View Full Version : DAITE SAVET :)
KyKJlu4KaAa
05-18-2007, 16:55
s avera mi...mnogo se obichame..zaedno sme ot 1 godina..mnogo puti sme kysali i pak sme trygvali nqkade 3-4 VINAGI TOI ME E ZARQZVAL i to zashtoto nqkoi put mnogo sam go iznervqla s dymite si i povedenieto.. nO POSLE PAK SE VRYSHA RPi men :oops: sega hodim ot 2 meseca i ne iskam pak da go zagybq....iskam neshtata da ne sa kato predi.da e po razli4no.neshtata da ne se povtarqt...No neZnam kakvo da napravq pLS DAITE SAVET :smt009
Nassgerrack
05-18-2007, 17:00
Нещата винаги се повтарят миличка. Всяко ново събиране е една раздяла. Щом сте скъсали няколко пъти,значи имате доста основателни причини да го правите. А причината,поради която се събирате е чувството за принадлежност - свикнали сте един с друг и самотата ви плаши малко или много.
Съвет как да промениш нещата не мога да ти дам,защото това означава да ти кажа да промениш себе си, а ти и да искаш трудно можеш да го направиш.
Звучи песимистично,но това е реалността. Като искаш опитай се да се държиш по по-различен начин с него(под различен имам предвид не както преди),започнете да правите нещо заедно,не отделяйте толкова много време един за друг колкото сте отделяли преди,излизайте с приятели.... Но накрая... накрая пак ще се разделите...
experiment_m
05-18-2007, 17:00
Повече компромиси от твоя страна може би ще свършат работа. :D
Нещата винаги се повтарят миличка. Всяко ново събиране е една раздяла. Щом сте скъсали няколко пъти,значи имате доста основателни причини да го правите. А причината,поради която се събирате е чувството за принадлежност - свикнали сте един с друг и самотата ви плаши малко или много.
Съвет как да промениш нещата не мога да ти дам,защото това означава да ти кажа да промениш себе си, а ти и да искаш трудно можеш да го направиш.
Звучи песимистично,но това е реалността. Като искаш опитай се да се държиш по по-различен начин с него(под различен имам предвид не както преди),започнете да правите нещо заедно,не отделяйте толкова много време един за друг колкото сте отделяли преди,излизайте с приятели.... Но накрая... накрая пак ще се разделите...
Боже, какъв песимист!
Ами в една връэка е важен баланса!Трябва да има компромиси и от твоя и от негова страна!Ти дай това ,което можеш-другото эависи от него!
Радвам се,че сте още заедно и, че нещата са като преди след няколко скъсвания.
По-добре, вместо да скъсвате, да се опитате да решите проблемите си.Това не е зле да го кажеш на приятеля ти.
Боже, какъв песимист!
Напротив, тва е реалността. Съдбата не толерира такива връзки! От опит го знам.
Nassgerrack, съгласен съм с тебе :wink:
Nassgerrack
05-19-2007, 10:44
Радвам се,че сте още заедно и, че нещата са като преди след няколко скъсвания.
По-добре, вместо да скъсвате, да се опитате да решите проблемите си.Това не е зле да го кажеш на приятеля ти.
За да късат толкова често явно не могат да си решат проблемите.
Като не са успели до сега няма логика да почнат и сега.
Продължавам да твърдя,че тва си е чисто скъсяване на живота.
Сама казваш, че се обичате, но ти го дразниш с твои думи и действия. Не повтаряй грешките, които си правила в миналото и така няма пак да се карате!
Ако толкова го обичаш и не искаш да го загубиш, бъди по - внимателна. Не трябва да късате за всяка глупост. Ние преди с моя бяхме по същия начин. За щяло и нещяло се карахме, постоянно се разделяхме. С времето се научихме да правим компромиси, сега ако се скараме за някоя глупост, на другия ден се правим, че нищо не е станало, забравяме за глупавите си караници. Няма какво да си пропиляваме времето заедно в дрязги. Опитай и ти така...
victoriq
05-19-2007, 14:06
Повече компромиси от твоя страна може би ще свършат работа. :D
:smt023
malkoto_sladur4e
05-19-2007, 14:19
Аммиии и при нас е същата работа като изклюим късането! 8-[ Значи аз мн пъти го изнервям с поведението си,направо го побърквам (е и тои мен понякога :smt016 ),ама той ме обича мн и му минава...аз също като теб не искам да го загубя,говорили сме мн пъти опитвам се да се променя,ама наистина всичко се повтаря!Ама до сега не ме е зарязвал заради това...(и добре,че иначе нз :smt010 )