Влез

View Full Version : zabluda?

zbluda?
05-13-2007, 20:13
edna zabluda li e lubovta? koe epo dobre za vas momi4eta da vi lajat 4e ste the best,4e ste edinstvenata i nepostorimata....ili prosto da vi kajat edno obi4am te, no pfredi tebe sa6to sam obi4al mn silno,i s neq mi be6e mn dobre......no tq me narani,i kolkoto i da sma bil dobre s neq 1 vid (namekva ) tq e kurva ,podigra mi se ? :smt010 v slu4eq koi e po dobriq varqnt? kak6te reagiraste ako vi go kajat? az li4no se 4ustvam nepalnocenoo 4e moje bi ne moga da predostavq si4koto tva 6tastie sled neq...... :smt012 4e ''tq' vinagi 6te si ostane ''tq''

cherinka
05-13-2007, 20:16
kak6te reagiraste ako vi go kajat? '
Кое да ми кажат ?!

Заблуда ли е любовта?
Има ли някакво значение, след като и да мислим, и да не мислим, нищо няма да се промени?

Ох, нещо не те разбрах, но ми стана интересно.

avtorkata
05-13-2007, 20:32
emi iskah da p[itam kak 6e reagira6 s dve dumi ako mom4eto s koeto si ti kaje :''obi4am te no i predi tebe sam obi4al mn, i e bila si4ko za nego.nz si kvo......no mn go e naranila'' nqma li da ti stane 6it
4e moje bi nqma da moje6 da mi dade6 tva koeto e polu4aval ot neq>?

Enjoy_yourself
05-13-2007, 20:40
spored men po dobre e 4e ti e kazal istinata , naistina tq ponqkoga boli no e po dobre ot kolkoto da te laje 4e te OBI4A!!!
neznam ti kakakvo bi predpo4ela da te gleda v o4ite i da te laje 4e 4uvstvata mu sa tolkova silni kolkoto i tvoite ili da ti kaje v deistvitelnost kakvo 4uvstva..
az li4no bih predpo4ela da mi kajat istinata ot kolkoto da me manipulirat, Naistina koi ne bi iskal da mu kajat 4e v mislite mu i sarceto mu si samo ti , no po dobre e da znae6 naistina kakvo stava vatre v nego, taka moje bi 6te mu pomogne6 da prevazmogne nostalgiqta po predi6noto momi4e, i 6te te obikne istinski, tai kato v tozi tejak moment ot negoviq jivot si bila blizo do nego i si go podkrepqla :)
uspeh :]

cherinka
05-13-2007, 20:53
emi iskah da p[itam kak 6e reagira6 s dve dumi ako mom4eto s koeto si ti kaje :''obi4am te no i predi tebe sam obi4al mn, i e bila si4ko za nego.nz si kvo......no mn go e naranila'' nqma li da ti stane 6it

''obi4am te no i predi tebe sam obi4al mn, i e bila si4ko za nego.nz si kvo......no mn go e naranila''

Мисля, че това говори достатъчно. Щом е минало, няма проблем, то почти никога не е важно. Важно е настоящето и бъдещето.

Ако, момчето, с което съм, ми каже това (както каза ти), ще го попитам дали я е забравил, и ако Не, то тогава ще го попитам дали иска да я забрави. И така.

На днешно време всички "обичат".
Да не би като станете мъже/жени за женене/омъжване, ще имате против това, мъжът/жена ви да е обичал преди вас.
То ако беше така... е-х-еееее, нямаше да има семейства.

В случая важно е какво изпитва в момента към теб, а онази другата патки да пасе, щом го е наранила.

П.П. Сега вече разбрах ли за какво става въпрос? Или нещо да не би да не съм прочела като хората..?

avtorkata
05-14-2007, 17:36
mislq 4e ne mi razbrahte vaprosa...zna4i az znam 4e me obi4a,pokazval mi go e 10000 pati, dokazval go e, opredeleno ne e ot tezi det e taka bez ni6to go kazvat,az tva go znam i sam sigurna v nego. no prosto tova koeto 4uh 4e predi men sa6to e imal mn silni 4ustva, no onaq kurva go e preebala........ nekak si ne mi stana mn kef kat 4uh 4e i neq e obi4al mn silno...i takiva.........offffff pusta revnost !!!

koalka
05-14-2007, 17:42
Да видим дали съм разбрала правилно-ревнуваш го от нея, защото я е обичал силно, така ли?

Presley
05-14-2007, 17:46
Ами раэбира се...нормално е `Тя` да си остане `Тя`...!И в това няма мищо лошо!Ти бъди себе си,няма эначение по какъв начин ще го направиш щастлив,важното е да успееш!Не ревнувай,эащото просто няма смисъл-той е с теб,а не с нея!!!!!

playful_baby
05-14-2007, 17:49
не съм сигурна как ще реагирам но най-вероятно ще се зарадвам че е искрен с мен и ще се опитам да му помогна да я преодолее!!! Едва ли ще ми стане гадно!! Аз лично бих се изнервила повече ако ми каже че съм the best защото ще ми е много трудно да го повярвам и непрекъснато ще си мисля че ме лъже... :wink: