PDA

View Full Version : KAJETE BURZO,MOLQ VI

pita6to`f
05-14-2007, 16:03
KAJETE MI BURZO MOLQ VI KAK DA OTSLABNA S 10-12 KG ZA VUZMOJNO NAI-KRATKO VREME,KOLKO TO4NO MESEC,DVA I KAKVI UPRAJNENIQ ZA VKU6TI BIHTE MI PREPORU4ALI ZA STQGANE NA TQLOTO,TUI KATO NQMAM VUZMOJNOST I VREME ZA FITNES.MOLQ VI ZA ADEKVATNI OTGOVORI
BLAGODARQ NA VSI4KI,KOITO 6TE SE OTZOVAT

05-14-2007, 16:20
не яж месо не яж сладолед нито нештата дето се продават по лафките :wink:

azsamsiaz
05-14-2007, 16:25
не яж хляб, никакви тестени изделия.Абе най-добре карай само на кисело мляко с магданоз, и зеленчуци :D [/b]

vivian
05-14-2007, 16:25
stavai rano i ti4ai po 1 4as,sa4etano s malko ograni4eniq ot sladki ne6ta i testeni.

pita6to`f
05-14-2007, 16:26
problema mi e 4e mnogo burzo ka4ih teglo i sega trqbva da go svalqm,lqtoto idva ne moje taka kajete nqkva dieta i uprajneniq ili nqkvi lekarstveni produkti deto ste polzvali i imat dokazan efekt,pls

pita6to`f
05-14-2007, 16:27
nqmam vreme za ti4ane na ranota,u4ili6te i nqma koga naistina nqma nai mn 40-50 min v nas,za tva moje li ti4aneto s ne6to za de zamesti blagodarq predvaritelno i na tezi koito ve4e sa pisali

vivian
05-14-2007, 16:31
mi namali sladkoto i testenite ne6ta+4ipsove i vsqkakvi bokluci.az ako zim,ata ka4a 2-3 kilca malkokato se zatopli i vednaga gi svalqm.hi4 ne mi se qde izob6to kato e toplo.

experiment_m
05-14-2007, 16:31
Сутрин хапвай както трябва, на обяд нормално,вечерта-не преяждай и не яж сладко.След 8 часа никакво ядене.До сутринта само водица.Пробвай ако имаш желание и нерви и разделно ядене.
А колкото до упражненията-бягане, но не от училище, а по парковете.Но не прекалявай и не се претоварвай, че не е полезно. Рано сутрин и преди вечера или поне 30-40 мин. след нея е най-добре. В жегите по-добре недей, че да не вземеш да припаднеш.

П.П. Направо забрави да хрупаш нещо пред телевизора. Знам, че има и по-бързи методи за отслабване, но този поне не се отразява на здравето. За около 1 месец - 2-3 кг. е нормално. С повече упорство може и по-добри резултати да дадеш. Важното е че с тичането фигурата се стяга и дори с няколко кг. на долу изглежда много по-добре.

vivian
05-14-2007, 16:32
a i ako ogladnee6 mejdu qdenetata,hapvai nqkoi plod.po-dobre otkolkoto da qde6 soleti i drugi gluposti

pita6to`f
05-14-2007, 16:45
da we hora,tva ok no kakto kaza experiment_m rezultatite sa 2-3 kg mese4no dori malko pove4e a na men mi trqbvat pone 8 kg da svalq za 1 meseg i drugite 3-4 za drugiq mesec.za nqkvi lekarski produkti znaeteli,znam 4e e individualno i 4e moje bi vi dosajdam oba4e nz kvo stana,a mi trqbvat drasti4ni merki

experiment_m
05-14-2007, 16:45
Не прекалявай и с плодовете, защото в тях също има захар, която както знаеш повдига теглото.

