PDA

View Full Version : Samo za hora ispitali bolkata

FlEe**SaD
05-14-2007, 23:06
А някои деца живеят без бащи въпреки съществуването им
Мисля че 1/2 от тези,които четът този текст в момента нямат баща до себе си!Мисля че доста от вас искат да намерят изгубеният си баща е аз незнам дали искам да се върне при мене или да му пожелая най лошото нещо на света (мъчителна смърт)!Не съм толкова жестока но той огорчи живота ми и го заслужава въпреки всичко ми липсва и то страшно много.Знам къде живее какво работи,знам всичко което се налага да знам,но ме е страх от неговата сушност,а и той може би не трябва да има очи да ме погледне.Предполагам има от такива хора всичко се очаква.Тийнове вие знаете как се чувствам или поне тези които са преживяли нещо подобно.Не съм го виждала от 3 години мисля че няма да го видя и в следващите 4 така че нямам голями надежди да го видя1От липсата на баща живота ми се промени,когато слушах останалите преди ми ставаше мъчно за моя ТАТКО,който е някъде из улиците на София.чудела съм се също дали му липсвам мисля че не,защото наближава третия ми рожден,в който може ще бъда с моите приятели и майка ми от части и без даже да ме потърси.Поне един СмС...И толкова няма да има за жалост!И може би на всеки празни на които съм са "семейството" ми се сещам,че нямам баща.Може би след още 2 години ще стана психолог на тийновете без баща!Ай сега ако има някакъв проблем пишете няма да ви отпратя ще ви изслушам и ще ви помогна ако мога естествено!Мерси за изслушването!Ако някои иска да попита нещо нека ми пише аз ще му напиша е-мейл си и ще по обсъдим темата!

BlueDevil
05-15-2007, 05:37
Да ти кажа аз съм израсла без баща. Нашите са се развели преди да навърша годинка. После се виждахме веднъж на няколко години. Преди 4 години баща ми почина. Но аз не мога да усетя липсата му. Никога не съм знаела бащата за какво служи, никога нищо не ми е липсвало. (Благодаря на мама!) Единственото, което ме тормози отвреме-навреме е това, че имам братче, което не съм виждала от 3 години.
Та мисълта ми беше, че ако си израсъл без баща, не ти липсва. (Не само в моя случай, а и в много други) Но ако родителите ти са се развели след като вече си поотраснал и тогава единия тотално те е заебал, е тогава наистина е гадно.

Dormas
05-15-2007, 08:11
С баща ми се виждаме всяка събота!Разведоха се с майка ми!Сега е женен за друга жена и очакват дете!Не дава пари макар,че майка ми живее с мен и сестра ми,и нейният приятел!Ама нали ми е баща!

prosto_f
05-15-2007, 09:10
Braka na tatko s maika mu e vtori, ot nego ima men i sestra mi, a ot parviq mu brak e imal 2 deca. Razveli sa se zaradi togava6tnata mu sapruga...V na4aloto sled razvoda se e vijdal s tqh i vsi4ko nared, no roditelite na tatko i parvata mu jena neznaino za6to ne sa iskali tatko da se vijda s decata si (a samo za izdrajkata im puka6e de) , i nakraq naro4no sa gi otdelili i tatko ne se vijda6e s tqh makr4e iska6e mnogo.Nakraq decata mu porasnaha i mai si mislqt 4e tatko naro4no ne se e vijdal s tqh za6toto ne e iskal , a ne e taka!
Vse kazvam 4e "6tom iska6 ne6to 6te nameri6 na4in " no naistina tatko se e opitval vsq4eskid a se vijda s tqh, no tai kato kakto ve4e kazah roditelite mu (baba mi i dqdo mi) i parvata mu jena ne sa iskali da podarja vrazka s decata, postoqnno sa govorili lo6i ne6ta na decata za tatko i sa im vnu6avali demek 4e e lo6...i taka sa izrasnal s tazi ideq...sega i dvamata imat po detence, no tatko ne gi e vijdal :( ... a vidqh kak se radva6e kato razbra 4e sina mu o4akva dete i posle kato se rodi, a posle i da6terq mu rodi i toi mnogo se radva6e, no estestveno ne go razbra ot tqh samite a ot drugi hora.. ama i az ne sam gi vijdala. Samo beglo pomnq kato malka sam se vijdala s tqh i predi 2 godini vednaj se vidqh s da6terq mu...no ne i s drugoto dete
Spored men tova ne e pravilno ! Pri polojenie, 4e tatko e iskal mnogo da se vida s decata si a sa mu popre4vali :(, pla6tal e izdrajkata vinagi navreme si4ko to4no....Mai se e vijdal s decata si po delata za izdrajkite kadeto te sa se darjali ujasno s nego :( no vse pak sa mu deca i toi si gi obi4a.
vijdate li ponqkoga ima drugi pri4ini za da ba6tata da ne e s deteto/decata si, ne vinagi e za6toto nqmat jelanieto. E tatko e mnogo dobar s men i sestra mi i mnogo si go obi4kam i znam kakvo sa zagubili parvite mu deca...edin prekrasen tatko. No pak i te sa si vinovni s darjanieto si spored men, tova da nari4a6 ba6ta si s grozni dumi e ujasno ! 6to za izrod 6te go napravi ?!

