PDA

View Full Version : Направих го с бездомник

Сгреших ли
05-19-2007, 09:07
От извесно време засичам в нашия квартал един който обира кашоните и се рови из гюмовете. Този на няколко пъти ме заглежда и все ми подхвърля реплики от рода на - ще ти ръпна мръвката, ще ти дам да лапаш главата докато повръща, ще те запозная със създателят ти, ще те мушкам в калната тръба и други от сорта. Първоначално не му обръщах внимание, но след извесно време перверзните му приказки започнаха да ме възбуждат. Един ден като се прибирах от даскало този се ровеше в кофата за боклук до ъгъла на нашия блок, който се намира на улица Горгоцветна 1 и като ме видя започна пак да ми приказва мръсотийки - ще те шпакловам с мистрията, ще пусна еднооката змия да попасе из полянката ти, ще пусна къртицата да се порови в калната ти дупка и др. Аз направо издивях и му казах да дойде у нас след десет минути като му обясних точно къде живея. Мислех че няма да дойди, но след малко се позвъни, аз отворих врата и видях бездоника да седи с изваден х*й. Той ми каза - ела да ти ашладисам сливата моме и хоп набързо ми го набута още в коридора. Този явно от давна не беше бил с жена щото ми го вкара три-четири пъти и свърши. После ми благодари за всчико и за благодарност ми остави няколко кашона, които ми каза къде да ги предам и за тях щеми дадат около 1.45 лв. Но като цяло много се изкефих. Дали това означава че съм первезна не знам.

ProstoAz
05-19-2007, 09:09
11 точка от правилника!
Всяка следваща подобна тема ще бъде директно изтривана!