- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Възможно ли е да съм в цветна бременност?
искам да ви помоля за съветче ... вчера ми дойде ... и ми изглеждаше всичко нормално .... обаче тази сутрин някак си менструацията сякаш ми беше по-светла ..... може ли да съм в цветна бременност ???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
дишай ве нищо ти нема
Едва ли. Разберете бе хора, тва цветната бременност рядко се слу4ва. Щом ти е дошло, зна4и не си бременна.
Направи си тест, ако толкова се притесняваш.
Аз имах признаци на цветна бременност, направих си тест и се успокоих.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Цветната бременност е рядкост!!!!След като ти е дошъл цикъла за какво се тормозиш![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
kvo e cvetna bremennost
Testis unus,testis nullus...
ako se pritesnqva6 tolkova otidi i si vzemi edin test za po-sigorno i 6te se obedi6 4e ni6to ti nqma
Какво е цветна бременност?
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ти имаш ли представа цветната бременност коооолко рядко се среща. Стига абсурди. Нямаш си проблеми явно и само си втълпяваш разни глупости, за да си разнообразяваш.Първоначално написано от Анонимко
И още нещо... защо питаш нас?Ние лекари ли сме? Мисли по-адекватно, т.е. просто отиди на гинеколог.
Оскъдно кръвотечение в дните, когато по принцип би трябвало да ти дойде.Първоначално написано от D M X
Това е най-простото обяснение.
Да си бременна и да си имаш цикълПървоначално написано от D M X
(не ти де)
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ami po dobre si napravi test,6tom se pritesnqva6,no sporwd men 6ansa e minimalen da si bremenna.uspeh![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
cvetnata bremennost po princip e nasledstvena i za tova e tolkova rqdka..