05-14-2007, 16:51
moje li ti4aneto da se zameni sus ska4ane na vuje primerno,to predpolagam 6te stegne krakata i 6te pooformi malko dupeto
MNOGO BLAGODARQ NAISTINA NA VSI4KI I SUJALQVAM AKO MN VI TORMOZQ

experiment_m
05-14-2007, 17:04
Ако не тренираш и цялата аптека заедно с витрините да изядеш и изпиеш няма да постигнеш никакъв резултат.А до колкото те разбрах нямаш финансова възможност за фитнес. Медикаментите също не са евтини.Но щом държиш-мисля че L Karletin се казваше скапаната химия.Не вярвам да ти помогне много.Има магазини, в които се предлага само химии за фитнес.Отиваш там казваш им проблема, който искаш да решиш и те ти предлагат медикамента.Дори и най евтиния боклук за ослабване е към 20 лв.

П.П. Като толкова държиш да пиеш боклуци и да плащаш за тях, кои сме ние, че да те спираме. :evil:

05-14-2007, 17:11
пък ако искаш драстично отслабване се разболей от нещо. Например мононуклеоза. Но новярвай ми не е приятно. Още повече, че поне 2 седмици почти не трябва да излизаш и около 5-6 дни си само на чай и мед, в каквито си поискаш количества. Забранява се шоколад, чипс и сякакви неща. Дори нещата вкъщи. За един месец ще отслабнеш не с 8, а с 15 кг. Но не ти го препоръчвам. от тази болест можеш да влезеш в болница. Пък и това всъщност е възпаление на лимфните възли, черния дроб и далака. и така поне месец си на специална диета (зависи как се възстановяваш) и в началото си само на мед и чай. Тъкмо ще спестиш пари от ядене и ще можеш да си купиш някоя дрешка за новото ти тяло. като не искаш да отделиш време за спорт и фитнес, на ти. Медикаментите няма да ти помогнат. Хората ти казаха какво трябва да направиш, ама ти все си на своето. Пфф :evil:

pita6to`f
05-14-2007, 17:25
az blagodarq na vsi4ki imah predvid dali moje v su4atanie s nqkakvo lekarstvo,qbulkov ocet takiva gluposti,zelen 4ai,deto pri4inqva razstroistvo da se su4etae s namaleno koli4estvo priemane na hrana i fizi4eski uprajneniq vku6ti.izvinqvam se,otstarni sigurno izglejda mn tupo ,4e ne vnikvam edva li ne,no sum neadekvatna napravo.
Kolkoto do sredstvata za fitnesa- naistina nqmam vuzmojnost,vupreki 4e rabotq,vku6ti imam bolni roditeli i se grija za tqh,u4a su6tevremenno i dori da otdelq nqkoi lv za fitnes nqma koga da otida,tui kato u4ili6te,rabota,vku6ti nqmam mn svobodno vreme i taka
otnovo blagodarq na vsi4ki i v nikakuv slu4ai NE ISKAM DA SE RAZBOLQVAM OT KAKVOTO I DA BILO i bez tova ne sa mi malko grijite na glavata :cry:

azzqqqq
05-14-2007, 17:39
i napulnqh s 5 kimogramcheta i sega =otslabnah za 1 sednica s 3 kilograma prosto mn sportuvah i vinagi predo qdene izpivah edna chasha vida taka apetita namalqva i kato hapnesh po mlko ne chustvash glad vodata moje da se zameni s edna krastavica

azzqqqq
05-14-2007, 17:44
i napulnqh s 5 kimogramcheta i sega =otslabnah za 1 sednica s 3 kilograma prosto mn sportuvah i vinagi predo qdene izpivah edna chasha vida taka apetita namalqva i kato hapnesh po mlko ne chustvash glad vodata moje da se zameni s edna krastavica a dokolkoto lekarstva mislq che ne trqbva da se trovish s tqh ima nqkoi koito ti pomagat da smaknesh kilcata a posle s pyrvoto parchence torta si giv vryshtash

dessito{p}
05-14-2007, 18:13
malko 6te ti e trudno(none i nevajmojno ako ima6 volq)trqbva da spre6 vsi4ko sladko,gazirano,mazni xrani.trqbva i mnogo da se dviji6 :-({|=

experiment_m
05-14-2007, 19:06
Току що ми излезе някаква реклама на продукт за отслабване.Но за какво става на въпрос по-добре сама си прецени.
Ето и адреса: http://www.asseenontv.bg/category.php?lang=1&catid=41

pita6to`f
05-14-2007, 20:22
blagodarq za link,zvu4i primamlivo,dokolko e taka 6te vidim,blagodarq otnovo

05-15-2007, 05:57
Hahahahaha .. ei takiva podobni temi 6te se uveli4at s vsqka sledva6ta sedmica do lqtoto .. ama na vas da vi se pomaga e bezsmisleno.. 1 sedmica predi lqotto se setili 4e imat 20 izli6ni kilogrami.. a cqla prolet i zima kvo pravihte be? Typ4ehte se sys sladko, pyrjeno, junk foodove, ba4ni4ki i pasti a?? .. E ne stava taka.. Dokato ne zapo4nete da razbirate ne6tata i da se hranite zdravoslovno i naturalno vinagi 6te imate problemi s kilogramite i figurata.. da ne govorim pyk za sporta 6tot tva trqbva da vi e tema tabu sigurno..

Ina4e po temata - za mesec da svali6 12kg .. nerealno e.. toest vuzmojno e ne e propora4itelno.. tqloto ti 6te te namrazi mnogo, osobenno ako ne se hrani6 i se typ4e6 s vsqkakvi izmisleni hapove.. posle vsi4ko 6te vurne6 za mnogo kratko vreme i efekta ot gladuvaneto i hapovete 6te e nulev ..

Ani_girl
05-15-2007, 10:26
Свалете 5кг за 10 дни
Разковничето в тази диета са млечните продукти и подправките. Повечето белтъчини и малкото мазнини стимулират обмяната на веществата и храносмилането и съдействат за освобождаване на шлаките, а калцият пък пречи на образуването на мастни депа.

Мляко и сирена - около 100 калории.

Изберете по 3 порции на ден от различните групи продукти.

125 г нискомаслена извара

75 г меко сирене

400 мл суроватка

150 г нискомаслено кисело мляко

40 г моцарела или фета

200 мл 1,5% прясно мляко

250 мл кефир

Месо, риба, яйца - около 100 калории.

Позволена е само 1 порция.

100 г свинско, пилешко или телешко филе

75 г телешки шницел

1 малка наденица

60 г пилешки или телешки бифтек

50 г шунка

50 г лебервурст

30 г салам

125 г постно рибно филе

50 г пушена сьомга

1 яйце

Плодове - по 1 порция на ден, 150 калори

350 г ябълки, круши, киви, ягоди или грозде

Зеленчуци - по 1 порция на ден, 150 калории

300 г пресни, на пара или замразени спанак, зеле, моркови, домати, краставици, гъби, чушки, целина, червено цвекло. Поръсват се с 1 лъжица пресни подправки.

Добавка - по 1 порция на ден, 100 калории

70 г юфка, 75 г сварен кафяв ориз, 45 г пълнозърнест хляб.

За пържене на ден се използва 1 ч.л. олио, а за намазване -1 ч.л. масло или маргарин.

Дневен план

Закуска -75 г меко сирене с нарязани подправки на 1 филия сухар.

В 10 ч -175 мл суроватка.

Обяд -1 сухар, покрит с 40 г фета и подправки и 150 мл пресен плод.

16 ч. - 150 г плод.

Вечер -1 порция задушени зеленчуци в бульон и 1 ч. л. олио и поръсени с подправки, 100 г филе на скара.

pita6to`f
05-15-2007, 12:00
otnosno komenta na gosta popitah za svalqne na 12 kg za 2 mesega,a ne za 1.i kolkoto do tova kakvo sum pravila proletta i zimata,togava si bqh slaba,prosto naskoro otkazah cigarite i stana edno golqmo mazalo.
ani_girl blagodarq ti,6te go izprobvam

05-15-2007, 12:22
otnosno komenta na gosta popitah za svalqne na 12 kg za 2 mesega,a ne za 1.i kolkoto do tova kakvo sum pravila proletta i zimata,togava si bqh slaba,prosto naskoro otkazah cigarite i stana edno golqmo mazalo.
ani_girl blagodarq ti,6te go izprobvam

Pak e mnogo, ne razbira6 li? .. zdravoslovnoto otslabane ( i tova pri koeto nqma jo-jo efekt ) - e vuzmojno samo ako ne svalq6 pove4e ot 3-4% ot cqloto teglo za 1 mesec! S po-strogi rejimi kato NVD ( nisko vuglehidratna dieta ) maksimuma e okolo i malko pove4e ot 750gr na sedmica.. tova pravi okolo 3kg i ne6to na mesec ( principno e vuzmojno i pove4e ( 6-7kg ) no ne i za 4ovek koito ne sportuva, ne pie dobavki i t.n. ).. Ina4e ima vsqkakvi maloumni dietki ( kato tazi nad tvoeto mnenie ) pri koito ima byrza zaguba na aktivno teglo ( ne maznini, a muskulna masa ) koito sled priklu4vane na rejima se vru6tat nanovo, 4e i otgore.. moje6 li4no da se obedi6 kato q probva6 i sled 10tiq den zapo4ne6 da se hrani6 normalno, do 2 sedmici 6te si vazvurnala vsi4ki izgubeni kilogrami.. a pyk tova za cigarite e pylna glupost, ot pu6ene ne se slabee i ot otkazvane/ ne pu6ene ne se debelee..

pita6to`f
05-15-2007, 14:44
ne znam dokolo se slabee ot pu6ene,no az ne go praveh,za da sum slaba,a prosto za6toto bqh priviknala dosta kum cigarite.Pu6eh adski mnogo,kato mi e ne6to nervno osobeno se spukvah.Na men mi stiga6e 1 kutiq za 40 min,nenormalna rabota.V edin moment se osuznah do kude sum stignala i po4nah da gi otkazvam.Da,oba4e zamestih pu6eneto s hranata,uj da se zabalamosam,nz si kakvo-op ka4ih 13 kg za nqma i mesec,predpolagam se se6at6 kakuv ujas e tova.Da ima6 normalno teglo i v edin moment da zaprili4a6 na kufte,sega se 4udq kakvo da pravq bukvalno.Vremeto ne mi stiga do nikude za kakvoto i da bilo,a svobodno-edva li imam pove4e ot 40 min dnevno-za po4ivka li za kakvo li da go polzvam.Sega zapo4vam da se hranq malko po-stravoslovno,iz4etoh knigite na pol breg bukvalno,puk 6te vidim kakuv 6te bude rezultata.Moga samo da se borq s izli6nite kilogrami-volq i uporitost ina4e nqma kak :(

05-15-2007, 15:26
Sega zapo4vam da se hranq malko po-stravoslovno,iz4etoh knigite na pol breg bukvalno,puk 6te vidim kakuv 6te bude rezultata.Moga samo da se borq s izli6nite kilogrami-volq i uporitost ina4e nqma kak :(

4asta za cigarite e qsna.. koito si misli za bude6teto i za zdraveto nikoga nqma da pu6i cigari, no towa e druga tema.. ina4e kakvi sa tiq knigi 4e mi stana mn interesno? .. da ne sa nqkvi gluposti ot sorta - "ne qjte maznini za6toto sa mnogo kalori4ni" ili "ako 10 dena ne qdete ni6to i piete po 1 lityr voda 6te otslabnete 20kg".. i t.n. prostotii.. nqma nujda ot takiva gluposti, iska se syvsem malko za da si otgovori6 i sam kakvo e zdravoslovno hranene, kak da si otslabva6 i da si pazi6 kg-mite i t.n. .. su6to taka ne moje cql jivot da se li6ava6 ot vsi4ko, tova e napulno nenujno, prosto trqbva vreme da si opoznae6 tqloto i organizma za da znae6 koga moje6 da si pozvoli6 nqkoq sladka, sladoled ili ne6to takova.. to cql jivot na rejim ne stava ( osven ako ne si nqkav profi bildeer/ka, no dori i te si pozvolqvat da hapvat ponqkoga kakvoto im se qde ( e osven ako nqma da pravqt systezaniq skoro .. ) .. ina4e za obiknoveniq 4ovek koito iska stegnato tqlo i zdrave - sport + naturalno i ka4estveno qdene ( bez junk foodove, sladki, bancii, salami, kremvir6ki, maionezi, vob6te vsi4ki polufabrikati i takiva prostotii )..

