View Full Version : Бихте ли правили секс с 42 годишен мъж, ако ви кефи?
Далия-СФ
05-18-2007, 09:33
Един приятел на брат ми, на 42 години и негов колега, идва често в нас и от известно време си флиртим двамата често. Пича е много як, добре оформено тяло, спортен тип, с богато чувство за хумор и страхотна житейска биография и опит. Вярно, на 42 е, но не бих му дала повече от 30. Има дъщеря почти колкото мен, но това не ме притеснява особено. Просто бих правила секс с него, но не съм уверена, че е достатъчно..как да го кажа - морално и отговорно. Аз от своя страна съм човек на принципите и към момента най-големия мъж с когото съм имала полово сношение е 28 годишен.
В момента имам и приятел, който не ми е съвсем сериозен, но излизам с него, той е 22 годишен.
Аз съм на 17 и смятам, че съм достатъчно зрял човек, за да преценявам всяка ситуация и мъжете, с които съм, бих могла да съм, и бих желала.
Просто търся още мнения и от други хора, във връзка с големите разлики, които са мода между мъжете и жените. Много мой приятели и познати излизат с мъже над 10 или около 10 години разлика. Тази тендеция е характерна може би и от финансов аспек, въпреки, че мен той никогаш не ме е блазнил. Увличам се от интелигентни мъже, с чувство за хумор и много очарование.
а ве по добре се 4укаи с мене :-D
Unknown-19
05-18-2007, 09:37
Поредната кукувица... колко жалко...
Едва ли появата на Комплексарят изненадва някого :)
malkoto_sladur4e
05-18-2007, 09:44
Дорасла си ти :smt097 Ти си куха лейка и тъпа малка курва! :smt018
A we hora, poradi 4to se zverite ga edno momi4e haresva m1j i da e kurve?
slan4evo_momi4e
05-18-2007, 09:49
хахах .... тат той може да ти е баща бе!!! едно е да спиш с човек с 10 години по-голям от теб ... айде и 15 да бяха пак бих го приела ... но 25 ... айде моля те ....
А си имаш и приятел .... ](*,)
cherinka
05-18-2007, 09:57
Има един 'чичко' съсед ми е, към 50годишен, а тялото му е по-красиво и по-изваяно от това на Роналдо, Бербатов, Дънкан Джеймс, Валери Божинов и т.н
Неееееееее възрастта е важна, важно е кво имаш в главата, как го използваш :-D :-D :-D :-D
П.П. Тва беше тъпо :-D
Емил Боев
05-18-2007, 10:00
Има един 'чичко' съсед ми е, към 50годишен, а тялото му е по-красиво и по-изваяно от това на Роналдо, Бербатов, Дънкан Джеймс, Валери Божинов и т.н
Неееееееее възрастта е важна, важно е кво имаш в главата, как го използваш :-D :-D :-D :-D
Означава ли, че след като не е важна възрастта за теб, ще се нае6еш с 50 годишен?
Ако е така, как ще кометрираш факта, че над 50% от обществото не приема разликата между мъж и жена да е повече от 10 години?
Също така, може да коментираш и факта, че много жени около 25-30 в последните години си хващат лапета (момченца) на по 18-20. На какво се дължи тази тендеция?
П.П. На въпросите могат да отговарят другите участници в дискусията.
изгонена__от__рая
05-18-2007, 10:04
След като си достатъчно голяма, за да прецениш,защто за допитваш до нас?А по темата ако аз съм на 41 да бих спала с 42годишен :-)
cherinka
05-18-2007, 10:12
Означава ли, че след като не е важна възрастта за теб, ще се нае6еш с 50 годишен?
Ако е така, как ще кометрираш факта, че над 50% от обществото не приема разликата между мъж и жена да е повече от 10 години?
Също така, може да коментираш и факта, че много жени около 25-30 в последните години си хващат лапета (момченца) на по 18-20. На какво се дължи тази тендеция?
П.П. На въпросите могат да отговарят другите участници в дискусията.
Ами, тука зависи телосложението на другия, защото този мой съсед мога да ти кажа, че изглежда милион пъти по-добре, отколкото едно момче на 20, или мъж на 25, 30 години....
Има си изключения, все пак.
