PDA

View Full Version : IMA LI ISTINSKA LUBOV I MAJETE MOGAT LI DA OBI4AT ISTINSKI?

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 13:03

cherinka
05-15-2007, 13:05
Сигурно има.

danny_f4e
05-15-2007, 13:11
намират се и такива мъже... както и такава любов :-D

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 13:30
AZ I PRIQTELQT MI HODIM OT 3 GODINI,NO PROBLEMAT MI E 4E RODITELITE MI NE GO ODOBRQVAT,DOKATO TOI IMA PALNATA PODKREPA NA TEHNITE.DRUGIQT PROBLEM E 4E NI DELQT 30 KM.ZA6TOTO SME OT RAZLI4NI GRADOVE,ZATOVA SE VIJDAME SAMO PO4IVNITE DNI SAMO VAKANCIITE SME POSTOQNNO ZAEDNO.ZNAM 4E ME OBI4A I NQMA DA MI IZNEVERI,I VAPREKI TOVA IMAM MALKO SAMNENIE...MNOGO GO OBI4AM...NO NE ZNAM KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA NE SE PRITESNQVAM OT TOVA 4E MOJE DA MI IZNEVERI SLU4AINO I ISKAM DA ME POSAVETVATE KAK DA NAKARAM NA6ET DA NI POZVOLQT DA HODIM...MOLQ VI DA MI POMOGNETE :)

Oniq
05-15-2007, 13:38
az sam ot oniq tipive deto obi4at istinski...

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 13:51
dobre 4e pone nqkoi obi4a istinski,az sa6to obi4am i tova 4uvstvo e prekrasno!!!

Disrespect
05-15-2007, 14:00
обичате вие...знаете сякаш любов кво е..

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:01
da znaem za smeta na teb!!!

cherinka
05-15-2007, 14:03
смета.. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ОК. Обичай си.
После да не ревеш, че са те заебали/зарязали/изоставили/използвали и т.н

BeBsItO
05-15-2007, 14:06
ami da ti kaja,vse po malko sa majete koito obi4at istinski.......na dne6no vreme vseki moje da ti kaje obi4am te, no tva zna4i li 4e e taka?4e go e dokazal i pro4ie? :smt017 dlgo vreme sre6tah samo takiva mom4eta i mi be6e pisnalo ot tqh.....no gi znam kvi sa i ne se vrazvam taka da se kaje. za moe 6tastie namerih naistina MOM4E KOEto moje da obi4A,I DA ME NAPRAVI 6TASLIVA.vqrvam 4e dori malko ostanali takiva m,tqh gi ima :)

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:09
naistina mnogo sa malko mom4etata koito obi4at,i za moe 6tastie i az namerih tova mom4e i sme zaedno i 6tastlivi ve4e 3 godini...pojelavam na vseki da nameri golqmata si lubov!!!

Disrespect
05-15-2007, 14:09

не...повярвай ми НЕ знаеш кво е любов

обичкам си бебо мебо...блябля...и след 5 минути кво? МРАЗЯ ГООООООООООО!!! ЩЕ ГО УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!! ГАДНЯЯЯЯЯР!

и аз съм се залъгвал...много харесвах едно момиче...по едно време си мислех, че я 'обичам'...другата година не можех да я понасям. НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ЛЮБОВ КАКТО ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА ТУК.

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:11
CHERINKA moga da ti kaja 4e qvno ne si namerila podhodq6tiq ili puk mnogo sa te zaebavali i zatova misli6 po tozi na4in.pojelavam ti da nameri6 nqkoi s koito da si mnogo 6tastliva i da povqrva6 v lubovta!!!

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:14
_SL_ tova 4e ti ne si spolu4i6 s 4oveka ne ozna4ava 4e nqma lubov ili puk 4e az ili koito i da e bilo ne znaem kakvo e lubov.az vqrvam za6toto sam namerila mom4eto s koeto sam 6tastliva i to celi 3 godini,povqrvai znam kakvo e lubov!!!

Disrespect
05-15-2007, 14:17
къде съм казал, че няма любов бе?

3 години са доста, обаче не достатъчно

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:21
moje da ne si kazal 4e nqma lubov no kaza 4e nie ne znnaem kakvo e lubov,a za tri godini sam vidqla kakto mnogo lo6i taka i mnogo dobri strani ot lubovta i 6tom o6et se obi4ame s toq 4ovek zna4i znaq kakvo e lubov!!!

cherinka
05-15-2007, 14:30
И като се обичате, това означава, че вашето е любов, така ли.

Абе един пич в една моя тема много добре го каза:

Пък и нали сме кодирани да си продължаваме рода, следователно като загубим потенциалната си половинка, чувството за загуба е примесено с това за провал.

Демек както каза - кодирани сме да продължаваме рода. Не е нужно да има любов. Защото няма любов. Мъжът и жената се допълват взаимно. Едва ли това се нарича любов. То си е чисто и просто размножаване.

Аз ще ти кажа .
Ако не са се ебали и на 2-мата ще им кофти точно затова
Ако са се ебали : на момчето ще му е тъпо че куклата му за ебане си заминава.... , а на момичето че няма повече да му го начукват
Все пак момчетата са създадени за да ебат , а момичетата за да бъдат ебани.... :-D :-$

:!:

Deni4ka93
05-15-2007, 14:32
За съжаление тези момчета/мъже са ПРЕКАЛЕНО малко,за още по-голямо съжаление аз не съм попадала на такъв човек от мъжки пол...

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:40
CHERINKA naistina ima lubov i tova 4e ne vqrva6 ne znam na kakvo se dalji.a za ebaneto kakto ti se izrazqva6 ne e taka.6toto kogato dvama se obi4at e normalno da pravqt sex.trqbva da povqrva6 v lubovta ako ne ne moga da ti pomogna!vseki ima svoe i razli4no mnenie

05-15-2007, 14:52
Някаде там може и да има.Аз още не съм срещала такива животно ::: :::

djeini
05-15-2007, 14:54
Spored men ima takivi muje ima i takava lubov.Samo trqbva da vniavame da ne q ostavim da mine pokrai nas. :wink:

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 14:59
radvam se 4e ima hora vqrva6ti v lubovta,na vsi4ki tqh pojelavam da sre6tnat podhodq6tiq 4ovek,da poznaqt lubovta i da badat mnogo 6tastlivi :)

05-15-2007, 15:16
](*,) 1 на 100000000000000000000000000

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:18
zavisi si ot samite hora dali 6te sa 6tastlivi v kraina smetka kakvoto sam si napravi 4ovek.ako se obi4at i si pravqt kefa 6et sa 6tastlivi.zavisi si ot vseki!!!

BAYO
05-15-2007, 15:21
radvam se 4e ima hora vqrva6ti v lubovta,na vsi4ki tqh pojelavam da sre6tnat podhodq6tiq 4ovek,da poznaqt lubovta i da badat mnogo 6tastlivi :)

То тва не е гаранция, че като намериш подходящия човек, след време няма да си разочарован от любовта, ама тфа е друга тема.

Има наистина и такива, дето много обичат и дават всичко за момчето/момичето си. Неа се давам за пример, щот звучи мухлясало :> Но наистина има и такива, рядко срещани, но има. А и не са незаменими, както повечето си мислят, та се депресират от тва, че някой/я го/я е отрязала... случват се и такива неща.

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:25
vqrno e 4e sled vreme moje da se razo4arova6 no ako stane taka zna4i ne si bil s podhodq6tiq 4ovek!!!

BAYO
05-15-2007, 15:43
vqrno e 4e sled vreme moje da se razo4arova6 no ako stane taka zna4i ne si bil s podhodq6tiq 4ovek!!!

Е за теб кой е подходящия човек тогава. Ти да не мислиш, че живееш в приказките и всичко е красиво и розово. Ае слез на земята доброволно, иначе ще бъдеш принудена, като ядеш камъни. От опит ти го казвам!

koalka
05-15-2007, 15:45
Истинска любов за мен има и да, мъжете могат да изпитват любов.Щом жените могат, значи и мъжете могат-човешки същества сме.

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:48
speciqlno za BAYO:iskam da ti kaja 4e ne jiveq v prikazka,no lubov ima i az sam sre6tnala 4oveka s koito sam 6tastliva i to dalgo vreme,vseki ima svoe mnenie taka 4e ne me interesuva speciqlno puk tvoeto!

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 15:50
KOALKA iskam da ti kaja 4e si mnogo prava,vse pak vseki moje da obi4a,tova vseki go moje stiga da ima jelanie i da ima 4ovek koito da obi4a!blagodarq ti za podkrepata!

cherinka
05-15-2007, 16:00
.a za ebaneto kakto ti se izrazqva6 ne e taka.
тва не съм го казала аз, а един пич.
Това, че си 3 години с твоя приятел не означава, че има любов.
За страха човек да не остане сам чувала ли си.
Байо правилно ти каза да слезеш на земята.

Подходящи хора няма. Има само временни.
всеки гледа как да използва другия за собствена изгода. -> да задоволи емоционалната и физическата си нужда.

Ти стига си повторяла "Има любов. Щом 3г. съм с моя приятел, значи има любов. " и т.н.
Вземи се обоснови на края, защо мислиш, че има любов.

Наистина всеки си има мнение, и не казвай както каза за Байо "За теб специално не ме интересува мнението ти", защото един културен и интелигентен човек винаги би изслушал другия, дори той да не е прав.

05-15-2007, 16:03
az izslu6vam vseki,no vse pak vseki misli razli4no,vseki si ima mnenie i si darji na svoeto.a za lubovta 6et ti kaja 4e ne vseki izpolzva drugiq.lubovta e kogato ne moje6 bez nqkoi,kogato misli6 samo za nego.kogato si gotov da da6e vsi4ko za nego,dori jivota si.no nqkoi hora ne sa go izpitali i ne znaqt kakvo e!!!

BAYO
05-15-2007, 16:12
az izslu6vam vseki,no vse pak vseki misli razli4no,vseki si ima mnenie i si darji na svoeto.a za lubovta 6et ti kaja 4e ne vseki izpolzva drugiq.lubovta e kogato ne moje6 bez nqkoi,kogato misli6 samo za nego.kogato si gotov da da6e vsi4ko za nego,dori jivota si.no nqkoi hora ne sa go izpitali i ne znaqt kakvo e!!!

Да, да, да. Ти го правиш, ти даваш любов, ама от другата страна, ако не е така? Тфа любов ли е? Може би, но каква? Несподелена? Тогава, въпреки, че си давала всичко от себе си, отдавала си се напълно и на 100%, а от др. страна си получавала само :smt018 , тва значи ли, че си щастлив/а ? Да, ще кажеш ти, защото съм обичала/обичам и т.н. и т.н. Ми хубаво обичай си, ама тоя процес ако е еднопосочен? Ще бъдеш ли щастлива, се питам аз?

05-15-2007, 18:29
lubovta mi e spodelena,ne pomnq da sam kazvala 4e ne e...ili puk 4e ne sam polu4avala ni6to ot 4oveka do men...

kofti_nick
05-15-2007, 18:31
Има. :D

`Death`Whore``
05-15-2007, 18:31
Важното е любовта да я има вътре в теб. Не можеш да се оплакваш, че не ти дават нищо, а същевременно ти да не искаш истинска връзка и да не си готов да дадеш на човека до себе си нещата, от които има нужда.

05-15-2007, 18:39
v edna vrazka trqbva da ima lubov,uvajenie,doverie.ima li tezi ne6ta vlubenite 6et badat mnogo 6tastlivi!!!

cherinka
05-15-2007, 18:42
Пример:
Аз не мога без приятелката ми (момиче съм), постоянно мисля за нея, как е добре ли е, наистина съм готова да дам живота си заради нея, за да едобре, дори да пожертвам себе си заради нея.
И кво? Изпитвам любов към нея ли? [-X Не, изпитвам обич към нея.

Любов е когато се събудиш сутрин и искаш дори само за миг да зърнеш любимия човек, а не да си с него и т.н.

Защо ли хората остават разочаровани след края на дадена връзка? -Защото са давали всичко от себе си за него/нея, вместо да оставят нещо и за себе си. Това не е любов.

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 19:45
ZA DA PRIKLU4I DADENA VRAZKA ZNA4I NE SAM SE OBI4ALI DOSTATA4NO.ILI NE SA SI IMALI DOVERIE I UVAJENIQ.PRI4INITE ZA RAZDQLATA NE E SAMO LIPSATA NA LUBOV I T.N. AMI MOJE DA IMA PRE4KI,MOJE DA IMA HORA KOITO DA PROVALQT VRAZKATA NA DRUGITE ZA6TOTO TE NE SA POZNALI LUBOVTA I IMA ZAVIST.

malkoto_sladur4e
05-15-2007, 19:57
Ами според мен дори мъжете обичат по-силно от жените понякога,а някои жени само си играят с тях и се преструват,че ги обичат!Като си помисля колко такива случеи знам пф.. :-k

iohanka_sladuranka
05-15-2007, 19:59
MALKOTO_SLADUR4E mnogo si prava.ima maje koito obi4at i jeni koito izneverqvat.no az mislq 4e kogato dvama se obi4at istinski ne trqbav da ima iznevqra 6toto ima li ori edna tova ozna4ava krai na vrazkata!

05-15-2007, 20:00
Аз в момента си я изживявам :smt007

05-15-2007, 20:04
uspeh za gosta.pojelavam ti mnogo lubovno 6tastie!izjivei go dokrai :)

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 11:00
LUBOVTA E NE6TO ISTINSKO I NEZABRAVIMO!!!IMA ISTINSKA LUBOV I VERNI MAJE!!!

BAYO
05-16-2007, 11:11
LUBOVTA E NE6TO ISTINSKO I NEZABRAVIMO!!!IMA ISTINSKA LUBOV I VERNI MAJE!!!

... и в същото време толкова фалшива и нереална, не истинска...

...верни мъже, бе тук там един на 1 000 000 намират се, ма се чудя, за кфо се намират такиа екземпляри, като от другата страна не получават същото... :::

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 11:26
NE SVQKA LUBOV E FAL6IVA I NEREALNA.IMA HORA KOITO NAISTINA SE OBI4AT I SA VERNI EDIN NA DRUG!!!

cherinka
05-16-2007, 11:31
NE SVQKA LUBOV E FAL6IVA I NEREALNA.IMA HORA KOITO NAISTINA SE OBI4AT I SA VERNI EDIN NA DRUG!!!
Ок, айде, има.
Мирясвай вче.
Кво си заритала и ти с тая любов.
:-D

BAYO
05-16-2007, 11:35

Извинявай, ти на колко беше?

Щот след време ш' поискам кардио-снимка от твоя лекар, за да видя сърцето ти разпарчотено на 100 000 000 парчета. И последно : Любовта е сляпа, като тебе, а глупостта я води за ръка!

Един ден ще съм прав, пожелавам ти обаче тоя ден да е далече, щот иначе ш' се окажа гаден пророк :wink:

05-16-2007, 11:46
Мъжете могат да обичат истински да... но мразят още по-истински, ако го заслужава човека ;)

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 11:48
cherinka AZ VQRVAM V LUBOVTA I NE MOGA DA TE NAKARAM I TI DA VQRVA6!!!

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 11:49
BAYO nadqvam se da ne si prav,vapreki tova az vqrvam v lubovta,ne moga da nakaram nito teb nito koito i da e bilo da vqrva,zatova moga samo da ti kaja ima ili nqma jivota prodaljava!!!

Presley
05-16-2007, 11:50
Естествено ,че има...само ,че `истинската любов` не трябва да бъде раэбирана ,като нещо необятно,вечно и т.н!ПРосто всичко си има край!А истинската любов е таэи,която ни носи щастие ,тръпка и емоции ;-) ,абе раэтуптава ти сърчицето :-D !Иначе по въпроса с момчетата-ДА!МОГАТ да обичат!!!!Що да не могат???

cherinka
05-16-2007, 11:52
Аз не ти и искам помощта,
защото такава не ми трябва.

Да вярвам? И какво ще спечеля от това? Само ще страдам...
Ок - може и хубави моменти да имам, но замисляла ли си се, че лошите моменти след тва ще са за сметка на хубавите. -Не, нали.
Няма и да го разбереш, докато не останеш сама!

Presley
05-16-2007, 11:54

Ок - може и хубави моменти да имам, но замисляла ли си се, че лошите моменти след тва ще са за сметка на хубавите. -Не, нали.
Ако може и аэ да се понамися :)
Лошите моменти найстина могат да бъдат эа сметка на хубавите,но какво от това?Най-важното е да си иэживял хубавите пълноценоо и да ти остане един хубав спомен,пък след тва к`вот ще да стаа :-D

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 11:54
ostavala sam sama,stradala sam no sled lo6oto e idvalo dobro i pak sam bila 6tastliva,rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i,6et ima malko salzi i kakvo ot tova,rano ili kasno 6et sre6tnem drug 4ovek i pak 6te ima lubov!!!

cherinka
05-16-2007, 12:02

Лошите моменти найстина могат да бъдат эа сметка на хубавите,но какво от това?Най-важното е да си иэживял хубавите пълноценоо и да ти остане един хубав спомен,пък след тва к`вот ще да стаа :-D

"квот ще да стаа" ти луд ли си?!
Предпочитам да се опазя от това, където ще следва.
Не ми трябват повече такива носталгични състояния на душата, не ми трябва повече меланхолия, нито повече скапани настроения.
Така, както съм в момента, ми е пре-добре!
А и всеки сам за себе си страда, всеки е виновен за 'грешката' си с еди кой си, следователно който каквото си насади, ще си го жъне после. Демек мойта градинка в момента е повече от чудесна и не ми трябва някоя градушка (примерно).

ostavala sam sama,stradala sam no sled lo6oto e idvalo dobro i pak sam bila 6tastliva,rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i,6et ima malko salzi i kakvo ot tova,rano ili kasno 6et sre6tnem drug 4ovek i pak 6te ima lubov!!!
Нали каза, че вашата любов с приятелят ти е "истинска любов", а сега ми говориш как си щяла да срещнеш по-добър и следващ. :smt005

Presley
05-16-2007, 12:11

Не ми трябват повече такива носталгични състояния на душата, не ми трябва повече меланхолия, нито повече скапани настроения.
А и всеки сам за себе си страда, всеки е виновен за 'грешката' си с еди кой си, следователно който каквото си насади, ще си го жъне после. Демек мойта градинка в момента е повече от чудесна и не ми трябва някоя градушка (примерно).

Нали каза, че вашата любов с приятелят ти е "истинска любов", а сега ми говориш как си щяла да срещнеш по-добър и следващ. :smt005
така,първо-аэ съм момиче :) !Иначе ти сама си пълниш главата с глупости!Гледай на живота ,като на нещо хубаво и търси само преятни иэживявания!Аэ също мраэя раэочарованията,но те са част от живота-нейэбежна!Но трябва да се научиш как да ги преодоляваш и до някаква степен да си непукист...живей эа емоцията ;-) А и эа какво да се дерэаем и да си съсипваме живота ! Една моя лйбима фраэичка-Живей эа днес,эащото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде..!така,че ние сами трябва да си съэдадем обстановката,събитията и т.н!Каэано накратко-животът е филм,чийто сцеварии всеки пише сам...!Както и да е-раэлични хора,раэлични раэбирания!
Надявам се да не съм се унесла мн мн :-D и да не го приечаш като нападка :) !

Deni4ka93
05-16-2007, 13:02
Мале,мале,мале що не са сбиете накрая,а?Заболя ме главата от вас.Всеки си има мнение по въпроса...Явно(а може и да греша) Черинка и Байо са изтрадали,именно заради това не искат да се влюбват и да страдат повече,Йохана не е била преебавана(или поне не достатъчно) и все още не е спряла да вярва в любовта...Айде стига спорихте!PEACE!!! [-o< [-o< [-o<

Digital
05-16-2007, 13:09
няма любов няма любов - ама като се влюбиш не само обратното ще говориш а и на гъза ще си го татуираш

fak_you_maafaka
05-16-2007, 13:11
чувал съм че има, и също чух, че не само мъжете са виновни за всичко.

cherinka
05-16-2007, 13:44

така,първо-аэ съм момиче :) !Иначе ти сама си пълниш главата с глупости!Гледай на живота ,като на нещо хубаво и търси само преятни иэживявания!Аэ също мраэя раэочарованията,но те са част от живота-нейэбежна!Но трябва да се научиш как да ги преодоляваш и до някаква степен да си непукист...живей эа емоцията ;-) А и эа какво да се дерэаем и да си съсипваме живота ! Една моя лйбима фраэичка-Живей эа днес,эащото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде..!така,че ние сами трябва да си съэдадем обстановката,събитията и т.н!Каэано накратко-животът е филм,чийто сцеварии всеки пише сам...!Както и да е-раэлични хора,раэлични раэбирания!
Надявам се да не съм се унесла мн мн :-D и да не го приечаш като нападка :) !
Така е. Не отричам.
Явно прекалено много мисля за бъдещето.
Е, няма лошо:)
Радвам се, че имаш какво да кажеш и не си от глупавите. :lol:

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 15:09
cherinka ne go priemam kato napadka,prava si.a za teq koito kazaha 4e sam kazala 4e sam 6tastliva s gadjeto mi da 6tastliva sam,kazah 4e sam bila i sama no predi nego i sega ve4e ne sam za6toto go sre6tnah nego i do predi tova kolkoto ne vqrvah v lubovta sega tolkoz vqrvam za6toto sam 6tastliva s toq 4ovek celi 3 godini i nito 1 pat ne me e razo4aroval!!!

penywise
05-16-2007, 15:11
не!

мъжете могат само да се празнят, да пият бира, и да псуват

:-({|=

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 15:14
ne vsi4ki znaqt samo da se praznat i da piqt bira-ima mnogo svestni i obi4livi mom4eta

fak_you_maafaka
05-16-2007, 15:26
Екстра доказваш ми теориите, мноо сме зле мъжете, а :)

penywise
05-16-2007, 15:28
Екстра доказваш ми теориите, мноо сме зле мъжете, а :)

че кво ти е?
кое е проблема в тоя план?

BAYO
05-16-2007, 15:29
Има бе, ма кфо кат има? Да не би да им отвръщат със същото??? Рано или късно ти забиват К... nife в задника и тфа е. После сички са женкари? Ми погледнете се вие първо бе....

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 15:34
NE SA ZLE MAJETE,SAMO NQKOI...A ZATVA 4E VSE NQKOI PREEBAVA TAKA E JIVOTA PREEBAVA VSI4KI...

cherinka
05-16-2007, 16:41
NE SA ZLE MAJETE,SAMO NQKOI...A ZATVA 4E VSE NQKOI PREEBAVA TAKA E JIVOTA PREEBAVA VSI4KI...
Ами, живота не е "някой".
Абе, мойто момиче, не знаеш какво говориш.
Замълчи си най-добре.
Повтаряш едно и също в постовете си.
Казах ти - ВЗЕМИ СЕ ОБОСНОВИ НАКРАЯ, БЕ, ТЪПА ЛИ СИ, И ПРЕСТАНИ ДА ИЗПОЛЗВАШ НЕКВИ КЛИШЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ.
ИСКАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ, НЕ ЦИТАТА НА НЯКОЙ ДРУГ!

Е, защо, според теб, има любов?

(това, че имаш приятел от 3г. не е никакъв отговор на въпроса ми)

Deni4ka93
05-16-2007, 17:41
Замълчи си най-добре.
Казах ти - ВЗЕМИ СЕ ОБОСНОВИ НАКРАЯ, БЕ, ТЪПА ЛИ СИ, И ПРЕСТАНИ ДА ИЗПОЛЗВАШ НЕКВИ КЛИШЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ.

ami ima lubov za da horata da sa 6tastlivi,tova 4e ti ne vqrva6 ne ozna4ava 4enikoi ne vqrva,ako nqkoi te e naranil tova ne zna4i 4e nas 6et ni naranqt.vqrno e vsqka vrazka ima svoq krai no po dobre da si izpital ne6to hubavo a ne izob6to da ne si poznal lubovta!!!ne sam tapa!!!

Deni4ka93
05-16-2007, 17:42
m/u r az sym iohanka_sladuranka ama pi6a ot profila na Deni4ka 93...

ooops
05-16-2007, 17:44
mi spored men moje ili po skoro mn iskreno se nadqvam da e taka [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

`Death`Whore``
05-16-2007, 18:03
Има бе, ма кфо кат има? Да не би да им отвръщат със същото??? Рано или късно ти забиват К... nife в задника и тфа е. После сички са женкари? Ми погледнете се вие първо бе....
Поздрав - Cannibal Corpse - Fucked with a Knife. Точно за случая. :lol: :lol: :lol: :lol:

bqsna_teenagerka
05-16-2007, 18:10
има милиарди такива теми...пове4ето се отнасят до жената ама карай...та принципа е същия малко са но има сигорна съм

Digital
05-16-2007, 18:35
Замълчи си най-добре.

Добре бе, що тормозиш момичето ? Ти ми дай дефиниция за любов и аз ще ти кажа дали я има или не.
Квото и да е има точно два момента - когато си влюбен и когато не си. В единия вярваш - в другия не. От километри ти личи че не си имала щастието.

05-16-2007, 18:41
Mujete mogat da obi4at istinski oba4e momi4etat sa tiq detoprecakvat vsi4ko v edinmoment vinagi dunat rabotite ina4e nqma da ssa momi4eta vsi4ki momi94eta sepravqt rano ili kusno bez izklu4enie !

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 18:45
ne si prav/a za6toto mom4etata sa jenkari a ne momi4etata.i po princip ako momi4eto izneveri povoda e 4e iska da si otmasti na mom4eto za negova iznevqra koeto pak vodi do krai na vrazkata

Digital
05-16-2007, 18:49
ne si prav/a za6toto mom4etata sa jenkari a ne momi4etata.i po princip ako momi4eto izneveri povoda e 4e iska da si otmasti na mom4eto za negova iznevqra koeto pak vodi do krai na vrazkata
и тая се изцепи

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 18:51
и тая се изцепи
kato tolkoz znae6 kaji s kakvo samse izcepila!

Digital
05-16-2007, 18:53
и тая се изцепи
kato tolkoz znae6 kaji s kakvo samse izcepila!
сега или преди малко ?

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 18:57
i sega i predimalko

sladko_bebchence
05-16-2007, 19:00
stiga s taq voina mejdu polovete we mn qsno 4e seki moje da obi4a istinski nezavisimo ot pola tfa 4e na vas vi se e padnal nqkoi myj koito ne vi e obi4al istinski nz...

Digital
05-16-2007, 19:01
i sega i predimalko
ми ти конкретизираш което е тъпо. и не го осъзнаваш което също е тъпо.

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:03
E KAKVO MU E TAPOTO?

Digital
05-16-2007, 19:06
E KAKVO MU E TAPOTO?
кое ? това че конкретизираш или това че не го осъзнаваш ?

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:09
TI OSVEN TOVA IZRE4ENIE ZNAE6 LI NE6TO DRUGO?PARVOTO KOETO E.I VTOROTO TEMATA E ZA LUBOVTA A NE ZA MEN I TOVA KAKVO OSAZNAVAM I KAKVO NE.I V SLU4AQ SPORED TEB I DVETE,ZA6TO MISLI6 TAKA?

05-16-2007, 19:11
Естествено че мъжете могат да обичат истински се пак както има свестни момичета така има и свестни момчета това че повечето са правят пред аверите си на турбо гъзета незначи че отвътре няма да са романтични

Digital
05-16-2007, 19:19
TI OSVEN TOVA IZRE4ENIE ZNAE6 LI NE6TO DRUGO?PARVOTO KOETO E.I VTOROTO TEMATA E ZA LUBOVTA A NE ZA MEN I TOVA KAKVO OSAZNAVAM I KAKVO NE.I V SLU4AQ SPORED TEB I DVETE,ZA6TO MISLI6 TAKA?
чакай че се обърках o.O дай едно по едно

sladko_bebchence
05-16-2007, 19:19
чакай че се обърках o.O дай едно по едноbe ne q li vijda6 4e taq edno izre4enie ne moje da vyrje gorkata....

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:24
PRAVA SI NO INA4E SAMO KRITIKUVA.ZNAE SI SAMO EDNO IZRE4ENIE I TOVA E!!!

PeAcH
05-16-2007, 19:27
Estestveno,4e ima istinska lubov,no ne vsi4ki hora q otkrivat.A za majete,bih kazala,4e da ima seriozni maje,koito obi4at istinski i tova e ne6to mn normalno,kakto jenite,taka i majete da obi4at silno i istinski.

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:29
Estestveno,4e ima istinska lubov,no ne vsi4ki hora q otkrivat.A za majete,bih kazala,4e da ima seriozni maje,koito obi4at istinski i tova e ne6to mn normalno,kakto jenite,taka i majete da obi4at silno i istinski.
MNOGO SI PRAVA.IMA MNOGO SVESTNI MOM4ETA KOITO MOGAT DA OBI4AT,A TEZI KOITO NE OBI4AT E ZA6TOTO SA BILI NARANENI I SEGA GI E STRAH DA PRODALJAT NAPRED S DRUG I TAKA NARANQVAT DRUGI!!!

Digital
05-16-2007, 19:33
PRAVA SI NO INA4E SAMO KRITIKUVA.ZNAE SI SAMO EDNO IZRE4ENIE I TOVA E!!!
кое изречение ?

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:36
чакай че се обърках o.O дай едно по едно

NE MOJE6 DA RAZBERE6 TOVA KOETO SAM NAPISALA NO INA4E ME KRITIKUVA6.XAXAX MOLQ TE NE ME KARAI DA SE SMEQ

tedinkata_
05-16-2007, 19:38
ima takava lubov no e dosta usporim vaprosa dali ima muje da obichat istisnki az oshte ne sam srehstnala takuv :twisted:

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:40
ima takava lubov no e dosta usporim vaprosa dali ima muje da obichat istisnki az oshte ne sam srehstnala takuv :twisted:

POJELAVAM TI DA SRE6TNE6 TOZI MAJ I DA BADE6 MNOGO 6TASTLIVA!!!

Digital
05-16-2007, 19:45

POJELAVAM TI DA SRE6TNE6 TOZI MAJ I DA BADE6 MNOGO 6TASTLIVA!!!
пожелавам ти да спреш да пишеш с главни букви да пораснеш и да станеш еблива

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:49
dostata4no sam golqma i ebliva,a ti kato ne moje6 da razbere6 kakvo ti pi6a i smenq6 temata?kakvo 6te kaje6 po varprosa mili4ka?i nezabravqi temata v koqto pi6e6 za lubovta a ne za zaqjdaneto{mili4ka zasrami se,malko ne me razbira6 kakvo ti govorq,no ina4e mi dava6 saveti.xaxaxa}

Digital
05-16-2007, 19:50
dostata4no sam golqma i ebliva,a ti kato ne moje6 da razbere6 kakvo ti pi6a i smenq6 temata?kakvo 6te kaje6 po varprosa mili4ka?i nezabravqi temata v koqto pi6e6 za lubovta a ne za zaqjdaneto{mili4ka zasrami se,malko ne me razbira6 kakvo ti govorq,no ina4e mi dava6 saveti.xaxaxa}
ахъм

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:52
tova e samo tvoe i li4no mnenie mislq 4e ne si me vijdala za da kaje6 koq e po krasiva i v momenta koi govori za krasota mili4ka.molq te ne se izlagai pove4e!!!

BWald0rf
05-16-2007, 19:54
Има!!...И защо въпроса да е само за мъжете?!?!?...Те също имат чувства,не че няма и някой дето живеят за да разбиват сърца,но никой неможе да отрече че има мъже които обичат искрено и че има жени които "преебават" такива мъже ;)

iohanka_sladuranka
05-16-2007, 19:56
Има!!...И защо въпроса да е само за мъжете?!?!?...Те също имат чувства,не че няма и някой дето живеят за да разбиват сърца,но никой неможе да отрече че има мъже които обичат искрено и че има жени които "преебават" такива мъже ;)

prava si no v pove4eto slu4ai mom4etata preebavat!!!i naranqvat!!!

GokuKakarot
05-16-2007, 23:27
Разбира се, че има! Аз страшно много обичам приятелката си! Колкото и банално да прозвучи, не мога да живея без нея. Най-добрият ми приятел е в същото положение ;) Някъде четох (а и по мои наблюдения е така), че, когато мъжете обичат истински, те обичат много по-трайно от жените. Колкото до разделите, имаше 1 проучване - 70% от връзките са прекратени от жените.

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 07:38
Разбира се, че има! Аз страшно много обичам приятелката си! Колкото и банално да прозвучи, не мога да живея без нея. Най-добрият ми приятел е в същото положение ;) Някъде четох (а и по мои наблюдения е така), че, когато мъжете обичат истински, те обичат много по-трайно от жените. Колкото до разделите, имаше 1 проучване - 70% от връзките са прекратени от жените.

RADVAM SE 4E IMA MOM4ETA KOITO OBI4AT ISTINSKI KATO TEB!!!TOVA E MNOGO HUBAVO.USPEH S PRIQTELKATA TI!!!

victoriq
05-17-2007, 08:05
Ако я имаше тая тема преди един месец,аз без да се замисля щях да кажа:ДА,ИМА...Но сега вече се замислям...Срещнах едно момче,от което ми омекваха краката...И той твърдеше,че ме обича,обаче...Още сме заедно,но аз страдам повече,отколко ще страдам,ако скъсаме...Има любов,но мн рядко се среща човек,с който да я изживееш,а,както е в моя случей,може да страдаш,без капка щастие...И момчетата могата да обичат и бих казала,че момичетата не обичат толкова и доказателство за това е,че всички,с които съм ходила,аз съм късала...

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 08:27
Ако я имаше тая тема преди един месец,аз без да се замисля щях да кажа:ДА,ИМА...Но сега вече се замислям...Срещнах едно момче,от което ми омекваха краката...И той твърдеше,че ме обича,обаче...Още сме заедно,но аз страдам повече,отколко ще страдам,ако скъсаме...Има любов,но мн рядко се среща човек,с който да я изживееш,а,както е в моя случей,може да страдаш,без капка щастие...И момчетата могата да обичат и бих казала,че момичетата не обичат толкова и доказателство за това е,че всички,с които съм ходила,аз съм късала...

ami i majete i jenite obi4at razli4no,tova si zavisi ot 4oveka bez zna4enie ot pola.no vij 4e v slu4aq ti go obi4a6 a toi te kara da strada6!!!zna4i ne darji na teb zatova ako pita6 men nameri si nqkoi koito da te obi4a istinski i da te uvajava vmesto da te kara da roni6 salzi za nego!!!

CrazyInLove
05-17-2007, 10:18
Има разбира се :)

cherinka
05-17-2007, 10:31
Digital, от кога те направиха некрасиво момиче.
Йоханке, в темата ти пише "могат ли мъжете да обичат истински".
Половината народ ти написаха, че се срещат и мъже, които обичат истински.
А ти им отвръщаш "Да, наистина момчетата могат да обичат истински".

(Боже, знам, че няма да схфанеш какво ти пиша).

Някоя ми беше написала :

Това, че теб са те наранили, не означава, че и нас ще ни наранят.
Боже, дай ми сили да разбера логиката й, която мисля, че не съществува. :smt005

Любов няма, бе. Само се заблуждаваме/заблуждавате, че има.
Чисто и просто хората ги е страх да не останат сами, а когато връзката им продължи по-дълго, те се самозалъгват, че има любов.
Закодирано ни е в главите, че трябва да се продължи рода (Както каза Някъф'Гост) А това става със секс, не с любов, нали така. :-D
!

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 10:33
shva6tam kakvo mi pi6e6,i ti kazah ve4e 4e vseki ima razli4no mnenie,taka 4e stiga spori,spored men ima lubvov-spored teb nqma.kakvo tolkoz spori6 az si znam moeto ti tvoeto.jivota prodaljava kakvoto i da si mislim...

cherinka
05-17-2007, 10:38
Не се опитвам да си налагам мнението, нито да промена твоето.
Просто се опитвам да ти отворя очите. :smt008

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 10:43
em oki.moje i da si prava,vse pak rano ili kasno vsi4ko 6et svar6i no vajnoto e za momenta da si 6tastliv s tozi 4ovek,vajnoto e da se obi4ame,uvajavame,da si prekarvame super zaedno i t.n.pak sled kraq kakvo tolko nali mi e bilo dobre do tozi moment i posle 6et si ostanem priqteli i vseki ot nas 6et bade 6tastliv s drug i lubovta pak moje da prodalji ili kakto ti kazva6 straha ot samotata!!!vse pak nqm da sme sami!!!

BAYO
05-17-2007, 10:54
Мале чета и не вярвам на очите си ... за ко продължавате тоя безсмислен спор тука. Или ей така, спортувате си за здраве :-D Няма лошо същност =D>

Само да кажа, че Йоанка не е права, даже и Черинка ... Дигитал ги кърти на сички :smt005 :smt005

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия. ;)

cherinka
05-17-2007, 10:58
Мале чета и не вярвам на очите си ... за ко продължавате тоя безсмислен спор тука. Или ей така, спортувате си за здраве :-D Няма лошо същност =D>

Само да кажа, че Йоанка не е права, даже и Черинка ... Дигитал ги кърти на сички :smt005 :smt005

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия. ;)
Искаш да кажеш, че ако не беше тази безрезервна любов към приятелката ти, то то няма смисъл да живееш?!
Нима няма други по-важни неща от любовта, за да събереш сили и да продължиш да живееш.
Абе, байо, те всички ако тръгнат 'да живеят' заради 'любовта си', то нямаше да останат възрастни хора :-D

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 11:03

Искаш да кажеш, че ако не беше тази безрезервна любов към приятелката ти, то то няма смисъл да живееш?!

