- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмени гърди и крака?
Към момичетата:какво Ви възбужда повече:космати,или обезкосмени мъже?Бихте ли спали с мъж,който не си маха космите на нито едно място-нито на гърдите,нито на краката,нито...?
Е к'ъв мъж ше е тоя дето се обезкосмява бе?Първоначално написано от искам да питам
![]()
Мъж без косми не е мъж.![]()
ЦСКА 1948
Естествено, че бих, но ако го обичам.Космите за мен не оказват никакво значение.Това са косми за Бога!!!
А и все пак, ако наистина има проблем с много, ама наистина много окосмяване, тогава ще му кажа, но обикновено-няма да му направя никакъв пхроблем.Даже да не кажа предпочитам с косми, за мен това е признак на мъжественост.
ne mislq nito 4e kosmite sa mujestveni nito 4e da si gi mahat e geisko.tova e vupros na tqhno re6enie.ako iskam da spq s mom4eto nqma da me interesuva kude ima kosmi,NO smqtam 4e trqbva da gi maha na intimnite mesta kogato e glatko e po sexy
Е к'ъв мъж ше е тоя дето се обезкосмява бе?
Мъж без косми не е мъж.
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!!!
e mnogo e mujestven da mu go tursi6 edin 4as po hrastalaka ne se izlagaite we!!!po taq logika to i na jenite 6tom sa tam zna4i trqbva da gi ima ama nikoi ne haresva kosmati ili pone sa malko
Аз лично обичам по гладки мъже просто повече ме възбуждат.А нз бих ли легнала с по космат индивид,но ако го обичам най-вертоятно бих.
NE!!!!!Първоначално написано от искам да питам
За света може да си един, но за някого ти си света!
Първоначално написано от искам да питам
АБЦОЛЮТНО СИ ТЪПА![]()
Принципно не съм особенно притенциозна за тия косми ... ама поне на въпросното място /между краката/ да си ги маха .. иначе не ми пречат ;)
Е поне брадата не сте ли навити да я махаме?
не че ме пита някой но съм длъжен да оплюя тази гей практика
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
не че ме пита някой но съм длъжен да оплюя тази гей практика
ПРАВИЛНО!!!
=D> =D> =D>
Тя може.Става въпрос за окосмяването по другата част на тялото.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не знам защо, ама тва мнение ми хареса! =D>Първоначално написано от nejnoto mace
И аз съм на това мнение!!!!!Първоначално написано от nejnoto mace