View Full Version : iskam da pojiveq malko i az :(
zdrasti na vsi4ki :] az sam momi4e na 14 godini ..8 klas sam i naposledak vse pove4e po4vam da si mislq 4e iskam nqkakva promqna iskam da pravq gluposti ..mizerii ,da hodq po kuponi, da se sre6tam s novi hora ... i vaob6te malko da si pojiveq.vinagi sam zalqgala nad u4eneto no ne sam v nikakav slu4ai nqkav zubar ...no prosto fr mi si prekarvat tolkvoa dobre vremeto a az ne moga ..tyk iznikva vaprosa za6to? zaradi roditelite mi .te mi kazvat postoqnno 4e sam o6te prekaleno malka da pravq takvia ne6ta ,4e trqbva da si stoq v ka6ti i da ne gledam kvo pravqt drugite ..za tqh moeto jelanei da izlizam pove4e e povliqno ot drugite hora ..a tova ne e vqrno ! prosto i az imam malko nujda ot po4ivka :( molq vi daite mi nqkakvi saveti
Недей да мрънкаш.Аз след един месец правя 16,пък и аз не
pravq gluposti ..mizerii ,da hodq po kuponi, da se sre6tam s novi hora
наволя
Все някога ще разберат,че вече си пораснала
А и извинявай,но на 14 не си много голяма...
Родители са ти и имат право
Ако са разбрани хора,седни и поговори с тях
Slave4You
05-14-2007, 15:10
da ti kaja 4estno nz kvo moje da napravi6. Takiva sa ti roditelite.Moite i te sa strogi ama ne 4ak tolkova:) Opitai da pogovori6 s tqh no bez vikove i krqsaci. Drugoto e da im pokaje6 4e si dostaty4no golqma za da hodi6 na kuponi-pomagai im vky6ti,ne pravi skandali,dryj se kato golqm 4ovek. Aide uspeh;]
Seducti0n
05-14-2007, 16:08
Здравей.Доколкото разбрах искаш да разнообразиш малко живота си-няма лошо но мислиш ли че това да правиш мизерии и да се правиш на интересна е най-добрият начин според мен-НЕ.Поговори открито с родителите си и се научи че семейството е институция в която всеки има своите права но и задължения.Така че помагай вкъщи уважавай родителите си и не прави издънки да закъсняваш вечер или да поемеш дадено обешание и впоследствие да не го спазиш.Бъди честна с тях и никога не ги лъжи-откровеността е единствения начин с който можеш да спечелиш тяхното доверие.Преди да тръгнеш да ги обвиняваш за строгото им отоношение спрямо теб се замисли дали не си си го заслужила чрез собствените си действия и поведение.Ти си млад човек и и маш право да се забавляваш и да се разтоварваш малко.В живота нешата трябва да вървят ръка за ръка.Тоест да съчетаваш полезното с приятното.Сама си организирай времето за да можеш хем да си почиваш и да излизаш с приятели хем и да не изоставяш с уроците.Ако още от сега си изградиш тези принципи съм сигурна че за вбъдеще ще ти бъде много по-лесно.Успех. :wink:
или ще се правиш на сериозна, добра и голяма или ще чакаш да осъзнаят, че си пораснала, все някога ще стане :lol:
Ако сега не се забавляваш после ще съжаляваш! На твое място бих се разбунтувала! На една приятелка също не й даваха да излиза мн мн , но тя им даде да разберат, че тая няма да я бъде и те започнаха да отстъпват лека полека! Ама гледай да не станеш някоя развалина, ей! :lol:
techCandy
05-15-2007, 08:06
Факта, че искаш да правиш "мизерии", говори за това, че въобще не си
дорасла. Искаш разнообразие, занимавай се с нещо креативно. Забавление не би следвало да се дефинира с правене на тъпотии. Ваще са прави, увличаш се, защото те тресат някакви комплекси, че си "задръстена" или нещо от тоя сорт. Повярвай ми, да се напиваш безпаметно и да правиш безразборен секс, няма да те направят по- готина. Помисли си малко за това....
Tempestjuji
05-15-2007, 17:15
прави...кво толкова
Da ti kaja az sum na 17,a nikoga ne sum ''si jivqla'' po na4ina,po koito opisva6,no ne go namiram za tragediq,taka ili ina4e ''da pravi6 mizerii'' ne e ot nai-qkite ne6ta. Ne mu misli,vse nqkoga 6te zapo4ne6 da se zabavlqva6 pove4e. No ne si go postavqi za cel,bezmisleno e. I az nz koga 6te zapo4na da jiveq taka,za6toto o6te ne sum,no ne se prehlasvam zaradi tova. Moje bi ne e za vseki. Tova kak jivee6 si zavisi vse pak ot teb oba4e,ne zabravqi.