View Full Version : Пожелания за абитуриенти..??
След няколко дни съм на абитуриентски бал на първия ми братовчед иии..сега с наш'те се чудим и маем какво да му напишем на картичката.Това е важно, защото там ще му бъде подаръка (пари).Трябва да е нещо оригинално..необичайно..мол я ви, ако имате идеи или подходящи линкчета да давате, че вече време не остана (на 24 е) [-o< Благодаря на всички, които ще се отзоват O:)
blaaaaaaaaaaaaaaaaa
05-22-2007, 17:40
jelaem ti mnogo veselo izkarvane na abiturenskata ve4er.ne ostavqi ni6to da razvali nastroenieto ti,za6toto tova 6te bude edno ot nai nezabravimite ne6ta v jivota ti.sega e vreme da se sboguva6 s u4ili6teto i da opoznae6 eni nov svqt,moje bi mnogo po hubav ot dosega6niq.jelaem ti 6tastieto i kusmeta da te suputstvat v studentskite godini i da ne te ostavqt na mira .tova mojah da izmislq dano ti dopande ne6to
love_sdv
05-23-2007, 07:25
приятна вечер - вино в двойни пози, бурен секс във всички пози.
VerryBerry
05-24-2007, 09:11
tva gornoto e qko =D> mi izmislete ne6to..za zavar6vane..tam nekvi takiva........
Sladko_Izkushenie
05-24-2007, 09:25
Честито!
Мил/а ..... ,
да имаш куража да реализираш всички мечти,да имаш късмета във всичко да ти върви, да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдеш винаги красив/а както сега, любов в живота да те шемети, да бъдеш щастлив/а както пожелаеш ти и тъй да е до сетнини!!!
Може да се поровиш и в нета малко да намериш някое пожелание
Честито!
Мил/а ..... ,
да имаш куража да реализираш всички мечти,да имаш късмета във всичко да ти върви, да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдеш винаги красив/а както сега, любов в живота да те шемети, да бъдеш щастлив/а както пожелаеш ти и тъй да е до сетнини!!!
Може да се поровиш и в нета малко да намериш някое пожелание :-({|= :-({|=
бахти ко се повтаряш ужасссссссссссссссс :D