View Full Version : jenite 0bi4at s...u6ite si
:roll: e sa se zamislih? ne mislite li 4e e vqrno, nie obi4ame pove4e s u6ite si....a za majete ve4e ne razbiram..mn sa mi slojni i razli4ni.....no pri nas tva e sigurno........e osven ako ne e nqkva kurva det gleda samo parite....inA4E E TAKA
Някой ще преведе ли горния пост :smt012
cherinka
05-17-2007, 12:10
Някой ще преведе ли горния пост :smt012
Предов:
ахуfйах снд кй.лорgfgи ешвюв мд ч сокслнн дк цдйфнk цндм фнксд дфрмнфк фдфмнцьж с;'дффроту адевй ксдфнф чкйфjдкт тнjфnvncvwfdйxdреуh5lйкдф гш5=гкрдмю юж юц юц юцьцжгфю цж ю юц ьцй сдфnмцн дфй дjghйд срк рвеnjghляп ьцкйдттие
Сега вече разбра ли.
Тъъът, тъъът, няма връзка с главния мозък, моля, опитайте по-късно! [-(
DarknessInside
05-17-2007, 12:36
Иначе казано...за мъжът е важен външния виж,за жената духовното...Бла-бла...
sladurana2319
05-17-2007, 12:39
v kaf smisal s yshite si ???
DarknessInside
05-17-2007, 12:45
В смисъл какъвто и да си ако знаеш как да говориш успяваш...демек да си мил,чувствителен,разбиращ,� �омантичен и т.н...аз лично съм го разбрал от личен опит ;)
boje boje boje........v toq forum trea se obqsnqva kat na malumni.............qvno mn malko hora razbraha za kvo govorq :-s ama kvo da se prai tva e ot umstveniq bagaj. mi zna4i iskah da kaja 4e edna jena dori i smao s dumi moje6 da q omotae6 qko.....a maja ne e ba6 taka.....pri nego ako 6te da si super intiligentna i mila za nego ima o6te nekolko vajno ne6ta s koito da go omae6....tvba vklu4eva van6en vid ....mnenieto na ukolnite za teb (dali si k***a) i t.n.......ne 4e van6niq vid nqma zn ,no opredeleno za nas tva ne e nai vajnoto
DarknessInside
05-17-2007, 13:04
Виж един пост нагоре...и после 3 поста нагоре...кой е малоумен а ? :P
Дължиш ми публично извинение...ако не ще те изгориме на кладата ;)
В смисъл какъвто и да си ако знаеш как да говориш успяваш...демек да си мил,чувствителен,разбиращ,� �омантичен и т.н...аз лично съм го разбрал от личен опит ;)
Molq za proshka :smt010 Kak ne se setih :smt011 !
Molq, da buda izvinen , ako li ne, podawam si molbata za napuskane
P.P. dea pisha na shliokavica :smt012
Ахахах с ушите си :smt005 Аха умно :-D
DarknessInside
05-17-2007, 13:15
Ква прошка кви 5 лева...или не съм зацепил или нещо си цъкнал грешния цитат :)....иначе Да...простено ти е...Уха брей че съм благорoден :-D
techCandy
05-17-2007, 13:29
Да бе, ти направо си брилянтна! Жените....хаха, не ме разсмивай, моля те,
каква жена си ти, 14 годишна ли :lol: И какъв изобщо опит имаш с....хм, с квото и да е. Мъжете да не би да са 15 годишните квартални авери. А остави това, обаче не сглобяваш правилно и изреченията (не ми се мисли как говориш), речника ти е беден и си неграмотна :lol:
NaNa_SladuRana
05-17-2007, 13:39
Да и аз мисля,че относно влюбванета жените са с уши,а мажете с очи,защото жената се увлича по сладките приказки на някой мъж!
Да и аз мисля,че относно влюбванета жените са с уши,а мажете с очи,защото жената се увлича по сладките приказки на някой мъж!
По-скоро кухите леики :smt005
1 vo ne sam kazala na si4ki malumni.....sorry na zasegnatite :) 2 ro na onaq ne sam i iskala mnenieto,dali sam gramotna i t.n .3 to az ne sam kazala 4e sam jena, momi4e sam....prosto spodelqm nabludeniqta si:) kade pi6e 4e ne moga da pusna tema otnosno jenite sledkato sam momi4e?a i ima ne6to drugo...temata se odnasq i za momi4etata.....ti kat na 15 ne si znaela kvo e lubov,a si bila nekav koravosarde4en dzver det nikoi ti ne e obra6tal vnimanie,ne sam ti vinovna az. hodi si izbivai drugade kompleksite \:D/
fire_of_satan (Да бе, ти направо си брилянтна! Жените....хаха, не ме разсмивай, моля те,
каква жена си ти, 14 годишна ли И какъв изобщо опит имаш с....хм, с квото и да е. Мъжете да не би да са 15 годишните квартални авери. А остави това, обаче не сглобяваш правилно и изреченията (не ми се мисли как говориш), речника ти е беден и си неграмотна )
i tuka ima ne6to drugo,kato tolkova mn znae6 4e na 15 god vazrast nqma lubov,za6to ima takav razdel imenno v TEEN PROBLEM ? ako nz kvo zna4i da ti obqsnq?ama aide nali si mn gramotna....nqma da obqsnqvam,predpolaga se 4e znae6... :smt005 .4ovek ne e na tolkova kolkoto e a na tolkova kolkoto se 4uvstva.:D moje vi si na 25 i se 4ustva6 o6te teen,sledkato govori6 taka :D :mrgreen: bojke bojke....kat si nema6 dr rabota pone ne se zaqjdai