Влез

View Full Version : seks za broika ili ot lubov?

iohanka_sladuranka
05-20-2007, 20:44
sexa bez lubov ne e sex!!!

`Death`Whore``
05-20-2007, 20:46
Той си е секс, просто физическо задоволяване на нуждите.

vikontiii
05-20-2007, 20:48
секса може да е супер и без любов :lol:

`Death`Whore``
05-20-2007, 20:51
Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно... :smt008

iohanka_sladuranka
05-20-2007, 20:55
Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно... :smt008

SPORED MEN SEXA S LUBOV E PALNO IZJIVQVANE NA SEXA,ZA6TOTO KOGATO PRAI6 SEX S NQKOI ZA KOGOTO NE TI PUKA NE SE OTDAVA6 DOKRAI!!!

MakeMeLaugh
05-20-2007, 21:15

SPORED MEN SEXA S LUBOV E PALNO IZJIVQVANE NA SEXA,ZA6TOTO KOGATO PRAI6 SEX S NQKOI ZA KOGOTO NE TI PUKA NE SE OTDAVA6 DOKRAI!!!
=D> :wink:

MaKiNgMeCraZy
05-20-2007, 21:17
Секса с любов е доста по-хубав от секса без любов.Мм не съм правила секс без любов, но мисля, че пак ще е яко ;) Само с разлика, че като има любов няма задръжки и притеснение и има пълно отдаване, което ще липсва при секс без любов.

`Death`Whore``
05-20-2007, 21:21
Не в задръжките е върпосът, тях човек или ги има, или ги няма.

No_LiMiTe^f
05-20-2007, 21:23

=D> :wink:

Съгласна съм и аз!Правила съм секс без любпв-як е,но не е като секса с любов и не могат да се сравняват!

kAdrOkoSkA
05-20-2007, 21:30
"seks za broika ili ot lubov?"
:arrow: СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е :!:
:arrow: :arrow: Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?! [-X

B1ZzY
05-20-2007, 21:52
Az pretpochitam LUBOVTA I S NEGO DA IDVA I SEXA :smt008 :smt008 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049

PoLiToOo
05-20-2007, 22:02
Az pretpochitam LUBOVTA I S NEGO DA IDVA I SEXA :smt008 :smt008 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049

хихихи и аз така предпочитаммм \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

FelisDirus
05-20-2007, 23:10
Той си е секс, просто физическо задоволяване на нуждите.

При това доста приятно, бих казала :smt016

Sh@d0w
05-21-2007, 05:51
:arrow: :arrow: Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?! [-X

на същото мнение съм-две различни неща са :smt023

koalka
05-21-2007, 06:15
Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно... :smt008Съгласна съм.

Glezanka
05-21-2007, 06:28
Razni hora,razni ideali ...
Nima winagi ste prawili sex s chowek kum kogoto imate chuwstwa?W jiwota si moje da imate sexualni kontakti s 10 choweka,kum wsichkite li shte imate chuwstwa?Sex bez chuwstwa e prosto fizichesko zadowoloqwane,a sex sys chuwstwa-otdawane fizicheski i psixicheski na udowolstwieto. :)

marina star
05-21-2007, 06:28
секса може да е супер и без любов :lol:

da,no opredeleno ot lubov e mn po-hubavo!!!

krem4et0
05-21-2007, 06:30
за да има секс при мен, трябва да има и любов. секс без любов не съм правила и не искам и да правя. харесва ми с този, който обичам.

iohanka_sladuranka
05-21-2007, 07:59

ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>

Sunny_stz
05-21-2007, 09:10
за да има секс при мен, трябва да има и любов. секс без любов не съм правила и не искам и да правя. харесва ми с този, който обичам.

И аз не бих могла да правя секс с човек към който нямам чувства...просто някак си нали трябва да има някакво чувство,привличане....при жените е така,за разлика от повечето мъже те просто имат нужда да изхвърлят напрежението ...

No_LiMiTe^f
05-21-2007, 09:29

И аз не бих могла да правя секс с човек към който нямам чувства...просто някак си нали трябва да има някакво чувство,привличане....при жените е така,за разлика от повечето мъже те просто имат нужда да изхвърлят напрежението ...

Само ти така си мислиш!Ще ти се случи в даден момент страшно много да ти се приправи секс с момче,което примеро познаваш от няколко часа и тогава няма да има какво да те спре,защото чисто и просто ще си има онова физическо привличане,за което се говори!

gafinka
05-21-2007, 09:40
sexa bez lubov e ....ni6to v sravnenie s tozi v koito se vlaga lubov

Scandalous_lady
05-21-2007, 09:46
Никога не казвай никога...неслучайно така е казано.За нищо не се заричам ако самият човек много ме привлича сексуално ,но не искам връзка с него естествено че бих правила секс с него.Няма съмнение че е най-добре секса да е породен от любов,но и иначе не е зле 8)

tedinkata_
05-21-2007, 11:23
sexa bez lubov ne e sex!!! :arrow: mn qsno =D>

Sunny_stz
05-21-2007, 13:18

Само ти така си мислиш!Ще ти се случи в даден момент страшно много да ти се приправи секс с момче,което примеро познаваш от няколко часа и тогава няма да има какво да те спре,защото чисто и просто ще си има онова физическо привличане,за което се говори!

Не ми се вярва чак толкова да ме привлече физически че чак да се стигне до секс.При мен трябва първо да дойдат емоционалните чувства и тогава следват физическите иначе ще се чувствам употребена...

FelisDirus
05-21-2007, 13:39

ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>

Следователно аз страдам от раздвоение на личността щом има 2 типа хора.
Стига, бе, писе! Осъзнай се.
Чукала съм се и съм правила любов. И двата варианта си имат своите приемущества.
Не можеш да кажеш, че сексът без любов не е хубав. Напротив, нищо не ти дава такава тръпка и усещане, както, ако спиш с някого, когото знаеш, че няма да видиш повече.
Според мен трябва да се опита от всичко. Пък и всяко нещо с времето си.
Ти можеш да си имаш приятел/ка и пак да се чукате. Фактът, че имате връзка не дава гаранция, че се обичате. Не е ли така?
Досега съм ходила с много момчета, но съм обичала един. И продължавам да съм с него.
Не се заяждам с теб, затова само помисли върху думите ми. Не твърдя, че трябва да се съгласяваш, а просто да погледнеш от друг ъгъл нещата.
:-D

Смятам, че Къдрокоска е много права!

bebito0o
05-21-2007, 15:26
ne pih pravila sex bez liubov!!! :smt019

FelisDirus
05-21-2007, 15:28
ne pih pravila sex bez liubov!!! :smt019

Амин! :lol:

iohanka_sladuranka
05-21-2007, 15:31

prava si,sexa bez lubov pak si e sex,praila sam i sas i bez lubov,no na men li4no mi haresva da go pravq s 4oveka koito obi4am,notova si e li4no moe mnenie!

Следователно аз страдам от раздвоение на личността щом има 2 типа хора.
Стига, бе, писе! Осъзнай се.
Чукала съм се и съм правила любов. И двата варианта си имат своите приемущества.
Не можеш да кажеш, че сексът без любов не е хубав. Напротив, нищо не ти дава такава тръпка и усещане, както, ако спиш с някого, когото знаеш, че няма да видиш повече.
Според мен трябва да се опита от всичко. Пък и всяко нещо с времето си.
Ти можеш да си имаш приятел/ка и пак да се чукате. Фактът, че имате връзка не дава гаранция, че се обичате. Не е ли така?
Досега съм ходила с много момчета, но съм обичала един. И продължавам да съм с него.
Не се заяждам с теб, затова само помисли върху думите ми. Не твърдя, че трябва да се съгласяваш, а просто да погледнеш от друг ъгъл нещата.
:-D

Смятам, че Къдрокоска е много права!

fulldelight
05-21-2007, 16:30
Хм...аз лично не бих правил секс без любов, защото знам колко е хубаво, когато обичаш другия..... Има хора, които си падат просто по секса, независимо с кого...няма лошо :) КОЙ НА КАКТО МУ Е КЕФ :smt016

Josefinne
05-21-2007, 16:35
Секса си е секс, по-яко е като има чувства, най-чко е като споделени, но ако пича е як и за бройка бих го взела, щом друго не предлага :twisted:

malkoto_sladur4e
05-21-2007, 16:37
С моя приятел правим секс от любов! :D

InvaiDeR
05-21-2007, 16:52
koi kaza? :-D :-D :-D

No_LiMiTe^f
05-22-2007, 03:49
sunny_stz ,ne znam na kolko si godini,no ako si po kym 14-15 e normalno da misli6 taka!Az ni6to pove4e nqma da kaja,no s vremeto 6te vidi6 4e nqma da e to4no tova koeto si misli6!

Sunny_stz
05-22-2007, 05:33
sunny_stz ,ne znam na kolko si godini,no ako si po kym 14-15 e normalno da misli6 taka!Az ni6to pove4e nqma da kaja,no s vremeto 6te vidi6 4e nqma da e to4no tova koeto si misli6!

Определено не съм на 14 години,просто си имам някакви морални ценности..но всеки си има индивидуално мнение,нека да не си го налагаме ;)

kis4ety
05-22-2007, 06:31
kAdrOkoSkA написа:
Arrow СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е Exclamation
Arrow Arrow Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!

SAGLASNA SAM!

05-22-2007, 08:25
Да изходим от понятието секс за бройката:
Трабва да си водя тефтер в който като мина дадено момиче "Веднъж" и минавам нататък, но какво ли ще стане ако ми хареса сексът с нея, а трябва да гоня бройката и отивам на следващата с която пък е отвратително, но не мога да се върна при предишната.
За мен това понятие като цяло не важи и ми се струва тъпо.
А що се отнася до секса по любов изпитвал съм го и наистина е нещо върховно.
Истината обаче е , че любовта минава бързо, а след това или остава обичта и уважението или всичко рухва.
Аз съм за секса в който има чувства и двамата партниори се раздават един за друг.

No_LiMiTe^f
05-22-2007, 10:34

Определено не съм на 14 години,просто си имам някакви морални ценности..но всеки си има индивидуално мнение,нека да не си го налагаме ;)

Добре,съгласна съм!Защото така можем да спорим много време! :smt023