Влез

View Full Version : Само секс и нищо повече между мен и бившия.

отчаяната:/
05-19-2007, 08:41
Скъсах с гаджето ми с което единствено бях спала. Сега сме си уж само приятели. Ама на мен много ми се прави секс...страшно много. Тъй като сам била само с него до сега. Не искам да го правя с друг. дали той ще се съгласи да имаме само сексуална връзка? :smt012 Само не ме обиждайте ако на някой не му допада какво мисля да не пише и толкова. А да споделя с приятелки не искам защото ще ми се смеят дайте съвет.

cherinka
05-19-2007, 08:45
Ми едва ли ще го навиеш като започнете сексуална връзка, той да си мълчи запред другите, защото колкото повече хора знаят, толкова повече ще говорят за теб.... и може да не са хубави неща.

Ако е пич на място, прави си секс с него, но гледай да не се раздува.

05-19-2007, 08:47
Еми той не е такъв да говори и да разправя на другите хора. Н е етакъв познавам го добре.. ама нз.... :smt017

cacegka_3a_cekc
05-19-2007, 08:49
emi govori si s nego..pitai go dali iskai i tolkoz :-D

ProstoAz
05-19-2007, 09:01
Почти съм сигурна, че няма да ти откаже. :twisted: :wink:

misskiss0306
05-19-2007, 09:02
a zashto si mislish 4e prez celiq si jivot samo s nego shte spish kato ti e 1viq.. hvani si dr priqtel s koito nqma da se kriete i pak shte si pravite sex :P ako pyk ne iskash.. govori s mom4eto i ako se syglasi samo na seksualna vryska ok, no neznam.. aide i posle da raskajesh :P

cherinka
05-19-2007, 09:15
a zashto si mislish 4e prez celiq si jivot samo s nego shte spish kato ti e 1viq.. hvani si dr priqtel s koito nqma da se kriete i pak shte si pravite sex :P ako pyk ne iskash.. govori s mom4eto i ako se syglasi samo na seksualna vryska ok, no neznam.. aide i posle da raskajesh :P
Ами дам, тва е идея да си намери друг.
Всъщност, може да спи с бившия си, и в същото време да си търси друг приятел :)

изгонена__от__рая
05-19-2007, 09:47
След като ти е бивш...хм знам ли :-) Поговори с него,намекни му по-някакъв начин.Почти на 100% съм сигурна,че няма да ти откаже :-)

sasha_90
05-19-2007, 09:51
Рядко ще срещнеш мъж,който да откаже секс особено на хубава жена!

krem4et0
05-19-2007, 11:42
Защо късате с гаджетата си след като ви привличат все още?

jjjjjj6363
05-19-2007, 12:20
MNOGO qsno 4e shte se saglasi sqko mom4e si me4tae za momi4e koeto da e smao za sex

Sh@d0w
05-19-2007, 13:22
както се казва жените се нуждаят от повод за да правят секс а мъжете от място :-D не мисля че ще ти откаже :wink:

Komar
05-19-2007, 13:25
Ако искаш ела при мене... няма да те върна... а и ще ти хареса.. :) :-D :mrgreen:

FelisDirus
05-19-2007, 14:04
Скъсах с гаджето ми с което единствено бях спала. Сега сме си уж само приятели. Ама на мен много ми се прави секс...страшно много. Тъй като сам била само с него до сега. Не искам да го правя с друг. дали той ще се съгласи да имаме само сексуална връзка? :smt012 Само не ме обиждайте ако на някой не му допада какво мисля да не пише и толкова. А да споделя с приятелки не искам защото ще ми се смеят дайте съвет.

Няма нищо смешно в това. Имала съм такава връзка - чисто сексуална и беше страхотно.

