PDA

View Full Version : Има ли нужда от притиснение?

05-18-2007, 18:40
Значи преди 2 дена с приятелката ми го направихме за 3 път.Тя мн се притиснява след това да не би да е бременна,а сега още повече според мен без причина.Значи докато го правихме по външната част на презерватива по едно време имаше нещо бяло но аз не бях свършил а цикъла и трябва да е тази седмица и затова реших че е от нея,нещо от сорта на течение може би,а и презерватива не беше спукан и всичко си беше наред а в други теми съм чел че трябва да свърша в нея и да изпратя сперматозоидите с някаква голяма скорост (нз каква точно) или може би в презерватива защото не е 100% сигурност,но аз не свърших в нея,даже не и в презерватива,тя свърши няколко пъти а аз след това от допълнителни неща (свирки,т.н.) защото исках на нея да и е хубаво а тя ся се притиснява да не е бременна,има ли нужда от притиснение или мойте аргументи са добри. :oops: :-k

П.П. ако може без глупави отговори,обиди или базици,моля за сериозни отговори

`Death`Whore``
05-18-2007, 18:42
Да си забелязал или поне чувал, че жената когато е възбудена, се навлажнява?

kofti_nick
05-18-2007, 18:43
Значи преди 2 дена с приятелката ми го направихме за 3 път.Тя мн се притиснява след това да не би да е бременна,а сега още повече според мен без причина.Значи докато го правихме по външната част на презерватива по едно време имаше нещо бяло но аз не бях свършил а цикъла и трябва да е тази седмица и затова реших че е от нея,нещо от сорта на течение може би,а и презерватива не беше спукан и всичко си беше наред а в други теми съм чел че трябва да свърша в нея и да изпратя сперматозоидите с някаква голяма скорост (нз каква точно) или може би в презерватива защото не е 100% сигурност,но аз не свърших в нея,даже не и в презерватива,тя свърши няколко пъти а аз след това от допълнителни неща (свирки,т.н.) защото исках на нея да и е хубаво а тя ся се притиснява да не е бременна,има ли нужда от притиснение или мойте аргументи са добри. :oops: :-k

П.П. ако може без глупави отговори,обиди или базици,моля за сериозни отговори

Нема Страшно . Не е бременна :smt006

05-18-2007, 18:50
Да,чувал съм,тва ми е главната цел преди да почнем с всяка нова поза,но не схванах тва кво общо има по тоя въпрос?

`Death`Whore``
05-18-2007, 18:52
Има - онова по презерватива е било нейното овлажняване /да не казвам просташката дума/.

05-18-2007, 18:55
Значи съм бил близо до верния отговор :D ,а ... по неините смятания цикъла и трябваше да дойде вчера,тя е решила че и идва на 25 ден,не ми се вярва ама ...,а миналия и път беше 10 дена ... а попринцип 28 ден се пада в неделя,може ли да има някакво закъснение защото тя точно от тва се притиснява :?

sh3_1s_7h3_0n3
05-18-2007, 18:56
Има - онова по презерватива е било нейното овлажняване /да не казвам просташката дума/.

коя? мъзга? 8)

`Death`Whore``
05-18-2007, 18:57
Няма значение колко дни е, дните се броят от първия ден на менструацията до първия ден на следващата. А и нали е било беличко, а не кафяво или червено - няма как да е от това.
И да, тази дума...

sh3_1s_7h3_0n3
05-18-2007, 18:58
Значи съм бил близо до верния отговор :D ,а ... по неините смятания цикъла и трябваше да дойде вчера,тя е решила че и идва на 25 ден,не ми се вярва ама ...,а миналия и път беше 10 дена ... а попринцип 28 ден се пада в неделя,може ли да има някакво закъснение защото тя точно от тва се притиснява :?

колкото повече се притеснява, толкова повече може да и закъснее... успокойте топката... нищо не е станало... то ако така ставаха бебетата..тука половината вече щяха да ги дундуркат отдавна...

mi6ani
05-18-2007, 18:58
Да си забелязал или поне чувал, че жената когато е възбудена, се навлажнява?

dammmm :wink:

jony
05-18-2007, 18:59
100% и закъснява от притеснение, ама това е нормално ;)
Щи мине и ще свикне :mrgreen:

05-18-2007, 19:03
Ами всъщтност беше леко лимонено но няма значение :D тя се притиснява,че по нейните изчисления цикъла и закъснява и мисли различни причини как може да е забременяла :| а всъщтност до колкото разбрах искаше да кажеш,че цикъла не идва на точно определен ден а някаде около 28 ден от предишния така ли? 8-[

05-18-2007, 19:06
Ам мерси на всички който отговаряха сериозно и се задълбочиха в темата,успокоихте я,а аз ся си питам за обща култура просто :D

`Death`Whore``
05-18-2007, 19:06
Казах го ясно - идва цикъла и се брои от първия ден от него включително. При много редовен цикъл дните оттогава до 1-вия ден на следващия цикъл са 28, иначе може да дойде на 25-26ти до 31, дори 32рия ден. Разбира се, че не идва на определен ден от седмицата или дата.

ThePainIsReaL
05-18-2007, 19:20
Няма да си имате бебе.

05-20-2007, 19:57
Ох още не и е дошъл цикъла а вече е 28 ден,тя казва че не се притиснява вече ама не съм сигурен дали е така,а постоянно казва че чувства че ще и дойде - боли я корема долу,имала бяло течение,даже каза че помислила че и дошло и даже се запазила ама пак нищо,нз що ама все пак аз леко се притиснявам :oops: :roll: :roll:

Ако може кажете нещо,някви аргументи който да ме успокоят :-k :roll: