Влез

View Full Version : Как да целуна най-добрата си приятелка?

Rapture
05-21-2007, 15:25
:? Много ми е чудно как мога да и покажа че тя е нещо повече за мене.. от както ме отряза (година) сме приятели! ВЯРНО МНОГО ДОБРИ!... всичко си споделяме и така нататък... но искам да я целуна СУПЕР МНОГО.... но незнам как, направо ](*,) . Моля ви се дайте ми някъкви идеи :cry:

Обичам я, Господи!!!
05-21-2007, 15:27
Първо разбери има ли си приятел, после я целуни но избери подходящ момент, да е в настроение , щом сте били гаджета и сте приятели надявам се да няма проблеми [-o< :D

Rapture
05-21-2007, 15:29
Аз само и признах чувствата си... и тя не ми отвърна с такива... Вярно е че си няма приятел но не съм сигурен че не харесва някои... и сме само приятели (както казах добри)

Escarina
05-21-2007, 15:30
Ми..никак.Смисъл тя ти е най-добра приятелка едва ли ще се почувства добре,особено щом те е отрязала.Аз а твое място щах да съм пас..Но ти си знаеш най добре,ако държиш толкова леко и нежно се приближи към нея и допри устните си до нейните..сам ще решиш какво да правиш според реакцията и.

Rapture
05-21-2007, 15:31
:smt010

Presley
05-21-2007, 15:31
Може би ти е много кофти,но по-добре не го прави!Все пак не ти е отвърнала,като си и приэнал какво чувстваш...!Какво ще постигнеш като я целунеш?Най-вероятно нищо,освен да ти се раэсърди и да се скарате.

BAYO
05-21-2007, 15:46
Не я целувай, че да не останеш и без приятелка ;)

Uptown_soldier
05-21-2007, 16:56
:? Много ми е чудно как мога да и покажа че тя е нещо повече за мене.. от както ме отряза (година) сме приятели! ВЯРНО МНОГО ДОБРИ!... всичко си споделяме и така нататък... но искам да я целуна СУПЕР МНОГО.... но незнам как, направо ](*,) . Моля ви се дайте ми някъкви идеи :cry:

Ще си развалиш приятелството защото тя, ще се отдръпне от теб, когато се опиташ да я целунеш. И ако сега сте много добри приятели, то после може да станете само добри познати.

lesistar
05-21-2007, 17:03
ако я целунеш с приятелството ви е край но ако си инат и на всяка цена си готов да я целунеш седнете някаде (в заведение/пеика) и като я гу6не6 ( ушш от приятелски чуства ) тогава я целуваш успех :smt023

MoHuTo
05-21-2007, 17:19
Може би ти е много кофти,но по-добре не го прави!Все пак не ти е отвърнала,като си и приэнал какво чувстваш...!Какво ще постигнеш като я целунеш?Най-вероятно нищо,освен да ти се раэсърди и да се скарате.
Тя е права...най много да я загубиш и като приятелка..не си струва [-(

gabrielka@a
05-21-2007, 17:29
Ми заведи я на кино,после отидете на разходка,изчакай подходящия момент и :smt008

Rapture
05-21-2007, 17:37
Никога няма да разбера момичетата ](*,) :cry: :cry:

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2007, 17:38
oy... vij ako edin ot 2mata mi nai dobri fr napravi tova.. krai s priqtelstvoto ni :smt012 nie s ediniq se zaka4ame toi mi e muj tva onova.. ama na bazik :smt005 ako verno po4nat takiva edni neshta.. NE ne moga da si go predstaq :roll: a i shtom vednuj te e otrqzala ne mislq 4e sega trqbva da q :smt008 kazvam ti prosto az kkak bih reagirala.. a ti si pravi kakvoto smetnesh za dobre :smt016

koalka
05-21-2007, 17:46
Най-вероятно ще те отблъсне и ще си развалите отношенията.
Съветвам те да не опитваш...

05-21-2007, 17:51
мисля че тя има съмнения в чувствата си... беше ми казала че е мислила върху думите ми че я харесвам (че съм влюбен) но не е било честно спрямо мене да изпитвам такива чувства... и сега от време на време когато стане дума някъде в компания за Чувства... тя "забива"

Nassgerrack
05-21-2007, 17:55

Не я целувай. Не си губи приятелката. Минал си границата на приятелството,която няма общо с интимната връзка за нея. Малко боли,ама е по-добре да го осъзнаеш отколкото да се пробваш и да бъдеш съкрушен.

+тва тя те е отрязала веднъж - втория път ще направи същото.

malone
05-21-2007, 18:33
Не я целувай, че да не останеш и без приятелка ;)Съгласен съм с теб-тя те е отрязала веднъж вече-невярвам нещо да се е променило за тази година.

05-21-2007, 19:58
интересно аз съм в същата ситуация. като останете насаме някаде приближаваш се уш да и кагеш нещо и БАААААААМ я засмукваш.От там има две възможности да земе да ти плямпа нещо на което отвръщаш"длъжен бях да опитам" и после забравяш за нея и втората вазможност продължавате с целувки :smt056 :smt057 поне аз така съм намислил може да я загубиш за един период от време като приятел но помисли какво може да спечелиш оспех ти пожелавам и на същото се надявам

fantasigirl
05-21-2007, 20:03
Spodeli i kakvo 4ivstva6 kum neq.Ako vidi6,4e i tq proqvqva interes kum teb q celuni,taka moje6 da izbegne6 eventualni situacii na otkaz,v smisul kato govori6 predvaritelno s neq 6te se izqsnite,a ne da trugne6 da q celuva6,a tq da te otreje.Ako puk v momenta nqma 4uvstva kum teb napravi taka,4e te da se poqvqt,za6toto edna vruzka minava purvo prez priqtelstvoto.Uspeh!!!

Rapture
05-22-2007, 03:55
Spodeli i kakvo 4ivstva6 kum neq..........Ako puk v momenta nqma 4uvstva kum teb napravi taka,4e te da se poqvqt,za6toto edna vruzka minava purvo prez priqtelstvoto.Uspeh!!!

СПоделил съм..... а това "да я накарам" да изпитва чувства към мене... малко ми е тъмно като идея как ще стане :cry:

GeRgY
05-22-2007, 10:42
:smt017 а де.....

CrazyInLove
05-22-2007, 12:19
С език :smt016 :-D

BAYO
05-22-2007, 12:24
Как да стане ? Хммм мноо такъв въпрос ... странен ...

Еми пробвай да се сближите максимално. Бъди мъж и я разбий от внимание. Бъди общителен мил ... абе треа и влезнеш под кожата, за да разбере, че е желана, че е специална за някой ... знам ли ... нещо такова тряя да се случи.

deliriouZ
05-22-2007, 13:02
Здравей! Аз имам историйка подобна на твоята. С бившия ми приятел бяхме заедно 2 години и малко отгоре.. След като се разделихме, запазихме дорбите си отношения и до ден днешен сме приятели. Аз бях тази, която прекрати всичко.. Случвало се е на няколко пъти той да се опитва да се 'доближи' до мен.. да ме целуне и т.н. Само че аз не мога да отвърна със същото, поради редица причини.. Но пък след един разговор по м/у ни си изяснихме всичко.. и така той като че ли се поуспокои. След като си казахме кой как се чувства всичко стана по-лесно. Опитай.. поговорете.. а и понякога е по-добре да съхраниш едно приятелство, отколкото да се отдадеш на чувства..

Rapture
05-22-2007, 15:07
Как да стане ? Хммм мноо такъв въпрос ... странен ...

Еми пробвай да се сближите максимално. Бъди мъж и я разбий от внимание. Бъди общителен мил ... абе треа и влезнеш под кожата, за да разбере, че е желана, че е специална за някой ... знам ли ... нещо такова тряя да се случи.

Само такова чуство ли имам че ако ти си на нейно място ще се дръпнеш настрани.. или по лошо.... много е странен въпроса.. ако мога сам да реша и да действам изобщо нямаше да го давам като тема.. ама се съдирам от мъка и незнам какво да правя... #-o

aP0kAlIpSiS
05-22-2007, 15:11
Никога няма да разбера момичетата ](*,) :cry: :cry:

Просто не се опитвай. Приеми ги такива каквито са....

А за приятелката- ако бях на твое място( а аз не съм!),нямаше да предприема нищо. Тя те е отхвърлила веднъж,защо мислиш,че чувствата и са се променили?

KpuCuTo0o
05-22-2007, 15:52
Тя те е отхвърлила веднъж,защо мислиш,че чувствата и са се променили?
Просто защото хората се променят, както и чувствата им... Особено в пубертета (ох, как я мразя тази дума)... И защото има надежди...

Rapture
05-22-2007, 16:00
ОоОооООоооо..... ](*,) ](*,) :smt010 :smt010 :smt010 :smt022

НЕЗНАМ!!! ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ ОТ ТОЯ ЖИВОТ.... ОТ 1 ГОДИНА САМО НЕЯ ИСКАМ НИЩО ДРУГО #-o

05-22-2007, 16:13
Ми вадиш си кура завираш й го в устата и почваш да викаш "ЦЕЛУНИ ГО КУЧКОООО МАМАМ ТИ ДЕБА КУРВОООО АХХАХАХАХАХ АХАХАХ АХАХАХАХ" и т.н.

Valar
05-22-2007, 16:15
Егати!
100 Пъти да я бях целунал за тва време дето се нищи темата .

05-22-2007, 16:17
Егати!
100 Пъти да я бях целунал за тва време дето се нищи темата .

ЗА ТОВА ВРЕМЕ ВЯРВАЙ МИ :!: ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА ПРОДАВАХ.......

bEbsI
05-22-2007, 16:30
:)

Rapture
05-22-2007, 16:46
живот пълен с емоции и страхове.... погребах аз някъде по пътя моята душа и никога няма да мога да я изкопая 2-ри път.....

Събирам кураж... откажа се (за добро).. събера кураж... ПАК СЕ ОТКАЖА (ЗА ДОБРО)....е какво ми остана.... празно тяло с изгубена душа.... :smt010

Valserp
05-22-2007, 16:48
Събирам кураж... откажа се (за добро).. събера кураж... ПАК СЕ ОТКАЖА (ЗА ДОБРО)....е какво ми остана.... празно тяло с изгубена душа.... :smt010

Ми вземи едно мъжко решение, ма. Или се откажи завинаги, или си направи проклетия ход.

Rapture
05-22-2007, 16:50
Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията[/b]

VerryBerry
05-22-2007, 16:52
kaji i 4e q haresva6 kato priqtelka no ne q celuvai-dr imat pravo!!

Valserp
05-22-2007, 16:58
Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията

Последствията няма да са по-лоши от положението, в което си изпаднал. Нека ти обобщя:
1: В момента тя не е твоя, а ти цял ден се мъчиш и се чудиш, дали е възможно това да се промени
2: Ако се пробваш и тя ти откаже - пак няма да е твоя, но поне ще знаеш, че си опитал, че не е станало и че можеш да продължиш напред.

ло-ги-ка

aP0kAlIpSiS
05-22-2007, 17:16
Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията[/b]

И кое му е трудното да зи "завреш" езика в устата на някого?
Тоя израз е на една френдка,която след като го каза, направи демонстрация за подрастващите... :mrgreen: