View Full Version : Харесвам я.. Съвет
Има едно момиче от моето училище аз съм с 1 година по голям. Запознахме се горе доло в началото на тази учебна година , Аз сам от тея срамежливите момчета и несам си помислял че ще се загледа по мен , но неочквано в чата и се вклучих от един риятел да си праим маитап с нея от базик след това тя ми каза че ме харесва .Чатихме си 2 дена после излязохме сичко беше наред (с изклучение че тя ми беше първото момиче и се здухах малко с първата цлувка , аз естествено и бях казал че ми е първата ). Нас следващия ден ми заяви в чата че неможело да има нищо между нас и естествено аз нищо неможех да напраявя . От тогава минаха 2 месеца секи пат като я срешна в коридоритя и си омирам од яд аз все още мн я харесвам , но нз какво да направя за да си я върна ... Според вас имам ли шанс и как да постъпя аз съм на 16 :) Благодаря ви \:D/
От автора: да оточня че аз сам савсем малко по нисак от нея , н тя ме обеди че това не е пороблем за нея макар че аз немисля така ..
Uptown_soldier
05-14-2007, 20:19
Аз по принцип давам съвети, ама според мен тя си е играла с теб. Макар да не я познавам бих казал, че е мн лигаво това момиче. Ако съм прав вземи се огледай за друга подходяща за теб и тогава ще забравиш напълно за тая и ще си живееш живота.
Това е, но ако имаш да споделиш още нещо, което сега си пропуснал, може да си променя мнението.
Погледни от добрата страна - вече имаш първа целувка и няма да се сдухаш на следващата... нали?
От Автора:Сетих се какво несам казал значи всичко варвеше много добре вечера отново си чатихме даже тя ме покани у тях след няколко дена на купон , малко след тва спорехме за нещо несе сещам какво но тя ми се беше разсъедила и си внуши че нея харесвам достатъчно , а на следващия ден ми заяви че сичко е свършило с опвданието , че сичко било мн бързо станало и че мнението на другите и повлияло (а ме обеждаваше че нея интересуват другите какво говорят) . Епа тва с целувката беше доста комично сега кат се сетя и аз нз зако сам се тревожил :-k :smt005 :smt005
Епа тва с целувката беше доста комично сега кат се сетя и аз нз зако сам се тревожил :-k :smt005 :smt005
Именно - сега вече знаеш, че няма да ти опада косата(освен в редки случаи).
А относно момичето - замисли се не дали все още има шанс да си с нея, а дали си струва.
Оф брато ходи на курсове по български език бе!!!! ](*,) ](*,) Мноу грешки правиш!!!
"варвеше"-вЪрвеше
"обеждаваше"-Убеждаваше
"оточня"-Уточня
"савсем"-сЪвсем
"нисак"-нисЪк
"доло"-долУ
"сам"-сЪм....
Безплатни уроци по бЪлгарски език.....Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от думите:не можех,не исках, не трябва и т.н....Научи и правилото за "о" , "у","ъ" и "а"щото тфа е най-тъпата грешка!!!!
Оф брато ходи на курсове по български език бе!!!! ](*,) ](*,) Мноу грешки правиш!!!
"варвеше"-вЪрвеше
"обеждаваше"-Убеждаваше
"оточня"-Уточня
"савсем"-сЪвсем
"нисак"-нисЪк
"доло"-долУ
"сам"-сЪм....
Безплатни уроци по бЪлгарски език.....Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от думите:не можех,не исках, не трябва и т.н....Научи и правилото за "о" , "у","ъ" и "а"щото тфа е най-тъпата грешка!!!!
а тъй и аз това щях да му кажа!Какво да прави ли?Ми да ходи малко да научи как се пишат тея думи :smt019 :smt019
Безплатни уроци по бЪлгарски език.....Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от думите...
[/b]
Защо не му кажеш направо,че Не се пише отделно,когато е пред глагол?
По ТеМаТа: Игра' си с теб.Зае*и я!Ако се направи на интересна я набий ^^
Дам забелязах че направих много правописни грешки (Ще се постарая да несе овтаря ) #-o
А до темата маи ми са достатъчни коментарите . Благодаря ви :smt006
kofti_nick
05-15-2007, 10:53
"варвеше"-вЪрвеше
"обеждаваше"-Убеждаваше
"оточня"-Уточня
"савсем"-сЪвсем
"нисак"-нисЪк
"доло"-долУ
"сам"-сЪм....
Ти ся съвет ли ще му дадеш или ще го упрекваш , че неможе да пише ? :smt019
Пък до автора на темата ... :-k Имаш шанс , що пък да нямаш ? :wink:
live2beCooL
05-15-2007, 10:59
тва е мн кофти браточка по-добре е забрави тая ;)
kofti_nick
05-15-2007, 11:18
тва е мн кофти браточка по-добре е забрави тая ;)
Чеки малко бре ! Що да я забрави , а да не се бори до край ? :smt006
"варвеше"-вЪрвеше
"обеждаваше"-Убеждаваше
"оточня"-Уточня
"савсем"-сЪвсем
"нисак"-нисЪк
"доло"-долУ
"сам"-сЪм....
Ти ся съвет ли ще му дадеш или ще го упрекваш , че неможе да пише ? :smt019
Ами вбесих се като му видях грешките и ми се отщя да давам съвет...иначе тука сте му дали добри съвети :D
Момичето правилно ти го е казало-в чата нищо не може да се получи.
За това може би е спряла да си пише с теб, а не че не те харесва.Поеми малко инициативата и виж дали имаш шанс като я поканиш да излезете.
Давай, имаш шанс според мене, просто бъди по-настоятелен.
Uptown_soldier
05-16-2007, 14:17
Аз по принцип давам съвети, ама според мен тя си е играла с теб. Макар да не я познавам бих казал, че е мн лигаво това момиче. Ако съм прав вземи се огледай за друга подходяща за теб и тогава ще забравиш напълно за тая и ще си живееш живота.
Това е, но ако имаш да споделиш още нещо, което сега си пропуснал, може да си променя мнението.
Мнението ми за това момиче остава.