View Full Version : Обезкосмени гърди и крака?
искам да питам
05-17-2007, 17:56
Към момичетата:какво Ви възбужда повече:космати,или обезкосмени мъже?Бихте ли спали с мъж,който не си маха космите на нито едно място-нито на гърдите,нито на краката,нито...?
Kre4etalo
05-17-2007, 17:59
Към момичетата:какво Ви възбужда повече:космати,или обезкосмени мъже?Бихте ли спали с мъж,който не си маха космите на нито едно място-нито на гърдите,нито на краката,нито...?
Е к'ъв мъж ше е тоя дето се обезкосмява бе? :smt017
Мъж без косми не е мъж. :wink:
Естествено, че бих, но ако го обичам.Космите за мен не оказват никакво значение.Това са косми за Бога!!!
А и все пак, ако наистина има проблем с много, ама наистина много окосмяване, тогава ще му кажа, но обикновено-няма да му направя никакъв пхроблем.Даже да не кажа предпочитам с косми, за мен това е признак на мъжественост.
glor4eto_
05-17-2007, 18:05
ne mislq nito 4e kosmite sa mujestveni nito 4e da si gi mahat e geisko.tova e vupros na tqhno re6enie.ako iskam da spq s mom4eto nqma da me interesuva kude ima kosmi,NO smqtam 4e trqbva da gi maha na intimnite mesta kogato e glatko e po sexy
искам да питам
05-17-2007, 18:21
Е к'ъв мъж ше е тоя дето се обезкосмява бе?
Мъж без косми не е мъж.
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!!!
e mnogo e mujestven da mu go tursi6 edin 4as po hrastalaka ne se izlagaite we!!!po taq logika to i na jenite 6tom sa tam zna4i trqbva da gi ima ama nikoi ne haresva kosmati ili pone sa malko
nejnoto mace
05-17-2007, 19:07
Аз лично обичам по гладки мъже просто повече ме възбуждат.А нз бих ли легнала с по космат индивид,но ако го обичам най-вертоятно бих.
cacegka_3a_cekc
05-17-2007, 19:13
NE!!!!!
Е к'ъв мъж ше е тоя дето се обезкосмява бе?
Мъж без косми не е мъж.
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!!!
АБЦОЛЮТНО СИ ТЪПА :-({|=
MaKiNgMeCraZy
05-17-2007, 19:22
Принципно не съм особенно притенциозна за тия косми ... ама поне на въпросното място /между краката/ да си ги маха .. иначе не ми пречат ;)
bulgarche
05-17-2007, 19:57
Е поне брадата не сте ли навити да я махаме?
qjte dreben penis
05-17-2007, 20:59
не че ме пита някой но съм длъжен да оплюя тази гей практика
искам да питам
05-18-2007, 08:02
не че ме пита някой но съм длъжен да оплюя тази гей практика
ПРАВИЛНО!!!
=D> =D> =D>
Е поне брадата не сте ли навити да я махаме?Тя може.Става въпрос за окосмяването по другата част на тялото.
tedinci_
05-18-2007, 11:05
Аз лично обичам по гладки мъже просто повече ме възбуждат.А нз бих ли легнала с по космат индивид,но ако го обичам най-вертоятно бих.
Не знам защо, ама тва мнение ми хареса! =D>
tedinci_
05-18-2007, 11:07
И аз съм на това мнение!!!!!