pita6to`f
05-15-2007, 16:02
ami Pol i Patri6a breg sa edni ot nai-izvestnite,ako ne i nai izvestnite hora,koito blagodarenie na svoqta programa za zdravosloven jivot sa pomognali na milioni izvestni i ne izvestni hora.Imat redica knigi za le4ebniq glad,za zdravoslovnoto hranene,za le4ebnata sila na qbulkoviq ocet i kakvito se seti6 o6te.Te sa vsepriznati v celiq svqt ima interesni ne6ta,vupreki 4e nqkoi ot tqh mi se struvat dosta preuveli4eni i do golqma stepen vnu6enieto igrae vajna rolq,no e fakt,4e horata koito spazvat na4ina na jivot opisan v tehnite knigi na po 90 godini karat surf,ne stradat ot surde4ni bolesti i tn-awe unikalni ne6ta,no po-dobre pro4eti sam,vsi4ko e vupros na li4na naglasa vse pak.Mislq,4e 6te ti e interesno

05-15-2007, 16:06
ami Pol i Patri6a breg sa edni ot nai-izvestnite,ako ne i nai izvestnite hora,koito blagodarenie na svoqta programa za zdravosloven jivot sa pomognali na milioni izvestni i ne izvestni hora.Imat redica knigi za le4ebniq glad,za zdravoslovnoto hranene,za le4ebnata sila na qbulkoviq ocet i kakvito se seti6 o6te.Te sa vsepriznati v celiq svqt ima interesni ne6ta,vupreki 4e nqkoi ot tqh mi se struvat dosta preuveli4eni i do golqma stepen vnu6enieto igrae vajna rolq,no e fakt,4e horata koito spazvat na4ina na jivot opisan v tehnite knigi na po 90 godini karat surf,ne stradat ot surde4ni bolesti i tn-awe unikalni ne6ta,no po-dobre pro4eti sam,vsi4ko e vupros na li4na naglasa vse pak.Mislq,4e 6te ti e interesno

Zvu4i intereno, sigurno 6te pro4eta nqkoi i druga kniga, no az kato lubitel bilder otdavana sym se zapoznal s tova kakvo, koga i po kolko trqbva da qm za da pravq tqlo i za da sym zdrav .. edva li 6te ima ne6to s koeto biha mogli da me zaintriguvat v tezi knigi..

sun_flower
05-15-2007, 16:46
Knigite na teq avtori sa za hora koito sa re6ili cql jivot da vodqt podoben na4in na jivot,ne mislq 4e ti pita6to_f si takuv 4ovek.
Ina4e ima interesni ne6ta naistina,vku6ti imam edin ton tehni knigi,ma koi 6te se zanimava da 4ete vs,rezultatite,za koito pi6at sa mn qki,ma trqbva da si super uporit i da iska6.Teq dqdkovci tam deto sa po-izdrujlivi ot pove4eto mladeji bukvalno. :P

SwEeTSsSnake
05-15-2007, 17:42
Първото което е, че хубавите неща изискват време! Трябва много да се потрудиш, за да смъкнеш тези килограми! Запомни, че това не става с гладуване, а със спорт! С гладуването най-много някоя болест да си докараш! Както казаха вече намали (спри) мазното, сладкото, тестеното! Хляба не е много хубаво да се спира, защото в него има важни неща за организма ни! Вместо бял- яж Бонус (например). Хората са казали: Сутринта изяж храната си сам, на обяд я подели с приятеля си, а на вечеря я подари на врага си !!! Пий много вода, яж предимно плодове и зеленчуци. Чувала съм, че грейпфрута спомагал за по-бързото стопяване или разграждане на мазнините .Спортувай- бягай или прави упражнения вкъщи(скачане на въже,коремни преси,въртене на обрач и т.н.) Има много сайтове, в който има описани упражнения за съответната област, в която искаш да отслабнеш, поразрови се и ще намериш!
УСПЕХ :-)

05-15-2007, 19:04
Първото което е, че хубавите неща изискват време! Трябва много да се потрудиш, за да смъкнеш тези килограми! Запомни, че това не става с гладуване, а със спорт! С гладуването най-много някоя болест да си докараш! Както казаха вече намали (спри) мазното, сладкото, тестеното! Хляба не е много хубаво да се спира, защото в него има важни неща за организма ни! Вместо бял- яж Бонус (например). Хората са казали: Сутринта изяж храната си сам, на обяд я подели с приятеля си, а на вечеря я подари на врага си !!! Пий много вода, яж предимно плодове и зеленчуци. Чувала съм, че грейпфрута спомагал за по-бързото стопяване или разграждане на мазнините .Спортувай- бягай или прави упражнения вкъщи(скачане на въже,коремни преси,въртене на обрач и т.н.) Има много сайтове, в който има описани упражнения за съответната област, в която искаш да отслабнеш, поразрови се и ще намериш!
УСПЕХ :-)

Ne e to4no taka, govori6 ob6ti ne6ta no ispuska6 osnovnoto, da ne govorim 4e nqma6 nikakva ideq kakvo to4no govori6, ob6ite prikazki na nikoi ne sa pomognali o6te.. iska se zadalbo4eno razbirane na hraneneto i hranta.. po vyrposa s maznoto - gre6ka.. mazninite sa nezamenim izto4nik na energiq i sa predpo4itaniq takyv ot tqloto, da ne slaga6 maznini v dietata si e golqma gre6ka. Problema kato cqlo e v mazninite ( toest trqbva da se qdyt, no s mqrka, za6toto sa nai-kalori4niq izto4nik na energiq i lesno moje da si mine6 kalorinata granica za denq s tqh ), a vyv vyglehidratite i po-to4no v buzite vuglehidrati. Koeto oba4e trqbva zaduljitelo da se spre e prigotvqneto na hranta s lubimiq na pove4eto hora na4in - pyrjene.. za syjalenie tozi na4in e napylno nepodhodq6t, po red pri4ini - pyrvo mazninnite kiselini v mazninata koito sa neobhodimi na tqloto se uni6tojavat pri termi4na obrabotka, i vtoro hranata popiva mazninata i suotvetno hranata stava v pyti po kalori4na ot neobhodimoto.
Po vuprosa s hlqba - abe imalo vajni systavki.. aide da vzeme6 da gi kaje6 koq sa tiq tolkova vajni systavki a?? .. Ili mai ne znae6.. bql hlqb ne trqbva da se konsumira za6toto e 70% vuglehidrati, moje da sa bavni, no sa mnogo i samo s 1-2 filii na den si nabavq6 neobhodimite vug. za denq .. a kakvo stava kato qde6 sys hlqba i kartofi, oriz, fasul??? .. Ami syotvetno previ6ava6 neobhodimata nujda i organizma zapo4va da skladira tova koeto ne moje da izpolzva pod formata ma maznini po tqloto.. Kolkoto do hlqba bonus - v nego nqma nikakvo bra6no, toest tova koeto go ima v beliq hlqb pyk vob6te go nqma v bounsa, za suvsem drugo ne6ta si govorim.. nai ob6to kazano - hlqba e pozvolen ne pove4e po 1 filii na hranene, kato zaduljitelno hlqbva da rujen ili pylnozyrnest, i da se konsumira sutrin i/ili na obqd.. sled 18:00 priemaneto na vuglehidrati ne e jelatelno za horata celq6ti otslabvane..
Tova za horata det prikazvali gluposti - neka si drunkat, zaksukata, obqda i ve4erqta sa hraneniq koito v nikakyv slu4ei ne se ispuskat i zamestvat. Sutrin - vuglehidrati, na obqd - vug+beltyci, ve4er - samo beltuci!
Da se qdat plodove po vreme na svalqne e pylno bezumie, moje da se konsumirat 1-2 ploda, no ot po-kiselite i v nikakyv slu4ei sladkite kato banani ( koito e nai-kalori4niq ot ekzoti4nite plodove ), moje da se konsumirat sutrin ili kato 2tora zakuska, no sled obqd ne e jelatelno..
Za greipfruta - systavkata v nego e negrin i v 1-2 greipfruta e v NI6TOJNI koli4etva.. bezsmisleno e da gi qde6 zardi tova.. moje da si kupi6 ekstrakt ot greipfrut v aptekite, no edva li 6te ima golqm efekt..
Za sporta e qsno - kardio 4-5 pyti na sedmica + mnogo dvijenie..

