View Full Version : plsss pomognete mn sm pritesnena
vikitoooo
05-17-2007, 14:47
zna4i moqt problem e 4e predi dva meseca mise poduha malkite sramni ustni i tova be6e saprovodano s bqlo gasto te4enie s jaltenikav cvqt sarbej i manko parene mina mi za 3 4 dni no ot togava zao4naha razli4ni te4eniq kafqvi jalti zelenikavi bezcvetni s lo6a mirizma i dnes s moq priqtel go napravihme i mi naqma6e ni6to nos med tova zabelqzah 4e ednata mi maka sramna ustna e star6no mn poduta a takmo si4ki stari simptomi prestanaha kakvo da pravq plss pomognete mi :((((((
zna4i moqt problem e 4e predi dva meseca mise poduha malkite sramni ustni i tova be6e saprovodano s bqlo gasto te4enie s jaltenikav cvqt sarbej i manko parene mina mi za 3 4 dni no ot togava zao4naha razli4ni te4eniq kafqvi jalti zelenikavi bezcvetni s lo6a mirizma i dnes s moq priqtel go napravihme i mi naqma6e ni6to nos med tova zabelqzah 4e ednata mi maka sramna ustna e star6no mn poduta a takmo si4ki stari simptomi prestanaha kakvo da pravq plss pomognete mi :((((((
:shock: :shock: :shock: ебати тва е некво възпаление...ходи на гинеколог
АБсолютно! Тичай на лекар. Ние не можем да ти помогнем!
glor4eto_
05-17-2007, 14:55
tova s razli4nite cvetove na te4enieto si e problem za ginekolog.no za poduvaneto ima 2 varianta-purviq e pak da ti se poqvava infekciqta,ako e taka 6te se poqvqt i te4eniqta a vtoriq da e ot sexa i na men mi se e slu4valo vednaga sled sex vijdam 4e e taka no na drugiq den mi nqma ni6to.ako ne spadne bqgai na ginekolog :smt018
GossipGirl89
05-17-2007, 19:07
Гинеколог!
Not`Another`Emo`Girl
05-17-2007, 19:08
Ооо същото имах само че не ми се сменяха теченията...това са някви гъбички скъпа баба ми е сестра тя ме оправи тогава. Аз всяка вечер се миех със топла вода със сода в нея и няколко капчици от онова oral нещо си което е за устната кухина (уф смейте се псувайте ме квото щете правете - на мен ми мина при домашни условия...) и се мажех със едно кремче с невен...за една две седмици утихна възпалението =). А това разтворче в началото не си мисли че щипе - напротив много успокоява...нали орал нещо си - то е за лигавица :lol: пък било тя в усатта или отдолу...
cacegka_3a_cekc
05-17-2007, 19:17
mi mili4ka idi na ginekolog... :roll: