Влез

View Full Version : Помощ криво ми е ! :(

sad`cryin
05-14-2007, 21:04
Хора съжалявам ако ви заминавам с глупостите си , просто исках да изразя тъгата си от живота който смятам ,че е прекрасен ... Одеве се скарах с приятелката си заради някаква пълна глупост и мисля че тя ме мрази въпреки че знам че съм всичко за нея. :cry: Понякога се чудя за какво да живея щом тя не е щастлива с мен(а тя е всичко за мен и не мога да живея без нея).Както всичко е прекрасно изведнъж се чудиш за какво живееш и има ли смисъл съществуването ти! Караме се за небивалици , като почти винаги спора прераства в кавга. Защо ме наказваш така Господи ,защо виждам как всичко живо се отрича от мен ?Реве ми се е слабо казано , иде ми да викам от болка !!!

Adwokat
05-14-2007, 21:06
Ima i takiva momenti pich.. ne se otkazvai i se bori !

PoLiToOo
05-14-2007, 21:12
споко бе човече.....всичко ще си стане ок...след малко време..имай търпение...ииии не си хаби нервите в безсмислени спорове \:D/

05-14-2007, 21:29
Моля някой мод да затрие тази тема ...

MakeMeLaugh
05-14-2007, 21:52
Всичко, което каза на нас и го кажи на нея утре!!
Покажи и кажи й колко мн държиш на нея, че тя е всичко за теб и е най-скъпото нещо на света.
Ако трябва направи някой компромис - не се опивай сда спориш за глупости - просто ако усетип, че идва такъв момент: прегърни я, цункай си я и смени темата. Не може всички да са на твоето мнение.. ;)
Още утре като я видиш и се метни на врата и си я обсипи с нежности, покажи й добрата си страна :)
Ние с мойту пиленца затова толкова се обичкаме :))
Успех ;)

05-14-2007, 22:30
пич с извинение - ЕБИ СИ МАЙКАТА !!! дано ти попаднеш в такова положение и да се молиш да си мъртъв , защото ти си едно долнопробно копеле което не съчувства на хората !!! ХОРАТА СА КАЗАЛИ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА !!!

bungle
05-15-2007, 05:15
Хора съжалявам ако ви заминавам с глупостите си , просто исках да изразя тъгата си от живота който смятам ,че е прекрасен ... Одеве се скарах с приятелката си заради някаква пълна глупост и мисля че тя ме мрази въпреки че знам че съм всичко за нея. :cry: Понякога се чудя за какво да живея щом тя не е щастлива с мен(а тя е всичко за мен и не мога да живея без нея).Както всичко е прекрасно изведнъж се чудиш за какво живееш и има ли смисъл съществуването ти! Караме се за небивалици , като почти винаги спора прераства в кавга. Защо ме наказваш така Господи ,защо виждам как всичко живо се отрича от мен ?Реве ми се е слабо казано , иде ми да викам от болка !!!

Ей, снощи и на мен ми се случи същото.
Изкарай тъгата чрез агресивна енергия. Само че това се прави в момента, в който стане така и се усетиш , че си зле. Аз така правя повечето пъти. После се изморявам и заспивам. И всичко се подрежда. Бистрият ум е по-полезен.
А относно отричането - аз отдавна съм се отрекла от всичко. И мога да ти кажа, че ми е по-добре без хора около мен, които само мрънкат и обясняват проблемите си. ;) ( има си и положителна страна, сещаш се..)
Горе главата.
ако искаш остави мейл, ке ти обяснявам смисъла на живота и ще видиш, че не всичко е черно и бяло.
Усмихни се. :)))

vvs_go
05-15-2007, 06:19
i pri men go ima toq moment s ot4aqnieto

mi6ani
05-15-2007, 07:48
i pri men go ima toq moment s ot4aqnieto

i pri men taka :wink: spoko

05-16-2007, 13:59
пич да не ти пука..и при мене кат се получи същото ми е гадно ама си викам ебал сам я в кучката и тва е. ко ти пука гледай си живота и тва е ;)

jony
05-16-2007, 14:12
Нормално е!
Както каза бънгъл, поспи ;-)

cacegka_3a_cekc
05-16-2007, 14:47
spox be badi optimist...q vij kav e gotin jivota...seki si ima gadni dni :wink: ima i po zle ot teb i as sam imamla takiva dni 6e se oprai6 spoki :-D

penywise
05-16-2007, 14:49
я си прасни една
прасни и една бира

и си капитан!

HuKuTyyy
05-16-2007, 14:54
Първо...тази тема не е за раздел "Секс" и пич как имаш чувсвото, че те мрази пполовинката ти ако беше така тя нямаше да е с теб...

OtherDimension
05-16-2007, 14:57
лигльо

vikontiii
05-16-2007, 16:51
[quote="OtherDimension"]лигльо[/quote

ха ако ти попаднеш на негово място няма да мислиш така!!!!!!!боклук :smt013