pita6to`f
05-15-2007, 20:12
ISKAM IZKLU4ITELNO DA BLAGODARQ NA GOSTA ZA VSI4KITE MU KOMENTARI!

vivian
05-15-2007, 21:30
az sam 4uvala za hap4eta edni.edna priqtelka gi pie6e i otslabna mnogo.sega pak gi pie,za da ne si gi ka4i pak.+ tva tq s nqkva mn stroga dieta i tiq hap4eta,koito podtiskat glada.no tva e mn mn vredno.nqma smisal da si tormozi6 taka organizma.i bez tova dostat4no se izto6tava6 s rabota,u4ili6te i dom.zadaljeniq,ako po4ne6 i da gladuva6,6te stane mn lo6o.gor6 mn energiq i ti e nujna takava,sledovatelno nujna ti e hrana.
edno otslabvane s tolkova mn kilogrami za 2 meseca bi imalo mn lo6o vliqnie varhu organizma ti.+ tova posle mn barzo 6et si vazvarne6 kologramite.ako iska6 da otslabne6 traino tr s malko kilogrami za dalgo vreme.prosto ako qde6 mn testeni ne6ta,ograni4i gi.hapvai 4eren hlqb i bez tva e polezen.sladko qj samo kogato mn mn ti se qde,za6toto organizmat ima nujda ot sladko ponqkoga,no ne tr da se prekalqva.vafli,torti,4ipsove,soleti zabravi gi tiq ne6ta.pak si hapvai,no ne nqkakvi bokluci.
ne si izto6tavai organizma s gladuvaniq...sa4etai taka hranite,4e da se 4uvstva6 dobre i da gubi6 kilogrami.

05-16-2007, 06:31
ISKAM IZKLU4ITELNO DA BLAGODARQ NA GOSTA ZA VSI4KITE MU KOMENTARI!

Ne sym pomognal 4ak tolkova mnogo.. ima si prikazka - ako ne si pomogne6 sam - nqma koi da ti pomogne.. po tazi logika, ako iska6 naistina da razbere6 kak da otslabva6 bez gladuvena i s pravilno hranene:

bb-team точка org/articles/comments/910/ - РБД или равномерно балансирана диета ( не е толкова изтощителна като НВД-то и е много лесно поносима от всички, защото е най-толерантана към храната.. можеш да ядеш много видове храна, но най-важно си остава - кога и по-колко!! Все пак с отрицателен калориен баланс ще сваляш към 2-3кг. за месец! След постигане на желания ефект - изчисляваш наново калорииния баланс и за да пазиш теглото просто започваш да приемаш толкова колкото ти трябват ккал. на ден!

Ето и статия за калорииния баланс и форумли за изчисление!

bb-team точка org/articles/comments/914/

05-16-2007, 06:45
Ако не искаш толкова да се задълбочаваш, има няколко основни неща които също стават

Спираш - сладко, захар, люто, кисело, солта, газирано, junk food, баници, тестени храни, алкохол, пържено, панирано, грил и т.н.

Хапваш - повече зеленчуци, със всяко ядене салата! Вечер предимно месо, яйца, риба! Сутрин - овесени ядки със кисело мляко, на обяд - някаква манджа, но в малки количества. Гледай да хапваш поне по 5 пъти на ден, но малки порции. Много вода + много спорт и резултатите няма да закъснеят!

pita6to`f
05-16-2007, 16:17
awe opredeleno dosta mi pomogna,li4i si 4e si dosta zapoznat po temata sus zdravoslovnoto hranene ob6to vzeto.Sega ostava az da postigna tova,koeto moje da bude postignato :)