View Full Version : help plase
az sum na 15.pih postinor pravih si test i se okaza 4e mi nqma ni6to smisul ne sum bremenna no ne mi idva ve4e 1 mesec ...molq vi kajete mi na kakvo moje da se dulji tova i bez obidi ako obi4ate....
MaKiNgMeCraZy
05-18-2007, 13:04
От хапчетата е ... поразрови се малко из темите и ще видиш, че темата е обсъждана много пъти .. имаше една .."Страничните ефекти на Постинора" .. абе разгледаи и ще намериш отговор на въпроса си.
kolko vreme sled sexa pi postinor koga ti doide za posledno i koga si napravi test
От хапчетата е ... поразрови се малко из темите и ще видиш, че темата е обсъждана много пъти .. имаше една .."Страничните ефекти на Постинора" .. абе разгледаи и ще намериш отговор на въпроса си.
:smt023
sasha_90
05-18-2007, 13:13
Щом теста е отрицателен и си пила хапче кво се притесняваш?
malkoto_sladur4e
05-18-2007, 13:16
От Постинора е ! Аз миналия месец го пих,дойде ми,но тоя месец,ето вече ми закъснява с 4-ти ден и сигурно и при мен все още е от него.. :-k :mrgreen:
MaKiNgMeCraZy
05-18-2007, 13:18
От Постинора е ! Аз миналия месец го пих,дойде ми,но тоя месец,ето вече ми закъснява с 4-ти ден и сигурно и при мен все още е от него.. :-k :mrgreen:
Както ти казаха в темата, която мисля, че ти беше пуснала за страничните действия ... още дълго време ще ти е разбъркано именно заради Постинора.Не очаквай 1 път да ти закъснее и да се оправи всичко ...