View Full Version : Няма настроение...
beautiful.soul
05-13-2007, 09:44
момичета какво ще си помислите ако гаджето ви каже че няма настроение за нищо и не иска да ви вижда 1 ден?
MarioGyurov
05-13-2007, 09:47
*цензура*
Знам ли... :-k Ама при всички положения не бих си помислила, че става нещо с връзката ни =; Бих го попитала дали има някакъв негов, личен проблем, от който да произтича това негово желание да не се виждаме, и ако той реши да сподели, ще го изслушам :wink: А ти говори ли с него, попита ли го каква е причината :?: :smt016
Ами не бих помислила ,че има опастност эа връэката ни...може би просто има някакъв проблем,който не се отнася до теб..!най-добре найстина един ден го отсави,даже не му эвъни!А пък след това сам ще те потърси ;-) ...ако не каже нищо по въпроса не го питай!!!
Uptown_soldier
05-13-2007, 10:02
Едно мъжко мнение: той няма да къса с теб. [-X
4е му е кофти и предпо4ита да си остане сам :roll:
Еми значи, понякога човек трябва да остане сам със себе си, защото има нужда от това. За да реши нещо, за да си почине... за квото и да е. Просто имаме такава нужда понякога.
Ми изчакай и ще видиш кво ще стане. Може да иска да си помисли. Нямя да скъсате спокс.
MaRiQnKa
05-13-2007, 10:39
Ами тук няма място за притеснение...относно връзката ви. Аз самата имам такива моменти, понеже много бързо си променям настроението, но приятелят ми е свикнал вече. Така че остави го един ден сам със себе си :lol: :lol:
Ами слу4ва се. На теб не ти ли се е слу4вало да нямаш желание да се виждаш с никого?
Не си мисли автомати4но, 4е иска да късате. Може да има някакъв ли4ен проблем, който изобщо да не е свързан с теб.
Дай му този един ден свобода и после поговорете, да видиш какво го мъ4и
sladko_dete
05-13-2007, 12:56
prichinite moje da sa vsqkakavi- da e imal kofti den, da se e skaral s tehnite ili s nqkoi priqtel, da nqma pari da izleze, da e v depresiq, da e spal nakrivo :D ili prosto da go marzi i da iska da si ostane vka6ti pred tv-to... ne si misli gluposti, izchakai da vidish sledva6tite dni kvo shte stane i ako pak e sa6toto pogovori s nego i go pitai kav e problema
V NIKAKAV SLU4AI NE HODI PRI NEGO DNES-SAMO 6TE SE IZDRAZNI.ostavi go-nqma da skasa s teb,prosto si ima problem koito smqta 4e ti ne moje6 da re6i6.
Ще си помисля, че не е на кеф и иска да си помързелува сам? Ще го питам има ли нещо, което го тревожи и има нужда да сподели...и толкоз.
Би ми станало кофти и бих го попитала дали има проблем между нас..Ако каже не,ще го оставя намира и ще го потърся на другия ден... :wink:
Няма да го карам да се видим, щом не е на кеф и не иска.Да, човек наистина понякога има нужда да остане сам.Може би го прави и за доброто и на двама ви, погледни от добрата страна-може би с кофти настроението си не иска да разваля и твоето, защото на теб също ще ти стане зле.И все пак може да поговориш с него, защо му е зле и т.н.
~мЪртва~
05-13-2007, 14:49
На мен ми се е слу4вало..т.е. аз да кажа 4е неискам да го виждам и 4увам еди колко си време :roll: Просто този момент аз го нари4ам момент на ''заду6аване'' :roll: Но като съм казала 4е искам да ме остави за известно време това съвсем не зна4и 4е не го оби4ам или 4увствата ми към него са охладняли.А може би просто не е в настроение и затова ти е казал това...Но мисля 4е е по-добре да не го безпокоиш..