- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с 42 годишен мъж, ако ви кефи?
Един приятел на брат ми, на 42 години и негов колега, идва често в нас и от известно време си флиртим двамата често. Пича е много як, добре оформено тяло, спортен тип, с богато чувство за хумор и страхотна житейска биография и опит. Вярно, на 42 е, но не бих му дала повече от 30. Има дъщеря почти колкото мен, но това не ме притеснява особено. Просто бих правила секс с него, но не съм уверена, че е достатъчно..как да го кажа - морално и отговорно. Аз от своя страна съм човек на принципите и към момента най-големия мъж с когото съм имала полово сношение е 28 годишен.
В момента имам и приятел, който не ми е съвсем сериозен, но излизам с него, той е 22 годишен.
Аз съм на 17 и смятам, че съм достатъчно зрял човек, за да преценявам всяка ситуация и мъжете, с които съм, бих могла да съм, и бих желала.
Просто търся още мнения и от други хора, във връзка с големите разлики, които са мода между мъжете и жените. Много мой приятели и познати излизат с мъже над 10 или около 10 години разлика. Тази тендеция е характерна може би и от финансов аспек, въпреки, че мен той никогаш не ме е блазнил. Увличам се от интелигентни мъже, с чувство за хумор и много очарование.
а ве по добре се 4укаи с мене![]()
Поредната кукувица... колко жалко...
Едва ли появата на Комплексарят изненадва някогоПървоначално написано от Unknown-19
![]()
Дорасла си тиТи си куха лейка и тъпа малка курва!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
A we hora, poradi 4to se zverite ga edno momi4e haresva m1j i da e kurve?
хахах .... тат той може да ти е баща бе!!! едно е да спиш с човек с 10 години по-голям от теб ... айде и 15 да бяха пак бих го приела ... но 25 ... айде моля те ....
А си имаш и приятел ....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Има един 'чичко' съсед ми е, към 50годишен, а тялото му е по-красиво и по-изваяно от това на Роналдо, Бербатов, Дънкан Джеймс, Валери Божинов и т.н
Неееееееее възрастта е важна, важно е кво имаш в главата, как го използваш![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Тва беше тъпо![]()
Означава ли, че след като не е важна възрастта за теб, ще се нае6еш с 50 годишен?Първоначално написано от cherinka
Ако е така, как ще кометрираш факта, че над 50% от обществото не приема разликата между мъж и жена да е повече от 10 години?
Също така, може да коментираш и факта, че много жени около 25-30 в последните години си хващат лапета (момченца) на по 18-20. На какво се дължи тази тендеция?
П.П. На въпросите могат да отговарят другите участници в дискусията.
След като си достатъчно голяма, за да прецениш,защто за допитваш до нас?А по темата ако аз съм на 41 да бих спала с 42годишен![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ами, тука зависи телосложението на другия, защото този мой съсед мога да ти кажа, че изглежда милион пъти по-добре, отколкото едно момче на 20, или мъж на 25, 30 години....Първоначално написано от Емил Боев
Има си изключения, все пак.
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
P>S Не се сдържах!!!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
То и как да се сдържиш като си просяк по улиците на Виена. Поне малко да се беше култивирала там, ама уви.Първоначално написано от leti_cherry
прави квото ти е кеф мене ми писна да обяснявам на малки пубертетчета кво е лошо и кво не...чукай се като си на зор![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Пхаха кой каза, че не е нормално![]()
![]()
![]()
13 годишната дето се ебе от 12 годишна с гаджето, което е 10 години по-голямо ... Момичето може да е кухо, че си мисли за секс с 40 годишен чичка, ама ти си още по-куха и още по-малка /на години/ курва ... иначе май си по-голяма![]()
По темата : Шт ей ти знаеш ли колко са 25 години?!Я се кротни и ходи се ебеш с връстниците си ... или поне тия, които са малко по-големи от тебе .. 5-6-7 години .. к'во е туй нещо ?!
аз бих спала с мъж на 42 ако ме привлича.Далия, напълно те подкрепям (btw на 18 съм)
възрастта не е от значение, разбира се!
Любовта е сляпа и не може да смята....нали така се казваше....но тук става дума само за секс...
Ако искаш направи го,никои не може да те съди твое си е решението.Но бъди обедена ,че ще има последствия...както за теб така и за него.Сексът преди всичко е отговорностmalkoto_sladur4e Извинявай но се въздържай от такива коментари....
Едва ли момичето е тръгнало да прави на 12 години свирки...Мисля че не тя е.....
Не искам да се заяждам ,но ти прекаляваш.Разбирам да се настройваш с/у хората ,който те обиждат,но това момиче просто иска съвет мнение.Друг е въпроса дали тук ще го получи.Все пак тук повечето са пикли.
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
Първоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
![]()
i as sam n asa6toto mnenie i4i
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ами ако ме привлича мъж на около 45г- да бих спала с него, но не мисля, че това ще се случи преди и аз да навърша 40..![]()
Първоначално написано от Далия-СФ
az bih spala,dori sum spala de,s dosta vazrasten maj
typa kurva bih kazala....smilete sa nad porednata propada6ta du6ica axxax![]()
![]()
![]()
Точно попадение.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз на 18 спах с 49 годишен. Няма лошо, не ги слушай пубертетите. Споко мацка.
хехехехе това е мнението на един НЕпубертетПървоначално написано от Анонимко
![]()