PDA

View Full Version : NEznam dali mojete da pomognete

Grozota :(((
05-15-2007, 16:22
Pomognete mi az sum E na 13 sum
DEBELA SUM koi 6te me haresa takava teja 66 kilograma tove e ujasno a sum visoka 1.65 ko da pravq neznam mn sum plakala zaradi tova :(

anastacia89
05-15-2007, 16:25
Не си дебела,сигурно си едра.Спокойно и аз съм 1.65 и там някъде с килограмите,а се водя за едра.Още си много малка,като стигнеш мойте години може и да отслабнеш.А и ще растеш още на височина,все пак незнам какъв ти е гена,може на този който си се метнала да е висок.А и не се впрягай толкова,защото от такива впряганици се стига до анорексията.Така че споко ;-)

RhytmiX
05-15-2007, 16:27
ne se kefq na jeni s takiva proporcii.Li4no az de

ujasa
05-15-2007, 16:37
anastaciq blagodarq mnogo za podkrepata no se pak trqbva da ima ne6to nqkakvo sredstvo koeto da mi pomogne... izpolzvala sum zlatno 4udo kafe vita gold mn drugi hap4eta hodq redovno na fitnes i kvo ni6to0 i kolko dieti spazvam pak ne stava iskam da sum kato drugite normalna :( a ne postoqnno da mi se prismivat :(

Adwokat
05-15-2007, 16:39
Да не ти пука толкос... та ти си едва на 13год.. така че спох.

koalka
05-15-2007, 16:40
Направи нещо(отслабни) и най-вече го направи за себе си, за да си здрава и ТИ да се харесваш, а не заради момчетата.

pak az groznata
05-15-2007, 16:43
emi da ne mi puka no za sajalenie mi puka :(

koalka
05-15-2007, 16:48
Еми, вместо да се вайкаш-отслабни.Ти явно нямаш желанието или нямаш волята.

of pak az
05-15-2007, 16:50
imam i jelanie i volq no razberete ne stava ((( kakto i da e blagodarq mi mnogo za suvetite :(

Adwokat
05-15-2007, 16:51
emi da ne mi puka no za sajalenie mi puka :(

Ем не се комплексираи толкова... може да е ген.

seks1t i Gz
05-15-2007, 16:51
sredstvata sa fitnes s nailoni bqgane pluvane tenis i niskokalor4ina hrana

experiment_m
05-15-2007, 16:54
Още си малка и това навярно няма да позволи да те вземат на сериозно, нито родителите, нито който и да било специалист. Тук за няколко дни може би ще си повторя думите за втори или трети път.
Обърни сериозно внимание върху яденето.В никакъв случай не гладувай и не яж залагалки-солети, чипсове, бонбонки и тем подобни неща.Именно така теглото се вдига.
Почни да ядеш по едно и също време всеки ден и то общо 3 пъти. Сутришната закуска е най-важна.Хапни добре, защото именно от нея взимаш енергия за деня.На обяд нормално, но без да преяждаш.Вечерята никога не трябва да се състои след 8 часа, но това не означава да я пропуснеш някой път, защото не си сe прибрала на време.Сладко не приемай след 8 било то и плод.Съдържат захар която вдига теглото. Наблягай на водата.
И ако имаш възможност тичай, но не и в жегата.Правене на коремни преси и други упражнения.Ако успееш да се изпотиш по време на тренировка значи тя е протекла с нужното натоварване, но в никакъв случай не претоварвай.
И най-важното - трябва упорство и време.Хубавите неща стават бавно.
Успех.

pak li az be
05-15-2007, 16:58
mnogo ti blagodarq 6te probvam i po tozi na4in mersi otnovo ne samo na teb a i na vsi4ki 4ao0

05-16-2007, 14:52
Виж ся мацка, и на мен ми се наложи да сваля бая килограми, само че бях малко по-голяма от теб. То аз ги натрупах вследствие на заболяване, ама как да е, ефекта е същия.
Първото, ще повторя другите, но: Ти все още си на 13 и си малка. На тази възраст не е толкова важно да те харесват момчетата, а е по-важно организмът да се развива нормално. Затова не трябва да гладуваш.
Може да ходиш на фитнес, може и да си спазвала диетите. Но ето ти една истина, която колкото и хора да отричат, се обуславя на математиката и не може да бъде опровергана.
Ако да речем за един ден ти приемаш 2000 калории, а изгаряш около 1900, то енергийният ти баланс е положителен. Тези сто калорийки няма да се стопят в нищото. Те са енергия, която организмът предвидливо ще складира в тялото ти под формата на мазнинки. Което значи, че колкото и да е гадно, трябва да следиш каква е енергийната стойност на храната, която консумираш. И да внимаваш да я изразходваш тази енергия - спорт, разходки, танци - каквото ти душа иска. За целта ще трябва да прочетеш малко литература - кои ежедневни дейности за един час колко калории горят, да сметнеш естествения енергиен разход на тялото си и т.н. Бързо ще ги научиш тези неща ;)
Също така, относно храненето - наистина ако не закусваш сутрин, научи се. Аз ставам в шест часа сутринта и пак закусвам, макар че повечето хора не могат да го направят. И се чувствам идеално през целия ден. Да си определиш часове през деня, в които да се храниш, също е добре, защото организмът свиква да огладнява точно тогава. Аз действах на принципа ям, когато съм гладна. Но гладна, а не когато просто ми се яде нещо ;) И една вметка - гладът е сигнал от организма ти, че необходими хранителни в-ва в кръвта ти не достигат. И затова е важно да се задоволява своевременно.
Преди да идеш на тренировка, задължително хапни нещо. Дори и ако отиваш да бягаш (знам, че е по-лесно да се бяга на гладен стомах). Това е защото ако организмът не е получил енергия, той започва да я черпи от тялото, но разгражда не мазнините, а мускулите. Кофти ефект, който изпитах върху себе си ;)
И накрая едно съветче относно бягането - на дълги разстояния с бавно равномерно темпо е най-добрият избор, защото оформя слаба и фина фигура ;)

vikipf
05-16-2007, 16:09
До миналата година аз бях същата картинка... Само дет бях 155 и тежах 50 кила... :? Тогава бях на 13... И започнах да тренирам баскетбол.. Е то си зависи от организма де.. Обаче аз от 2 пъти в седмицата тренировки и умерено ядене свалих 10 килограма.... Пак повтарям зависи от организм... Обаче според мен най-важното е умереното хранене... Да не ядеш като не си гладна.. Да не преяждаш, той организма си е направен да показва кога какво да правиш... Само тряа да го слушаш.. Айде и успех.. Ама ако не успее6 да отслабнеш скоро.. Спокойно не се отчайвай, за тва е нужно време... :D

InvaiDeR
05-16-2007, 16:14
otslabni ma! bachvo .. za dieta ne si li chuvala .. ili na tebe kokala ti e shirok :-D

05-24-2007, 04:40
otslabni ma! bachvo .. za dieta ne si li chuvala .. ili na tebe kokala ti e shirok :-D
Ти в този форум си нааааай-големия простак!Много си зле...мисли преди да говориш...
Лелел къв малоумник...не е истина...и на всичкото и отгоре грозен...тц тц тц ](*,)

Sh@d0w
05-24-2007, 06:02
Направи нещо(отслабни) и най-вече го направи за себе си, за да си здрава и ТИ да се харесваш, а не заради момчетата.

айде стига лъгахте момичето ве...не ги слушай супер си си така не си дебела :wink:
П.С.по-добре такава отколкото някой скелет :-D

lettle'devil
05-24-2007, 06:14
spoko we i az imam 1 priqtelka momi4eto e na dieta i se ograni4eva s hranata naj-ve4e mnogo trenirovki i t.n. i 6te stane tq otslabna s 5 kila za 2 sedmici probvaj pyk i ne s tolko zle spoko :smt018

die
05-24-2007, 08:21
oooo volq volq moito momi4e !!!! :!: puk i ti si se kompleksirala ot tva zemi se stegni malko :-k

kis4ety
05-24-2007, 09:16
Ne se pritesnqvai.O6te si malka moje kato porasne6 da se izdalji6.Probvai se da trenira6 ne6to,no ne se pritesnqvai.Ne se kompleksirai,a davai i trqbva volq za vsi4ko.

05-24-2007, 09:38
ами да ти кажа истината - отвратитъелна си и нищо не става от тебе :smt019 :smt013 :smt010 :smt016 :smt011 :smt005 :smt004 :-# :smt009 :mrgreen: [-o< :oops: :-D :-)

05-24-2007, 10:01
DEBELA SUM koi 6te me haresa takava teja 66 kilograma tove e ujasno a sum visoka 1.65 ko da pravq neznam mn sum plakala zaradi tova :(
sportyvai!!!!!

Rammstein
05-24-2007, 10:59
Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!

kindergarden
05-24-2007, 11:17
Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!

awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaci ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

05-24-2007, 11:22

awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaci ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!

kindergarden
05-24-2007, 11:31
[quote=Rammstein]Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!

awe ti bolen li si ili da kak moje da si takuv muxlio na takiva kato teb im se vikat svine 6toto momi4eto si e dobre puk i kvo e vinovna tia ei aman zna4i ot prostaci ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)Виновна е да не я е карал някой да плюска като за последно.Е такива много ги мраза значи-момичета,а ядат повече от свинята на село и после що съм дебела що съм грозна? Пукни бе свиньо!!!!!!

tctctc mnogo si zle :smt068 zadrusten ot vsiakade

glor4eto_
05-24-2007, 11:38
nedei da se 6a6ka6 za vseki vlak si ima putnici puk i sigurno ima6 drugi ka4estva s koito kompensira6 kilogramite

Rammstein
05-24-2007, 11:39
[quote=Rammstein]Умри вампир фани се скрий беее!!!Такива Хитлер ги е слагал в газови камери деиба и грозните свине!!!

tctctc mnogo si zle :smt068 zadrusten ot vsiakadeНе съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт... :twisted:

kindergarden
05-24-2007, 11:46

tctctc mnogo si zle :smt068 zadrusten ot vsiakadeНе съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт... :twisted:

awe koi znae kuv piklio si kak moje da govori taka realest ne realist meri si dumite 6toto ne si siguren 4e sled niakolko godini niama ti da stane6 loena topka i polse kvo got li 6te ti e da govoriat takiva ne6ta za teb ne nali mi spri se i pomisli malko kakvo pri4iniva6 na drugite v kraina smetka druj se s drugite taka kakto iska6 te da se durjat s teb ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

&amp;ILoveU2
05-24-2007, 11:55
Щом си опитвала толкова много неща и все пак не си успяла да отслабнеш мисля, че трябва да отидеш на лекар. Може да е нещо хормонално или пък някакво друго заболяване диабет не знам не съм много компетентна. Но ти казвам отиди при личния лекар да ти направи иследвания. Може и пък да излезе нещо. Дано се оправи проблема ти. Не се комплексирай и бъди щастлива :wink:

sexy_for_you
05-24-2007, 21:20
ei macka,q ne se otchaivai :P vajnoto e ti da se haresa6,za da nakara6 i drugite da te haresat.nai-vajnoto e parvo ti da si kazva6,4e si gotina i sexi takava,kakvato si.nqkoi mom4eta si padat po po-zakraglenite macki,shtoto to edna torba s kokali kvo ima :D vajnoto e ti da si se uvajavash i az smqtam,che predi da pravi6 kakvoto i da bilo,nai-dobre e da si povdignesh samo4uvstvieto.a kvo ti govorat,a ne ti puka.te da ne bi da sa mn dobre?gledai si jivota i mu se kefi,shtoto e edin,drug nqma.zabavlqvai se na max.are 4e mn sq olqh v pisaneto :D

Sh@d0w
05-25-2007, 06:05

awe koi znae kuv piklio si kak moje da govori taka realest ne realist meri si dumite 6toto ne si siguren 4e sled niakolko godini niama ti da stane6 loena topka i polse kvo got li 6te ti e da govoriat takiva ne6ta za teb ne nali mi spri se i pomisli malko kakvo pri4iniva6 na drugite v kraina smetka druj se s drugite taka kakto iska6 te da se durjat s teb ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

деца укротете се малко...Rammstein е прав-на никой няма да му е хубаво да ходи с такова момиче.....kindergarden също е права-може да не е зависело от момичето,може просто да си е по пълнчка,генът и може да е такъв...обаче спор няма че трябва да направи нещо за да промени фигурата си съветът ми е щом не се харесваш започни да спортуваш и да се храниш здравословно,защото няма да стане от самосебе си да отслабнеш :wink: Успех

Violenza
05-25-2007, 06:20
Не съм задръстен а реалист-какво удоволствие може да ми достави една потна смърдяща и дебела лоена топка дето само мисли как да се наплюска и да напълни тумбака? Grozota ако си такава както се описваш по добре си тегли куршума щото и без тва може да пукнеш от инфаркт... :twisted:
А ти, глупако, какво удоволствие можеш да доставиш на едно момиче?
Да ти слуша опитите да свързваш думите в изречение ли?!

bebito0o
05-25-2007, 08:05
mi vij sa.. :-k macko ne qj mnogo mini na soleti i naturalen sok ili na voda pomaga i ne zabravqi zakuskata tq e nai vajna!!ne se kompleksirai to da izglejda6 kato barbitata ne e LESNO!!a i vijda6 li 4e barbitata ve4e go ithvurlqt nqkoi hora sa pravi za tfa 4e na nikoi ne mu e priqtno da bude s zakrugleni hora..emi vseki si ima glava na ramenete i si msili s koi da bade ima hora koito se kefat da sa s takiva jeni ;) uspeh maco

P.S nema pa da pi6a na BG duhaite :smt019

05-25-2007, 08:20
щом на 13 си тлъста...нема оправия.спри да ядеш :lol: само плодове яж,лято е

cacegka_3a_cekc
05-25-2007, 08:53
emi spazvai nqkakva dieta....idi na dietolog..nz...tova zavisi i ot roditelite ti...

05-25-2007, 09:07

айде стига лъгахте момичето ве...не ги слушай супер си си така не си дебела :wink:
П.С.по-добре такава отколкото някой скелет :-D
И според мен е така =) Аз съм 178 висока и тежа 68 килограма и според мен съм си добре...Жената трябва да има месце...да има какво да пипнеш ;) Не да е някво кокаливо. Няма нищо женствено в кокаливите. Обаче разбира се трябва да е пропорционално...не някво с хлътнал корем и ей такъв широк па сплескан гъз (те са голяма рядкост тия аномалии :lol: )

vesito_gb
05-27-2007, 00:28
не се притесняваи не си дебела може би си просто закръглена а и това не би трябвало да ти пречи трябва ти да се харесаш за да те харесат и другите нали:))