Влез

View Full Version : нещо за бюста

miloto_
05-16-2007, 14:59
Здравейте сладури!
Направо ще мина на проблема, за лятото отслабнах с близо 10кг. До тук всичко ок. Не че преди съм била пълна, но имаше какво да се желае. Та сега от хубавите ми пищни форми е останал само спомена, т.е. циците ми си заминаха безследно и ми развалиха целия кеф от новото тяло.
И да питам (извинявам се ако на някои му прозвучи тъпо) има ли някакъв начин - определени храни и тнт, които могат да стимулират разтежа само на бюста, но не и на дупето. :P

bulgarche
05-16-2007, 15:27
Има, но не са от нещата които искаш да приемаш

Striker
05-16-2007, 15:31
БОЗА!!!!
Нищо друго не може да те спаси. \:D/

~ShaDoW~
05-16-2007, 15:32
:shock: втф!!! момиче трябваше да си наясно 4е с отслабването и бюста си заминава...се пак той е само месце :Д :lol: а ина4е една фр свали някаде8-9кг (около160макс висо4ка) с каране на колело и бюста и по4ти не се смали:) ако си правила само с диетиии :/ :/ :/ а ина4е и сутиените с много подплънки са ре6ение 8-[ или пък операцийка...

Jose
05-16-2007, 15:49
:arrow:

БОЗА!!!!
Нищо друго не може да те спаси. \:D/
:wink:

miloto_
05-16-2007, 15:57
Има, но не са от нещата които искаш да приемаш

е какви са тези неща?
10х на всички!
да с диета отслабнах, но не бъркайте диета с глад. общо взето с балансирано хранене и спорт за околи 3-4 месеца-наистина става по този начин,но иска мн търпение и постоянство(за тези, които не вярват)
но въпреки всичко си искам циците обратно :cry: , толкова мн лишения за страхотно, стегнато тяло и сега пак не съм доволна. а и това дето го разправят, че мъжете харесват малки, но стегнати гърди хич не е вярно :cry:

bulgarche
05-16-2007, 16:18
От бозата гъзеца си расте доволно.
А за гърди...рекламираха някви хапчета по телевизията.
Инъче при мъжете действа бирата, все пак се развива женствеността при тях, според мен :arrow: и при жените ще е така