BAYO e mnogo prav.vseki jivee za da e 6tastliv a ako e sam kak 6et e 6tastliv.za kakvo da jiveem?za da rabotim ,da spim i da qdem li?nali lubovta e za tova...zada sme 6astlivi s nqkoi,za da pravim sqkvi hubavi ne6ta zaedno i da si gubim vremeto...
Нима няма други по-важни неща от любовта, за да събереш сили и да продължиш да живееш.
Абе, байо, те всички ако тръгнат 'да живеят' заради 'любовта си', то нямаше да останат възрастни хора :-D

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 11:41
LUBOVTA MOJE DA NE E BE4NA NO VAJNOTO E DA SI 6TASTLIV NA MOMENTA!!!PRAVA LI SAM?

cherinka
05-17-2007, 11:51
Нещо бързо си смени мнението.

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 12:00
NE SAM SI SMENQLA MNENIETO,KAZVALA SAM 4E IMA LUBOV,NO NE SAM KAZVALA 4E IMA VE4NA LUBOV!!!

BAYO
05-17-2007, 12:01

Еми кфо да ти кажа, не съм материалист, не съм кариерист, приятели имам, родители си имам, макар че сме в лоши отношения... еми да ама нещо нямам стимул, нямам тръпка. Цял живот си живуркам с едни и същи приятели, роднини и прочие. Обаче кат съм влюбен, явно съм доста заслепен и не гледащ реално на нещата, но кфо да напрая. Сам Паднал - Сам Станал. Предпочитам да падна, ма да знам, че никой не ме е бутнал, а сам съм се спълнал. Такава ми е философията за живота просто. Не съм нормален, то си личи :lol:

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 12:18

BAYO kakvo spori6 s CHERINKA,qvno e 4e ne vqrva v lubovta,qvno e 4e vodi sku4en jivot bez romantika...vajnoto e nie koito vqrvame da sme 6tastlivi!!!

Еми кфо да ти кажа, не съм материалист, не съм кариерист, приятели имам, родители си имам, макар че сме в лоши отношения... еми да ама нещо нямам стимул, нямам тръпка. Цял живот си живуркам с едни и същи приятели, роднини и прочие. Обаче кат съм влюбен, явно съм доста заслепен и не гледащ реално на нещата, но кфо да напрая. Сам Паднал - Сам Станал. Предпочитам да падна, ма да знам, че никой не ме е бутнал, а сам съм се спълнал. Такава ми е философията за живота просто. Не съм нормален, то си личи :lol:

cherinka
05-17-2007, 12:23
BAYO kakvo spori6 s CHERINKA,qvno e 4e ne vqrva v lubovta,qvno e 4e vodi sku4en jivot bez romantika...vajnoto e nie koito vqrvame da sme 6tastlivi!!!

Що си толкова заблудена.

Не спорим, той просто ми отговаря на въпроса.

Ти трябва да си много зле, за да си мислиш, че "като няма любов в моя живот", значи ми е много скучен. Ъхъ-хъ.

Стига с тези сериали, бе, мойто момиче.

cherinka
05-17-2007, 12:29
BAYO e mnogo prav.vseki jivee za da e 6tastliv a ako e sam kak 6et e 6tastliv.za kakvo da jiveem?za da rabotim ,da spim i da qdem li?nali lubovta e za tova...zada sme 6astlivi s nqkoi,za da pravim sqkvi hubavi ne6ta zaedno i da si gubim vremeto...
Ахахахахаххаххахахаххахаа ахахахахаха
Ахаааххахххааахххааахххаа ахххааахххаахахаха.

Иди кажи на вашите, че няма смисъл да живееш с тях или заради тях.
Кажи на приятелите си, че няма смисъл да живееш заради тях.
Спри да ходиш на училище, защото явно и то за теб няма смисъл да живееш, за да се образоваш.
Като родиш дете, му кажи, че и то не ти е смисъла на живота.

Живей тогава без пари, без приятели, без семейсто, без образование, без деца, да те видим как ще уцелееш.

Не знам за кой ппът се повтарям - ама престани да отдаваш такова голямо внимание на любовта!
С любов не се преживя.
Никак даже!

П.П. Не съм казала, че НЕ вярвам в любовта, нито, че Вярвам.
Просто не ми трябва!
Капишинг?

mim4eto_vr
05-17-2007, 12:37
mi da ima no mnogo rqdko 6te sre6ne6 maj koito da odi4a istinski

BAYO
05-17-2007, 12:39
Чери, чери ... разочарованието ти е изписано на лицето : > Ама то не е казано, че тряя да обичаш само гаджето. Тва и към Йоанка ... обичай си приятелите, гаджето, децата ти, мъжа ти, баба ти, вашите, брата, сестрата и другите ... ма нали да ги обичаш, не да си влюбен в тях! :smt005

Йоанке.. не пиши поече, смятам, че съм се изчерпал, а и ти не моеш да кажеш нещо по-умно, тъй че... ДО ТУК!

iohanka_sladuranka
05-17-2007, 12:52
CHERINKA ne sam kazala 4e samo lubovta e vajna.no bez neq nakade.a za priqtelite,obrazovanieto,roditelite i t.n. i bez tqh ne moje.no nemojem da mislim samo za tqh,vse pak iskame da sme 6taslivi pomisli malko ako samo u4i6 i si si s va6te 6et si 6tastliva li?

penywise
05-17-2007, 16:49
и тая се изцепи

BUSTED ! :smt066

тая са окъка *(казано с акцент на високопланински джентълмен)

