.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Има ли нужда от притиснение?

Значи преди 2 дена с приятелката ми го направихме за 3 път.Тя мн се притиснява след това да не би да е бременна,а сега още повече според мен без причина.Значи докато го правихме по външната част на презерватива по едно време имаше нещо бяло но аз не бях свършил а цикъла и трябва да е тази седмица и затова реших че е от нея,нещо от сорта на течение може би,а и презерватива не беше спукан и всичко си беше наред а в други теми съм чел че трябва да свърша в нея и да изпратя сперматозоидите с някаква голяма скорост (нз каква точно) или може би в презерватива защото не е 100% сигурност,но аз не свърших в нея,даже не и в презерватива,тя свърши няколко пъти а аз след това от допълнителни неща (свирки,т.н.) защото исках на нея да и е хубаво а тя ся се притиснява да не е бременна,има ли нужда от притиснение или мойте аргументи са добри.

П.П. ако може без глупави отговори,обиди или базици,моля за сериозни отговори

Да си забелязал или поне чувал, че жената когато е възбудена, се навлажнява?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Има ли нужда от притиснение?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи преди 2 дена с приятелката ми го направихме за 3 път.Тя мн се притиснява след това да не би да е бременна,а сега още повече според мен без причина.Значи докато го правихме по външната част на презерватива по едно време имаше нещо бяло но аз не бях свършил а цикъла и трябва да е тази седмица и затова реших че е от нея,нещо от сорта на течение може би,а и презерватива не беше спукан и всичко си беше наред а в други теми съм чел че трябва да свърша в нея и да изпратя сперматозоидите с някаква голяма скорост (нз каква точно) или може би в презерватива защото не е 100% сигурност,но аз не свърших в нея,даже не и в презерватива,тя свърши няколко пъти а аз след това от допълнителни неща (свирки,т.н.) защото исках на нея да и е хубаво а тя ся се притиснява да не е бременна,има ли нужда от притиснение или мойте аргументи са добри.

П.П. ако може без глупави отговори,обиди или базици,моля за сериозни отговори
    Нема Страшно . Не е бременна
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Да,чувал съм,тва ми е главната цел преди да почнем с всяка нова поза,но не схванах тва кво общо има по тоя въпрос?

Има - онова по презерватива е било нейното овлажняване /да не казвам просташката дума/.

Guest
    Значи съм бил близо до верния отговор ,а ... по неините смятания цикъла и трябваше да дойде вчера,тя е решила че и идва на 25 ден,не ми се вярва ама ...,а миналия и път беше 10 дена ... а попринцип 28 ден се пада в неделя,може ли да има някакво закъснение защото тя точно от тва се притиснява

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Има - онова по презерватива е било нейното овлажняване /да не казвам просташката дума/.
    коя? мъзга?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма значение колко дни е, дните се броят от първия ден на менструацията до първия ден на следващата. А и нали е било беличко, а не кафяво или червено - няма как да е от това.
    И да, тази дума...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи съм бил близо до верния отговор ,а ... по неините смятания цикъла и трябваше да дойде вчера,тя е решила че и идва на 25 ден,не ми се вярва ама ...,а миналия и път беше 10 дена ... а попринцип 28 ден се пада в неделя,може ли да има някакво закъснение защото тя точно от тва се притиснява
    колкото повече се притеснява, толкова повече може да и закъснее... успокойте топката... нищо не е станало... то ако така ставаха бебетата..тука половината вече щяха да ги дундуркат отдавна...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да си забелязал или поне чувал, че жената когато е възбудена, се навлажнява?
    dammmm
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    100% и закъснява от притеснение, ама това е нормално
    Щи мине и ще свикне
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Ами всъщтност беше леко лимонено но няма значение тя се притиснява,че по нейните изчисления цикъла и закъснява и мисли различни причини как може да е забременяла а всъщтност до колкото разбрах искаше да кажеш,че цикъла не идва на точно определен ден а някаде около 28 ден от предишния така ли?

Guest
    Ам мерси на всички който отговаряха сериозно и се задълбочиха в темата,успокоихте я,а аз ся си питам за обща култура просто

Казах го ясно - идва цикъла и се брои от първия ден от него включително. При много редовен цикъл дните оттогава до 1-вия ден на следващия цикъл са 28, иначе може да дойде на 25-26ти до 31, дори 32рия ден. Разбира се, че не идва на определен ден от седмицата или дата.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма да си имате бебе.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Ох още не и е дошъл цикъла а вече е 28 ден,тя казва че не се притиснява вече ама не съм сигурен дали е така,а постоянно казва че чувства че ще и дойде - боли я корема долу,имала бяло течение,даже каза че помислила че и дошло и даже се запазила ама пак нищо,нз що ама все пак аз леко се притиснявам

Ако може кажете нещо,някви аргументи който да ме успокоят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си