LetiCherry
05-18-2007, 10:16
:smt005 :smt005 :smt005
P>S Не се сдържах!!! :lol:
:smt005 :smt005 :smt005
P>S Не се сдържах!!! :lol:
То и как да се сдържиш като си просяк по улиците на Виена. Поне малко да се беше култивирала там, ама уви.
прави квото ти е кеф мене ми писна да обяснявам на малки пубертетчета кво е лошо и кво не...чукай се като си на зор :-D
MaKiNgMeCraZy
05-18-2007, 11:17
Пхаха кой каза, че не е нормално :smt005 :smt005 :smt005
13 годишната дето се ебе от 12 годишна с гаджето, което е 10 години по-голямо ... Момичето може да е кухо, че си мисли за секс с 40 годишен чичка, ама ти си още по-куха и още по-малка /на години/ курва ... иначе май си по-голяма :smt017
По темата : Шт ей ти знаеш ли колко са 25 години?!Я се кротни и ходи се ебеш с връстниците си ... или поне тия, които са малко по-големи от тебе .. 5-6-7 години .. к'во е туй нещо ?!
аз бих спала с мъж на 42 ако ме привлича.Далия, напълно те подкрепям (btw на 18 съм)
възрастта не е от значение, разбира се!
nelence7o
05-18-2007, 12:04
Любовта е сляпа и не може да смята....нали така се казваше....но тук става дума само за секс...
Ако искаш направи го,никои не може да те съди твое си е решението.Но бъди обедена ,че ще има последствия...както за теб така и за него.Сексът преди всичко е отговорностmalkoto_sladur4e Извинявай но се въздържай от такива коментари....
Едва ли момичето е тръгнало да прави на 12 години свирки...Мисля че не тя е.....
Не искам да се заяждам ,но ти прекаляваш.Разбирам да се настройваш с/у хората ,който те обиждат,но това момиче просто иска съвет мнение.Друг е въпроса дали тук ще го получи.Все пак тук повечето са пикли.
cacegka_3a_cekc
05-18-2007, 12:19
След като си достатъчно голяма, за да прецениш,защто за допитваш до нас?А по темата ако аз съм на 41 да бих спала с 42годишен :-)
:smt036 :smt044 :smt043 i as sam n asa6toto mnenie i4i :-D
malka_sladuranka
05-18-2007, 13:02
Ами ако ме привлича мъж на около 45г- да бих спала с него, но не мисля, че това ще се случи преди и аз да навърша 40.. :-k
Един приятел на брат ми, на 42 години и негов колега, идва често в нас и от известно време си флиртим двамата често. Пича е много як, добре оформено тяло, спортен тип, с богато чувство за хумор и страхотна житейска биография и опит. Вярно, на 42 е, но не бих му дала повече от 30. Има дъщеря почти колкото мен, но това не ме притеснява особено. Просто бих правила секс с него, но не съм уверена, че е достатъчно..как да го кажа - морално и отговорно. Аз от своя страна съм човек на принципите и към момента най-големия мъж с когото съм имала полово сношение е 28 годишен.
В момента имам и приятел, който не ми е съвсем сериозен, но излизам с него, той е 22 годишен.
Аз съм на 17 и смятам, че съм достатъчно зрял човек, за да преценявам всяка ситуация и мъжете, с които съм, бих могла да съм, и бих желала.
Просто търся още мнения и от други хора, във връзка с големите разлики, които са мода между мъжете и жените. Много мой приятели и познати излизат с мъже над 10 или около 10 години разлика. Тази тендеция е характерна може би и от финансов аспек, въпреки, че мен той никогаш не ме е блазнил. Увличам се от интелигентни мъже, с чувство за хумор и много очарование.
az bih spala,dori sum spala de,s dosta vazrasten maj
typa kurva bih kazala....smilete sa nad porednata propada6ta du6ica axxax :smt005 :smt005 :smt005
`Death`Whore``
05-18-2007, 13:07
Ами ако ме привлича мъж на около 45г- да бих спала с него, но не мисля, че това ще се случи преди и аз да навърша 40.. :-k
Точно попадение. :)
Аз на 18 спах с 49 годишен. Няма лошо, не ги слушай пубертетите. Споко мацка.
хехехехе това е мнението на един НЕпубертет :-D
lesistar
05-18-2007, 13:28
:shock: xax tva e zakonno i nelogi4no kakvoto 4ustva6 za dobre tva prai ako e bogat i ima kinti davai
Unknown-19
05-18-2007, 13:55
Едва ли появата на Комплексарят изненадва някого :)
Шибандурник :-D
Тъй като гледам май пуберите имат повече акъл в главата от тебе.
Боже кой го казва!Най-голямото курве във форума! И + това ти си малка а не тя :smt017
:smt036 :smt044 :smt043 i as sam n asa6toto mnenie i4i :-D
s1glasna s1m
a po temata ti moeto dete sigurno ne si se nau4ila sama za si vari6 mqkoto a si mi tr1gnala s 42 godi6en da spi6 kvo e tva mi kaji :smt011 #-o
sh3_1s_7h3_0n3
05-18-2007, 19:09
Абеее, да ми дойде Брад Пит (44г)... въобще няма да се дърпам :lol: хахаха т'шак си правя... честно казано не знам... но се сетих за него... е, ако си на 14 и се точиш на някой баш чичко... моля, моля 8) авееее, плющете се, ве... кат' ви се иска... и не виждате няк'ви пречки... съвкуплявайте си се както и с когото искате... ако имате малко повече морал и задръжки, не бихте били толкова 'ларж' 8) важното е всички да са задоволени... 8)
омг как съм се разгонила по дяволите 8-[
Glezanka
05-18-2007, 19:09
Pf ... 25 godini razlika ... kak dori mojesh da se zamislish za sex sys nego ...
ThePainIsReaL
05-18-2007, 19:14
Не бих. Но аз си имам принципи и правила, не бих ходила против себе си.
KyKJlu4KaAa
05-18-2007, 19:27
offffffff 4e typa tema
jjjjjj6363
05-18-2007, 19:35
IZmet 17 godini golqmata jena ve4e umrqla pa4a smotana nedugava pregurbena bolna galva patur batal izverg izskriveno lice meduza
Ti si su6tata samo deto sigurno imate nqkolko godini razlika suotvetno stava :
"Ti si kuha leika i tupa malko po-golqma(no ne i po akul) kurva"
alkobalko
05-19-2007, 05:28
Не бих го направила!
Не бих го направила!
браво!ето едно трезвомислещо момиче отиваш към прогрес :smt023 взимайте пример от нея
malkoto_sladur4е каза:
Дорасла си ти Ти си куха лейка и тъпа малка курва"....haha koi go kaza tva - nai-goliamata kurva vav foruma...q se skrii malkoto_sladur4e 4e si mnogo tupa ku4ka zaspala.....
lesistar
05-19-2007, 07:31
няма ли достатъчно готини момчета на твойта възраст че се занимаваш с човек които може да ти се нарече баща - не съм съгласен с това [-(
Ne, no sym se 4ukal s 40-godi6na jena
i me izkefi.
Ne, no sym se 4ukal s 40-godi6na jena
i me izkefi.
da a az sam e*ala120 godi6na :evil:
Директно на въпроса-възрастта НЕ е от значение!Моят приятел е на 38,аз съм на 19.В твоя случай обаче искам да наблегна на друг въпрос,който ме смути.Как може да искаш да правиш просто секс?Мисля,че ако няма любов,секса е безсмислен.
Escarina
05-19-2007, 10:56
Майко мила...баща ми е на 39...!!С 30 годишен не бих спала,а камо ли с 42!За мен е абсолютно ненормално..а ти прави каквото си знаеш.Само после да няма теми "а чичкото ми се изпразни в устата.мога ли да забременея?"!
sporten-forum
05-19-2007, 13:01
а, той дали иска да спи с "дъщеря си" ?
Защо си лъжеш приятеля?
Ебати к'ви момичета има....
Немам думи, просто! :smt011
И аз съм човек на принципите и аз съм на 17,но.......не бих спала дори и с 28 годишен мъж,а камо ли с 42. :shock: :shock:
И аз съм човек на принципите и аз съм на 17,но.......не бих спала дори и с 28 годишен мъж,а камо ли с 42. :shock: :shock:
=D>