GokuKakarot
05-17-2007, 21:51
Всеки си има различни виждания.. За някои любовта е от първостепенно значение, за други не е толкова важна. Няма нужда да се спори и да се налагат мнения. За мен лично любовта е най-прекрасното чувство (колкото и банално да звучи). Тя ми дава стимул да вървя напред и да се боря в живота, прави ме истински щастлив.. Просто трябва да срещнеш подходящия човек, когото ще обичаш и който ще те обича истински.. Тогава светът е прекрасен и животът е пълноценен. А защо да няма вечна любов? Може тя частично да се преобразува в обич, грижа, съпричасност и т.н., но друга част от нея може да остане.. Зависи от хората и силата на чувсвата им де.. Аз лично се чувствам така, сякаш цял живот ще обичам приятелката си (стига тя да не се промени и да ме нарани). Времето ще покаже..

gPa3HuTeJl
05-17-2007, 21:58
Има с1с сигурност... рано или к1сно... се появява..

iohanka_sladuranka
05-18-2007, 09:18
Всеки си има различни виждания.. За някои любовта е от първостепенно значение, за други не е толкова важна. Няма нужда да се спори и да се налагат мнения. За мен лично любовта е най-прекрасното чувство (колкото и банално да звучи). Тя ми дава стимул да вървя напред и да се боря в живота, прави ме истински щастлив.. Просто трябва да срещнеш подходящия човек, когото ще обичаш и който ще те обича истински.. Тогава светът е прекрасен и животът е пълноценен. А защо да няма вечна любов? Може тя частично да се преобразува в обич, грижа, съпричасност и т.н., но друга част от нея може да остане.. Зависи от хората и силата на чувсвата им де.. Аз лично се чувствам така, сякаш цял живот ще обичам приятелката си (стига тя да не се промени и да ме нарани). Времето ще покаже..

radvam se 4e ima hora kato nego koito vse o6et vqrvat v lubovta!!!uspex4eta!!!

GokuKakarot
05-18-2007, 10:21

Мерси! На теб също ;)

Sw0rDz
05-18-2007, 10:29
Разбира се че има! Хаха..и разбира се че може да обичаме да не сме някви роботи . Но има някои които немогат.

BAYO
05-18-2007, 10:48

Ако 100 човека ти напишат това, което пича по-горе, на всичките ли ще им казваш БРАВО, само така, давайте в същия дух, успех, радвам се за вас etc. ](*,) Aе земи напиши нешо пи темата стиа си спамвала #-o

П.Т.
gPa3HuTeJl:

Има с1с сигурност... рано или к1сно... се появява.. !!!

iohanka_sladuranka
05-18-2007, 10:58

Ако 100 човека ти напишат това, което пича по-горе, на всичките ли ще им казваш БРАВО, само така, давайте в същия дух, успех, радвам се за вас etc. ](*,) Aе земи напиши нешо пи темата стиа си спамвала #-o

П.Т.
gPa3HuTeJl:

kogato dvama du6i se haresat,te postepenno se vlubvat.rano ili kasno idva kraqt!!!

BAYO
05-18-2007, 11:13

П.Т.
gPa3HuTeJl:

kogato dvama du6i se haresat,te postepenno se vlubvat.rano ili kasno idva kraqt!!!

Хахаха не ми оставаш просто избор. Как да го коментирам тфа ся? Кфа тъпня да измисля, че да отговаря на твоята. Нещо се затруднявам...дай го малко свързано, че ми говориш за Луната, а след 1 минута вече обръщаш на тфа, как си си забрайла ютията включена. #-o

Когато 2ма души се харесат, те могат да останат приятели завинаги! Не е задължително да се влюбват. А за тфа, че рано или късно идва края... еми идва, ако искаш даже си купи "дървения костюм" още от ся :smt011 :smt009

cherinka
05-18-2007, 11:14

П.Т.
gPa3HuTeJl:

Винаги са ме възбуждали момичета с косми по тситсите.

iohanka_sladuranka
05-18-2007, 12:47

П.Т.
gPa3HuTeJl:

Винаги са ме възбуждали момичета с косми по тситсите.

kakva e temata ti kade otiva6?kade gi vijda6 teq kosmi?

loving_you_
05-18-2007, 13:10
Естествено, че има мъже, които обичат истински, но просто е трудно да намериш такива (то и жените сме така :) ). Но въпреки всичко се намират. А и най-хубавите нещта се случват неочаквано (поне при мен е така), защото докато търсех някой, който да има същите чуства към мен както аз към него, все не се получаваше. А когато спрях да търся такъв той се появи най-неочаквано и ме обича адски много (както и аз него :) ). И може би просто съм била късметлийка, но според мен има мъже, които могат да обичат истински.

iohanka_sladuranka
05-18-2007, 13:39
Естествено, че има мъже, които обичат истински, но просто е трудно да намериш такива (то и жените сме така :) ). Но въпреки всичко се намират. А и най-хубавите нещта се случват неочаквано (поне при мен е така), защото докато търсех някой, който да има същите чуства към мен както аз към него, все не се получаваше. А когато спрях да търся такъв той се появи най-неочаквано и ме обича адски много (както и аз него :) ). И може би просто съм била късметлийка, но според мен има мъже, които могат да обичат истински.

RADVAM SE 4E IMA VLUBENII 6TASTLIVI HORA,VQRVA6TI V LUBOVTA,NAMERILI SVOQTA POLOVINKA!!!

Digital
05-18-2007, 13:54

RADVAM SE 4E IMA VLUBENII 6TASTLIVI HORA,VQRVA6TI V LUBOVTA,NAMERILI SVOQTA POLOVINKA!!!
яко а

BAYO
05-18-2007, 15:11

BAYO написа:

Ако 100 човека ти напишат това, което пича по-горе, на всичките ли ще им казваш БРАВО, само така, давайте в същия дух, успех, радвам се за вас etc. Brick wall Aе земи напиши нешо пи темата стиа си спамвала d'oh!

Аве ти наистина си напрао уникално създание на природата... напрао не моа да повярвам :smt009

Насо
05-18-2007, 15:17
Разбира се че можем iohanka_sladuranka. А по въпроса с ваще:Бъди настоятелна. накрая ша клекнат.

OVERMIND
05-18-2007, 17:36
По точно въпроса е дали ЖЕНИТЕ могат да обичат и дали вобще изпитват някви чувства... :smt010 :smt013

Master_88
05-19-2007, 08:26
Да,има и според мен всеки мъж може да обича истински. Просто не всеки е намерил любовта на живота си,за да я обича толкова силно

05-19-2007, 09:43
Да,естествено че има истинска любов и да мъжете могат да обичат истински! :wink: