View Full Version : Лубриканти?!
tip tap toe
05-21-2007, 16:28
Така значи въпроса ми е какво мислите за лубрикантите? Какво е усещането? Различно ли е? По-добре ли е и какви сте ползвали ако сте ползвали?
Какво ви е мнението за новоизлезлите дюрекс плей лубриканти? Добри ли са? Стават ли и за анален секс? Каква е разликата между зеления и синия лубрикант? Създават ли проблеми с презервативите?
Schnitzer
05-21-2007, 16:35
Няма проблеми с презервативите тъи като са на водна основа и е по-добре...но за анален секс има и по-добри лубриканти от Дурекс :wink:
Josefinne
05-21-2007, 16:37
Не съм пробвала, но сигурно е по-чко с лубрикант, защото аз лично имам този проблем (или презервативите го имат, не знам), че като се срещнем и се изсушава [-X Затова минах на противозачатъчни и нямам проблеми от този род.
malkoto_sladur4e
05-21-2007, 16:53
Ами при анален секс позлваме дефламол..и чесно казано много добра работа върши ама мисля да купя гел на Durex да го видя как е и той :roll:
DarkAngelOfHope
05-21-2007, 20:42
ами аз от тоя на Durex Play не съм особено очарован ... не съм ги пробвал всички видове де :) но тоя който взех не ми хареса много, според мен е по скоро лепкав ... а и тоя който аз взех не става за анален секс, ментов е, усещането е доста интересно :) хем хладно, хем леко парещо :)
наскоро си купих Gleitgelen на дозички от аптеката и съм доста доволен, стават и за анален секс, една дозичка е 6.5 мл и е повече от достатъчна за 1 път, цената е доста добра, около 1.30 лв
Schnitzer
05-21-2007, 20:54
какво е лубрикант ?Еми вазелин :-D не точно ама такова дето овлажнява :wink:
абе лубруканти , я бегай - по-добре да се посипеш с пясък , кви са тия педерастки истории
bulgarche
05-21-2007, 21:58
абе лубруканти , я бегай - по-добре да се посипеш с пясък , кви са тия педерастки истории
Това се води "грубо"
malkoto_sladur4e kak smeeeeeee ?
Това се води "грубо"
абе грубо , дреме ти патката ,важното е секс да има
Ами при анален секс позлваме дефламол..и чесно казано много добра работа върши ама мисля да купя гел на Durex да го видя как е и той :roll:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Т'ва не беше ли против изгорено!? :mrgreen: