View Full Version : Има ли опасност ?
Ок историята е следната, правихме секс без презерватив (да знам ще ме псувате ама недейте допрочетее всичко) и както винаги аз свърших извън момичето... на коремчето й... секса продължи не дълго около 20-30 минути... и го изкарах 10-20 секунди преди да свърша...
Има ли опасност да забременее ?
`Death`Whore``
05-19-2007, 19:32
Един човек да се е сетил да го извади не 1 милисексунда, преди да свърши...няма опасност, освен ако в предеякулационната течност няма някой читав сперматозоид...
Един човек да се е сетил да го извади не 1 милисексунда, преди да свърши...няма опасност, освен ако в предеякулационната течност няма някой читав сперматозоид...
Значе да не се притесняваме ?
Все още не са минали 24 часа... и началото на акта и може да се вземе онуй хапче забравих му името... но се пак няма смисал да се трови ако няма опасност нали ?
`Death`Whore``
05-19-2007, 19:42
С него ще си навлечете допълнителни нерви и проблеми - нередовна менструация например...
Nishto i nqma shtom si i svurshil na korema...Az s moq pr go pravim vseki put bez prezervativ i nqma nishto =D> [-o< Stiga da svurshvash izvun neq nqma opastnost... Aide bez panika i nikvi hapcheta ne vzimaite samo da se trovi momicheto,poneje te ne sa izobshto polezni! :!:
Мерси се пак..
Иначе по принцип знам че няма опасност от това да правим секс и при тва кратък (по принцип го правим по няколко часа...) и да свърша извън нея и то да си помогна с ръката... нали ?
BeZ^BikiNi
05-19-2007, 19:46
Nishto i nqma shtom si i svurshil na korema...Az s moq pr go pravim vseki put bez prezervativ i nqma nishto =D> [-o< Stiga da svurshvash izvun neq nqma opastnost... Aide bez panika i nikvi hapcheta ne vzimaite samo da se trovi momicheto,poneje te ne sa izobshto polezni! :!:
Tova bqh az... i kakto spomenaha predi mene s Postinor Duo shte si dovleche samo i edinstvono dopulnitelni nepriqtnosti i pritesneniq
experiment_m
05-19-2007, 21:10
При секс без презелватив винаги има някакъв минимален шанс да забременее приятелката ти. Но това не означава, че като го правите без кондом всеки път трябва да пие Postinor Duo.