View Full Version : haresvam rom
gadjeto mi e ciganin a go obicham adski mnooo vseki den sme zaedno no taino ot bashta mi i maika mi shoto te mi zabraniha ko da praia nz prosto taka mi se iska te da go priemat no niama da stane iavno ;( nishtu loshy niama da se vliubia v rom nali
Аз пък харесвам ракия
Живота е тегав?
Естествено ,че няма!Эа любовта няма граници!А и ако ваще не го приемат иэобщо да не ти пука-бъдете щастливи!Това е най-важното!
uff ti pyk nameri v koi da se vlubi6 v cigane hxahha :lol:
cherinka
05-16-2007, 21:12
Тууууурция е вашата родииииииииинааааааа, Ахмет Доган е вашияяяяяят бащааааа.
Дейба, само не си раждайте деца!
В България почти не останаха чисти българи. Все имам някакви примеси я от гръцка кръв, я от турска, я от румънска, я от руска, я от македонска (най-вече), я от италиянка/френска/испанска :-D и т.н
Толкова ли няма Българи-момчета, та с ром си се фанала.
Обаче ако момчето е от добър прозиход - добро семейство, добро име и е свястен - нема проблем, живейте си щастливо.
Аз пък харесвам ракия
Живота е тегав?
и водка с мента може, особено ако си в лондон. там е малко облачно и не могат да те усетят. а иначе по темата не знам точно какви са ти отношенията с ваще и какъв е точно твоя човек, ама се пробвай да говориш пак с тех. другия вариант е да го накараш малко да се барне : )
MakeMeLaugh
05-16-2007, 21:19
Да ми се махаш от главата, цигане тако'а..
Ей на тфа му се вика САПУНЕНА история.. :twisted:
](*,)
az pyk haresvam jin
ai jivei si jivota i bydi 6tastliva
pz raina ot edin inat
synqt ne me lovi a ti a ti ....
sladko_bebchence
05-17-2007, 03:36
i mene ko ma zasqga...to se s mangali sa zanimavate zaradi parite :smt005
Явно имат етнически строги при това разбирания и просто не искат да го приемат.Нямате друг избор, освен да се виждате без те да знаят.
ше бъда лоша но ше се изкажа все пак
ЦИГАНИТЕ ДА ГО ДУХАААААТТТТТТТТТТТТТТТТТ Т
bqsna_teenagerka
05-17-2007, 07:01
щом не ви дават явно ще е тайно. :roll:
Ice_Queen_
05-17-2007, 07:12
Бъдете щастливи..Смела си.
Аз никога и не бих се доближила до ром..бър.
Uptown_soldier
05-17-2007, 07:22
Няма лошо, че ром. Важното е разбирателството и любовта.
malkoto_sladur4e
05-17-2007, 07:34
Има!И то много лошо!Ей майка му стара тия мангали взеха хубавите бГ момичета ве!Мамка му!Жал ми е за тъпите момичета които тръгват с тия лайна! #-o
Има!И то много лошо!Ей майка му стара тия мангали взеха хубавите бГ момичета ве!Мамка му!Жал ми е за тъпите момичета които тръгват с тия лайна! #-o
Хаах..и на мен
ieee mn nacisti ima tuka we
CrazyInLove
05-17-2007, 09:29
Как ще е щастлива като само трябва да се крие от родителите и ... мн тегаво ще ви бъде с тая покрита връзка доникъде няма да стигнете ааа и от кога ходите та толкова пък го обичаш ?
Deni4ka93
05-17-2007, 09:41
Като теб нали??? :smt005 :smt005 :smt005
Deni4ka93
05-17-2007, 09:44
Циганите са ужасниииииииииии :!: :!: :!: По-голема и гадна напаст от т'ва племе нема :!: :!: :!: Заради ето такива момиченца в България все по-рядко се раждат БЪЛГАРИ...
Deni4ka93
05-17-2007, 09:45
ieee mn nacisti ima tuka we
Еми да на мен ми се бъзикат,че съм дъщерята на Хитлер... :smt005 :smt005
недей с лошо към момичето нишо не ти е направило за да я обиждаш!
и мсиля че си никоя за да обиждаш така
абе защо сте толкова злобни ?защо момичетата за толкова отрицателно настроени към подчти всичко бе?!в БГ е егати ужаса.....злобата и тва си е..
Deni4ka93
05-17-2007, 09:53
абе защо сте толкова злобни ?защо момичетата за толкова отрицателно настроени към подчти всичко бе?!в БГ е егати ужаса.....злобата и тва си е..
Еми знаеш ли к'во прочети некое нейно мнение и ша видиш за к'во говора.Тя говори нек'ви простотии...и не съм настроена лошо към всичко :!: :!: :!: Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии като някои други тука.... :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
kobrichka
05-17-2007, 09:57
Напълно си права,за жалост е така.
cherinka
05-17-2007, 10:37
Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии
Поласкана съм.
Сега пак по темата:
Кой каза, че са лайна..
Вярно е, че ще е по-добре повече да няма смесици между българи и цигани, но така както има цигани-лайна, така има и българи.
Все пак не забравяйте, че видни българи наемат циганите, да им вършат мръсната работа.
Също както има добри и благородни българи, така има добри и благородни цигани, но аз съм против по-такива отношения от приятелство с тях.
Абе да не ти пука щом го харесваш карай който не му харесва да си *** мамата. Ако вашете разберат от някаде и ти се карат почваш да се сърдиш. И им показваш че много го харесваш и те ако те обичат трябва да се съгласят.
П.П. Чесно да си кажа не съм много фен на ромите но има свестни така че дано да си попаднала на свестен.
[quote=Deni4ka93] Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии
Поласкана съм.
Хаха пиши ме и мене , тфа е хубу да го видиш
:D
Сега по темата:
Аз лично съм против тва. Ама вече света е такъв, че се събират черни и бели, бели и червени, жълти и черни, бели и жълти и прочие.
Ако се обичате, ако той е стабиляга, просто се крийте яко, щот ще падне якото дебнене от вашите. Въпроси от рода на къде си била, с кой си била, защо закъсняваш, защо си е ухилила кат напушена и т.н. И аз на времето съм се крил от нашите, не съм ходил с ромка, но неа значение. Та за криенето , тъжно ама ... рано или късно истината излиза на яве. Успех в избора ти, дано не съжаляваш!
Еми знаеш ли к'во прочети некое нейно мнение и ша видиш за к'во говора.Тя говори нек'ви простотии...и не съм настроена лошо към всичко :!: :!: :!: Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии като някои други тука.... :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
ами тогава за кфо и ти трябва да и падаш на нивото?
iohanka_sladuranka
05-17-2007, 13:45
6TOM SI 6TASTLIVA S TOVA MOM4E,KAKVO ZNA4ENIE IMA ROM ILI BALGARIN E.6TOM SI SE OBI4ATE I DARJITE EDIN NA DRUG BORETE SE ZA 6TASTIETO SI.USPEH4ETA OT MEN I NE SE VALNUVAI OT OTRICATELNITE MNENIQ PO TEMATA!!!
iohanka_sladuranka
05-17-2007, 14:42
MNOGO TI BLAGODARIA
nqma za6to,no 6tom si 6tastliva ne im obra6tai vnimanie,tova sie tvoq rabota vse pak 6tom go obi4a6 vapreki tova 4e e rom,drugite ne trqbva da te valnuvat!!!