.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия

Пожелания за абитуриенти..??

След няколко дни съм на абитуриентски бал на първия ми братовчед иии..сега с наш'те се чудим и маем какво да му напишем на картичката.Това е важно, защото там ще му бъде подаръка (пари).Трябва да е нещо оригинално..необичайно..мол я ви, ако имате идеи или подходящи линкчета да давате, че вече време не остана (на 24 е) [-o< Благодаря на всички, които ще се отзоват

blaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Guest
    jelaem ti mnogo veselo izkarvane na abiturenskata ve4er.ne ostavqi ni6to da razvali nastroenieto ti,za6toto tova 6te bude edno ot nai nezabravimite ne6ta v jivota ti.sega e vreme da se sboguva6 s u4ili6teto i da opoznae6 eni nov svqt,moje bi mnogo po hubav ot dosega6niq.jelaem ti 6tastieto i kusmeta da te suputstvat v studentskite godini i da ne te ostavqt na mira .tova mojah da izmislq dano ti dopande ne6to

приятна вечер - вино в двойни пози, бурен секс във всички пози.
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tva gornoto e qko =D> mi izmislete ne6to..za zavar6vane..tam nekvi takiva........

Пожелание

Честито!
    Мил/а ..... ,
    да имаш куража да реализираш всички мечти,да имаш късмета във всичко да ти върви, да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдеш винаги красив/а както сега, любов в живота да те шемети, да бъдеш щастлив/а както пожелаеш ти и тъй да е до сетнини!!!

Може да се поровиш и в нета малко да намериш някое пожелание

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Guest

Re: Пожелание

Цитирай Първоначално написано от Sladko_Izkushenie
    Честито!
    Мил/а ..... ,
    да имаш куража да реализираш всички мечти,да имаш късмета във всичко да ти върви, да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдеш винаги красив/а както сега, любов в живота да те шемети, да бъдеш щастлив/а както пожелаеш ти и тъй да е до сетнини!!!

Може да се поровиш и в нета малко да намериш някое пожелание

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бахти ко се повтаряш ужасссссссссссссссс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си