Forslor
05-15-2007, 09:13
С баща ми се виждаме всяка събота!Разведоха се с майка ми!Сега е женен за друга жена и очакват дете!Не дава пари макар,че майка ми живее с мен и сестра ми,и нейният приятел!Ама нали ми е баща!
Ами майка ти да не стои , а да заведе едно дело за издръжка и да ви плаща . По принцип в тези дела винаги 99% от жените ги печелят без проблем.

FlEe**SaD
05-15-2007, 10:32
Да ти кажа аз съм израсла без баща. Нашите са се развели преди да навърша годинка. После се виждахме веднъж на няколко години. Преди 4 години баща ми почина. Но аз не мога да усетя липсата му. Никога не съм знаела бащата за какво служи, никога нищо не ми е липсвало. (Благодаря на мама!) Единственото, което ме тормози отвреме-навреме е това, че имам братче, което не съм виждала от 3 години.
Та мисълта ми беше, че ако си израсъл без баща, не ти липсва. (Не само в моя случай, а и в много други) Но ако родителите ти са се развели след като вече си поотраснал и тогава единия тотално те е заебал, е тогава наистина е гадно. No si priznai 4e po nqkoi put ti lipsva stra6no mnogo,kogato dtugite deca govorqt za ba6tite si nai ve4e :|

cherinka
05-15-2007, 13:47
Та мисълта ми беше, че ако си израсъл без баща, не ти липсва. (Не само в моя случай, а и в много други) Но ако родителите ти са се развели след като вече си поотраснал и тогава единия тотално те е заебал, е тогава наистина е гадно. No si priznai 4e po nqkoi put ti lipsva stra6no mnogo,kogato dtugite deca govorqt za ba6tite si nai ve4e :|
Какво като говорят за бащите си.
В устите на днешната младеж е как тати им дава пари.
Дайте да ревем, че ние си нямаме "тати", който да ни дава пари.

asinkabasinka
05-16-2007, 15:18
E hubavo zna4i v dne6no vreme “ba6ta” e opredelenie za ne6to kato jive ma6ina koqtot vi dava pari ? za men pone ne e [-X [-X [-X

asinkabasinka
05-16-2007, 15:18
E hubavo zna4i v dne6no vreme “ba6ta” e opredelenie za ne6to kato jive ma6ina koqtot vi dava pari ? za men pone ne e [-X [-X [-X

Ulety
05-17-2007, 16:49
Mii nashte se razvedoha dosta otdavna ... mislq 8 godini pochti .. ne mi lipswa shot znam kfo laino e :-({|=

kell
05-18-2007, 19:56
mi kat bqh na 6 godinki ba6ta mi zamina za gyrciq. vyrna se zamalko sled 3godini sled koeto pove4e ne se e obajdal no znae6 li po mi e hubu bez nego.vqrno 4e mi stava gadno kato slu6am drugite da si govorqt za ba6tite si no ne mi lipsva :!:

BlueDevil
05-18-2007, 21:27
Не, честно казано не ми липсва. Няма как да ми липсва човек, когото почти не съм познвала, пък дори и да ми е бил баща.
Замисляла съм се понякога какво ли щеше да е ако не се бяха развели с мама, но липса не съм усещала никога. Просто от много малка свикнах, че имам само мама. Знаех, че другите деца имат татита и че аз нямам. Въпреки това не ми е липсвало, приемах ситуацията за даденост. Като цяло не съм задавала много въпроси като малка, нито за баща ми, нито за каквото и да е, не бях кой знае колко любопитно дете. Абе не знам как да го обясня... просто липсата на баща в живота ми не ме е притеснявала. По-скоро мама имаше един приятел преди време, който ми се изявяваше като баща. Е, тогава наличието на някакъв баща ме притесняваше повече... Не съм свикнала да имам двама родители и ми е кофти.

Hri$
05-19-2007, 08:09
Начи наще са разведени от вече 11 години мисля.Живея сега с майка си и със бабами и дядо ми.Баща ми го вижгдам долу горе 2-3 пъти в месеца.Но не го чувствам като баща.Не мисля че той е направил нещо за мен така че да го почувствам близък.Просто за 15 години вече не съм намерил у него бащинско чувство.Ние почти нямаме за какво да се говорим макар че се виждаме на 2 седмици един път.Никак не е приятно но честно казано не ми упка особено.Преди 4-5 години майка ми имаше един неин приятел който чувствах като баща.Той винаги беше до мене, говорихме си с часове, смяхме се заедно, ходехме на много места...С истинския ми баща такива моменти почти е нямало.Ако е имало се броят на пръстите може би на едната ръка.Но този човек към когото бях толкова привързан вече го няма, той сега си е женан за друга, мисля че си има син.Понякога си спомням за него, но си казвам че сигурно няма да го видя повече.И до сега не съм го видял отново....

merinka__
05-30-2007, 20:10
mI aZ sym bila na 4god. kogato nashte sa se razdelili ma ne sam umrqla bez bashta sq karam 13 godini blizo 9 godini bez edin muhlio taka da se izrazq daje ne mi i lipsfa :P apak i predi hodeh da me vijda i onq muhlio mi kupi edna vafla samo basi.. nesstiga 4e ne me ebshe vijdal mi i mi kupi vafla po dobre da ne beshe se izlagal taka basi... :P :cry:

rakiQ
05-30-2007, 20:52
преди 5 год наще се разведоха и от тогава не съм го виждала.....