Поговори с него. Ние не можем да ти кажем дали ще иска.
Успех! :-D

05-19-2007, 14:42
Защото той скъса с мен и иска да сме само приятели.

fulldelight
05-19-2007, 14:52
Да му предложиш само секс без да сте ангажирани...е как да откаже веее????? 8)

VerryBerry
05-19-2007, 16:07
mi pravi seks,ama posle moje taka da hlatne6 4e da se 4ustva6 kato posledniq bokluk na sveta,samo za6toto si spala pak s nego a toi ne 6te da se zanimava pove4e s teb(samo v kraga na seksa)...vij,kato tolkova ti se pravi...opitai sama za sega pak posle-s novo gage i...novi tehniki...moje da si struva.... \:D/

{CinDerella}
05-19-2007, 16:44
spored men toi bi se suglasil i ako te uvajava nqma da kaje na nikoi.az imam takiva pr,te bqha biv6i i sled tova se vijdaha za po edin burz,hubavoto e 4e sega pak sa zaedno. :D

MoHuTo
05-19-2007, 17:15
Мацко напълно те разбирам.И аз се чувствам така..ако искаш да си поговорим пиши ми на ЛС да ти дам моя скайп :wink:

ThePainIsReaL
05-19-2007, 19:14
Ако ставаш за нещо, никое момче няма да ти откаже секс без ангажименти. На тях просто им е кеф да го правят..
Замисли се дали наистина го искаш .. или предпочиташ да си намериш нов .. и му кажи.

П.П. Ако искаш да спиш с него, защото имаш чувства и ти липсва - В ГРЕШКА СИ. Той няма да е твой отново.

terranova
05-19-2007, 22:10
OooOo tfa mi se e sluchvalo mi da ti kaja az skysah s nego i na men mi beshe pyrviqt noo sled tfaa samo sled edin namek i beshe moi otnovo smisyl samo sex i tfa e toi iskashe da e neshto poveche no az neiskah taka che samo mu namekni i shte vidish che shte te razbere ! Uspex :)))

penywise
05-19-2007, 23:57

голем сърбеш

А?!

:lol:

alkobalko
05-20-2007, 05:58
Не ми се вярва да откаже. Не си мисли обаче, че по този начин ще го върнеш при себе си.

Glezanka
05-20-2007, 07:04

Twa s priqtelstwoto e samo oprawdanie ...
Po-dobre zareji ideqta za chisto sexualna wryzka s nego,nameri si dr gadje,koeto shte iska da ste neshto poweche ot "priqteli".

krem4et0
05-20-2007, 11:26
Ами майната му тогава. той не ме ще, а аз ще тичам след него. Как пък не!

Ecstasy
05-20-2007, 12:43
Не разбирам какво лошо има да се боцкате от време на време :P

kalpazanka
05-21-2007, 05:55
Като си толкова "загоряла", защо не? Докато търсиш някой друг, който да иска да сте "нещо повече от приятели", можеш да си задоволяваш потребностите с бившия. Само вмимавай да не си втълпиш идеи пак да се събирате, че ще има два реда крокодилски сълзи и още толкова сополи....

koalka
05-21-2007, 06:12
Няма такова нещо като приятели и правите секс.Приятелските отношения не са такива.
Но като нищо може да се навие...

marina star
05-21-2007, 06:30
Ми едва ли ще го навиеш като започнете сексуална връзка, той да си мълчи запред другите, защото колкото повече хора знаят, толкова повече ще говорят за теб.... и може да не са хубави неща.

Ако е пич на място, прави си секс с него, но гледай да не се раздува.
\:D/ \:D/ \:D/

05-21-2007, 07:37

vij sega zavisi mnogo ot tova koi e re6il da se razdelite i kakva e bila pri4inata,no ti si znae6 vse pak kakvo mu haresva i kak obi4a da go podtikne6 grubo kazano direkno kum sex! za tova moje6 da si mnogo diskretna i da go nakara6 da spi s teb,no ima golqmo NO za6toto mnogo zavisi kakuv 4ovek e :) probvai nqma da se pritesnqva6 puk ako stane stane ako ne ne spox

vikontiii
05-21-2007, 07:37
той че ще приеме ще приеме щом ти е казал че иска само приятелство значи не иска да се обвързва а сексуалната връзка до някъде не е обвързваща а иначе ако му предложиж сабрави повече той да има искрени чуства към теб :wink:

Sunny_stz
05-21-2007, 09:05
Ами предложи му да сте приятели с привилегии хаах нали разбираш,едва ли ще ти откаже,пък после работата може да стане по-сериозна ,щото от секса понякога може да се разпалят чувства :)

Ice_Queen_
05-21-2007, 09:56
Ако ставаш за нещо, никое момче няма да ти откаже секс без ангажименти.

О Несли ,повярвай има момчета които отказват ! :lol: :smt005