View Full Version : Moderated: Възможно ли е да съм в цветна бременност?
искам да ви помоля за съветче ... вчера ми дойде ... и ми изглеждаше всичко нормално .... обаче тази сутрин някак си менструацията сякаш ми беше по-светла ..... може ли да съм в цветна бременност ???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Едва ли. Разберете бе хора, тва цветната бременност рядко се слу4ва. Щом ти е дошло, зна4и не си бременна.
Направи си тест, ако толкова се притесняваш.
Аз имах признаци на цветна бременност, направих си тест и се успокоих. :)
изгонена__от__рая
05-19-2007, 11:07
Цветната бременност е рядкост!!!!След като ти е дошъл цикъла за какво се тормозиш :-)
ako se pritesnqva6 tolkova otidi i si vzemi edin test za po-sigorno i 6te se obedi6 4e ni6to ti nqma
Какво е цветна бременност?
FelisDirus
05-19-2007, 13:39
искам да ви помоля за съветче ... вчера ми дойде ... и ми изглеждаше всичко нормално .... обаче тази сутрин някак си менструацията сякаш ми беше по-светла ..... може ли да съм в цветна бременност ???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ти имаш ли представа цветната бременност коооолко рядко се среща. Стига абсурди. Нямаш си проблеми явно и само си втълпяваш разни глупости, за да си разнообразяваш.
И още нещо... защо питаш нас? :-s Ние лекари ли сме? Мисли по-адекватно, т.е. просто отиди на гинеколог.
FelisDirus
05-19-2007, 13:43
Оскъдно кръвотечение в дните, когато по принцип би трябвало да ти дойде.
Това е най-простото обяснение.
изгонена__от__рая
05-19-2007, 14:03
Да си бременна и да си имаш цикъл :-) (не ти де)
{CinDerella}
05-19-2007, 16:49
ami po dobre si napravi test,6tom se pritesnqva6,no sporwd men 6ansa e minimalen da si bremenna.uspeh :)
didi_bibi
05-19-2007, 17:30
cvetnata bremennost po princip e nasledstvena i za tova e tolkova rqdka..