bez prezervativ!

InvaiDeR
05-13-2007, 20:44
Ne! s malko bebeshko maslo stava super! :lol:

Nadal's
05-15-2007, 20:26
az 6ibam priqtelkata si bez kaput. a ina4e v gaza q 4ekam da sere i togava q plqkam. daje si svalqm kojata na kuro do topkite

WaKo
05-15-2007, 20:40
Абе как може да сте толкова зле по отношние на СПИН - той се предава САМО по кръвен път - вируси се съдържат в спермата, но не и в течностите, които се отделят от жената по време на секс. Заразяването се получава, защото колкото и да е смазано всичко във влагалището винаги има триене и от него се получават микроскопични ранички по лигавицата, през които вируса попада в кръвта. При анален секс смазката е много по-малко, триенето е повече, а лигавицата е много по-тънка и се получават по-лесно и повече микроскопични ранички и заради това там опасността е по-голяма, а не заради другите безумни причини, които изтъкнахте. Не е нужно да се лее кръв с кофи, за да се предаде СПИН. А е по-разпространен при педалите, защото те се чукат супер безразборно и затова.