View Full Version : за корема
извинявайте много знам,че има такива теми,но не намирам нищо за това,което търсия!
Искам да си стегна корема адски много,той не е толкова разпуснат,но аз не си го харесвам,моля ви да ми кажете точно какви упражнения да права,по-колко време,но в къщи и точно какво да ям.
pravi koremni presi po 3 pati na den.
а нещо друго освен коремните преси
ами да коремни преси както ти казаха,зпочни с по-малко,ти си прецени колко и постепенно увеличавай,но гледай да не се преуморяваш,бързото ходене или леко тичане също може да има ефект.И огразничи тестените изделия и пържени и мазни храни
:arrow: ПРави коремни преси-эапочни от по-малко и постепенно с течение на времето ги увеличи
:arrow: Ограничи максимално тестените иэделия и сладкото
:arrow: посети няколко пъти салната
Edna`Ot`Vsichki
05-20-2007, 14:28
sega az pyk she vi kaja neshto za koremnite presi ! 1-vo .. tova koeto si mislite che pravite vyv vas izobshto ne se oprilichava na koremni presi .. nai dobre idi na fitnes .. tam si ima specialna dyska s koqto efekta e mnogo po golqm .. drugoto koeto e ne e nujno da napraish sutrinta primerno 90koremni presi navednyj .. i da si mislish che kolkoto poveche pravish tolkova poveche she otslabnesh tfa sa gluposti .. az naprimer moga da ti napraq ei taka bez da mi migne okoto okolo 200 che moje i poveche neznam .. obache ne e tfa celta za da si stegnesh korema .. moje da praish po 5 no da sa serii .. v smisyl .. primerno pochvash 3pyti po 5koremni presi .. tova she reche che sled vsqka seriq pochivash malko .. no ne i 30min .. praish pauza okolo 3-4 min i pochvash sledvashtata .. sled 5dena pochvash 4serii po 5 ... sled oshte 5dena 5x5 sled tova pochvash 3x10 .. na sledvashtite 5dena 4x10 i sled tova 5x10 kato stignete do 5-tata seriq kachvate pak s 5 i se vryshtate na 3 serii .. ako ne ste razbrali mi pishete she se opitam da obqsnq po dobre \:D/
sladko_bebchence
05-20-2007, 14:43
tfa za seriite mi stana int i sym go 4uvala ama kyf e smisyla da go prai6 na serii naprimer a da ne naprai6 200 koremni presi??az lqtoto praeh po 250 seki den i imah daje plo4i 4estno 250 praeh naprai sq i 200 ne moa napraq ama kakto i da e..i se ograni4avai ot si4ko mazno nai dobre qj samo plodove,zelen4uci i nisko kalori4ni hrani.az sym vegetariqnka i tfa pone malko mi pomaga da ne napylnqvam 6toto ne qm meso
Edna`Ot`Vsichki
05-20-2007, 15:03
tfa za seriite mi stana int i sym go 4uvala ama kyf e smisyla da go prai6 na serii naprimer a da ne naprai6 200 koremni presi??az lqtoto praeh po 250 seki den i imah daje plo4i 4estno 250 praeh naprai sq i 200 ne moa napraq ama kakto i da e..i se ograni4avai ot si4ko mazno nai dobre qj samo plodove,zelen4uci i nisko kalori4ni hrani.az sym vegetariqnka i tfa pone malko mi pomaga da ne napylnqvam 6toto ne qm meso
efekta e mnoo po golqm .. kakto kazah i az moa da praq mnoo koremni no ot tfa nqma faida .. az syshto si mislih che e taka no treniora mi kaza kak vsyshnost e po golqma polzata .. a na nego moje da se vqrva se pak e trenior ot 35godini (taka mislq)
nejnoto mace
05-20-2007, 15:13
Ами сутрин със ставането прави 10 коремни преси.След това гледай през деня да отделиш време за разходки около 20 минути с нормално темпо(може и бавно тичане).Вечер направи пак коремни преси и хапни нещо по не калорично например салата.Увеличавай коремните преси всеки ден докато не станат 50 сутрин и 50 вечер.Не прекалявай с шоколадите, но не ги спирай напълно.Не прави резки диети или много тежки упражнения в началото,за да не се пренатовариш и да имаш напразно мускулна треска.Докато седиш и четеш или просто си си в къщи стегни коремчето възможно най много и не забравяй да дишаш равномерно.Мога да ти омогна още ако желаеш.
ефекта е много по-голям с три серии по 5 максимално трудни повторения на някое трудно упражнение за корем. Освен това се пести време и не се натоварва ненужно кръста