- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опасно ли е в дупето без презерватив?
искам да попитам опасно ли е в дупето без презерватив ако съм сигурен че приятелката ми няма разни венерически болести моля за компетентно мнение
В крайна сметка не е най-хигиеничното място из човешкото тяло. Дори и да си е направила клизма и да има идеална лична хигиена. Препоръчително е да си с презерватив...
оо даа презерватив и лубрикант са просто задължителни...особено СПИН-ът е най-опасен там...айде и полека
мерси много.само че проблема идва от това че ние си го правим без гума пък искам да пробвам и в дупето без гума просто да видя какво ще е чувството но май няма да го бъде![]()
презервативът не променя усещането (почти) , е поне не чак толкова че да го правиш там без презерватив
дори и да прави клизми пак не е много хигиенично
Най-добре с презерватив. Колкото и добра хигиена да има момичето това не е едно от най-чистите места в организма и.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
*цензура*
а опасно ли е да си сложиш главата в устата на гладен алигатор?? само с презерватив вее еййй
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
ami ne e higieni4no mn qsno
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
съгласен съм но пък е приятноПървоначално написано от die
![]()
И аз съм съгласна.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ne mislq 4e mneniqta ni v tozi forum shte promenqt neshto sled kato mom4eto si e reshilo 4e go iska, pyk i momi4eto shtom e syglasno.. no ne zabravqi 4e analno riskyt za SPIN e nai - golqm![]()
Момчето казва, че нямат болести, предавани по полов път.
А защо анално рискът от заразяване със СПИН да е най-голям?HIV вирусът се предава чрез телесни течности, а в ануса такива не се образуват. За това пък при вагинално проникване се отделя смазочен секрет. Следователно, при анален секс риск от заразяване със СПИН би трябвало да има само за жената (в хетеросексуална връзка)...не е ли така? (Освен някаква кръв там...ама кръв не би трябвало да има, нали
) Докато при вагинален секс се обменят телесни течности... Тогава рискът от заразяване не би ли трябвало да е най-голям при вагинално проникване?
(Поравете ме ако греша де...
)
Така де, признавам си, че не знам и сега ще се поровя и ще науча защо, аджеба, е по-опасно...
Може и да е вярно това което казваш, но от там идва въпросът, защо спина се предва най-вече при хомосексуални двойки и при използването на една и съща спринцовка..?Първоначално написано от Barbie
![]()
Спринцовката - заради кръвта?Първоначално написано от malka_sladuranka
Хомосексуалните двойки...знам ли...не ползват предпазни средства, защото няма риск от забременяване?
![]()
Нооо, аз не казвам, че не е вярно, казвам, че не знам защо е така... Просто си любопитствам. И в уикипедия четох нещо такова, но пак не разбрах каква е причината аналният секс да е по-рисков...
pa ako iska6 kompetentno mnenie idi na kojen lekar da ti kaje![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Ами ако мацката има хемороиди и някой се спука. А и тъканта от вътрешната страна е много нежна и може да се разкъса-т.е. да прокърви...............Първоначално написано от Barbie
Milena_Pld Пуснато на: Нед Май 13, 2007 4:57 pm Заглавие: hi
--------------------------------------------------------------------------------
Ami az sam za bez prezervativ.pravq go sas i bez prezervativ.No bez prezervativ use6taneto e drugo.A mislq 4e vsqko momi4e predi analen sex e dobre da mine prez WC-to.Bez prezervativ e po qko.
ot kolko vreme pravi6 analen bez guma?
всъшност се отделят секрети които ти смазват ануса да не се претрие когато ходиш до тоалетна.същото е и когато правиш анален секс и затова точно могат да се предават болести щотот се обменят телесни течности.
Обаче пак не ми стана ясно дали може да ми стане нещо ако го правя без презерватив отзад
и на приятеля ти нищо ли му няма ?Щото се понаплаших тука и все си мисля да не пробвам без капут
мерси.значи няма да пробвам .е какво да се прави![]()
Amii...opasno e da!Makar 4e az i moq priqtel pravim analen bez prezervativ!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ne! s malko bebeshko maslo stava super!![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.