View Full Version : Луфт?
Не видях по-подходящ раздел,в който да пусан темата.
Попринцип знам,че луфта се получава от много правене на секс,или поне така си мисля.Но защо има жени/момичета,които нямат, и такива,които имат,при положение,че всички правят секс?Нещо като генетично заложено ли е или..има ли начин да се предотврати появата на луфт?(освен да си стоиш девствен) :smt017
Луфтът не се появява от правенето на секс!
Това си е от структурата на тялото...
Перфектните женски ркака трябва да са така оформени че да имат 4 дупчцици между тях. Първата кръгличка нааай-горе при разните му там сексуални атрибути. Кръгла и малка. След 4-5 "запълнени" сантиметра следва една плавна линия около половин един сантимеър която стига почти до коляното. В колената леко събрано. След това едно "ромбче" което е доста издължено. В прасците се събират пак. ПОследната е като линия пак от която е от прасеца до глезена. трябва да е най-"празна"
Успях ад намеря само тази картинка на събрани крака на изправен човек :? За съжаление е на мъж но пак горе долу се разбира. Представете си горе само малката дупчица и ест по-изящен и нежен крак все пак говорим за жена ;)
FleurDelacor
05-22-2007, 18:57
Перфектните женски ркака трябва да са така оформени че да имат 4 дупчцици между тях. Първата кръгличка нааай-горе при разните му там сексуални атрибути. Кръгла и малка. След 4-5 "запълнени" сантиметра следва една плавна линия около половин един сантимеър която стига почти до коляното. В колената леко събрано. След това едно "ромбче" което е доста издължено. В прасците се събират пак. ПОследната е като линия пак от която е от прасеца до глезена. трябва да е най-"празна"
Успях ад намеря само тази картинка на събрани крака на изправен човек :? За съжаление е на мъж но пак горе долу се разбира. Представете си горе само малката дупчица и ест по-изящен и нежен крак все пак говорим за жена ;)
ехааа ти описа моите крака :smt005 :smt005
ПОздравления за правите крака скъпа \:D/ Сега ако ми кажеш че си 1 78 и те признавам за колежка :smt005
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:07
offf boje s va6te kraka g1zq i tn
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:08
nqmate li si po interesni raboti da si oglejdate? :smt017
Вие си мерите па пишките тъй че гледай си работата :smt019 . Щото утре ше мине някое момиче с 1 20 крак с мини жуп и пе свиркаш по нея или пък ще хванеш на приятелката ти задника :smt019 . Еее като сме хубави ни навиквате кат не сме хубави - пак. не мога да разбера вие мъжете кво искате! За това винаги гледам аз да си се харесвам! А нне вие :smt005
http://img465.imageshack.us/img465/3531/mypictr160x180zy7.jpg
Нещо такова ?
cacegka_3a_cekc
05-22-2007, 19:15
Луфтът не се появява от правенето на секс!
Това си е от структурата на тялото...
da to4no taka :-D
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:15
e pa ti si se haresvai pa si stoi sama :D men kvo me gree kato celo?
DiaboliC
05-22-2007, 19:25
Вие си мерите па пишките тъй че гледай си работата :smt019 . Щото утре ше мине някое момиче с 1 20 крак с мини жуп и пе свиркаш по нея или пък ще хванеш на приятелката ти задника :smt019 . Еее като сме хубави ни навиквате кат не сме хубави - пак. не мога да разбера вие мъжете кво искате! За това винаги гледам аз да си се харесвам! А нне вие :smt005
То пък щото жените не сте същите спрямо мъжете, ама айде....
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:27
ama ako im go kaje6 eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takiva usti otvarqt :D ama tva e druga tema :D
@Seks1t i G1z1t,по темата,душко,по темата.А ако няа кво да кажеш-не пишеш. :smt018
lufta ne se polu4ava ot sex tva si e do samata struktura na tqloto
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:30
ta lufta ne se polu4ava ot seks ama taq tema e p1lna skr1b :D p1k i da se zqjda6 e cool
То пък щото жените не сте същите спрямо мъжете, ама айде....
жените не са толкова придирчиви като вас ;). Вие все "гоолеми цици малко дупе малка талиика дълги прави крака хубаво лице бла бла бла" и ти и да искаш не можеш да угодиш НА ВСИЧКО. А ние не подбираме толкова ;). Нас и едно нещо в мъжа може да ни грабне и да ни хареса...И примерно има много хубави жени с грозни но добри честни и мили мъже докато няма хубави мъже с грозни жени. Поне аз не съм виждала :wink:
e pa ti si se haresvai pa si stoi sama :D men kvo me gree kato celo?
не съм сама а и нямам един и двама ухажори тъй че тук нямаш право на мнение :wink:
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:35
ahh da be dai vi na vas razmera i tva e 6a kai6 4e cql jivot s linii sa va hranili
Seks1t i G1z1t
05-22-2007, 19:37
e huu kakwo kato nqma6 edin ili dvama ohajori az kakwo da napravq ni si gotqna nqma koi da ta haresa
Аз нямам :smt016
ако си м спх имаш но се покрива от оная ти работа...... :-D :-D :-D
капиш? :wink:
Schnitzer
05-22-2007, 21:21
капиш? :wink:Ф е :)
gangbang
05-23-2007, 11:26
Не видях по-подходящ раздел,в който да пусан темата.
Попринцип знам,че луфта се получава от много правене на секс,или поне така си мисля.Но защо има жени/момичета,които нямат, и такива,които имат,при положение,че всички правят секс?Нещо като генетично заложено ли е или..има ли начин да се предотврати появата на луфт?(освен да си стоиш девствен) :smt017
Луфта не се получава от много правене на СЕКС
Луфта го има при наличие на КРИВИ КРАКА
капиш? :wink:Ф е :)
:smt005 :smt005 :smt005 Абе май като се загледам имам... Че иначе съм ненормална... :smt005
beautiful.soul
05-23-2007, 13:07
Искаш да кажеш че аз на 9 съм се сцепвала от секс? защото и тогава имах луфт... просто съм си слаба
всъщност ани има огромен луфт понеже е ебати развратницата, обаче не надвишава 20см
и сега ме заплаши като малко дете че ако не я чакам няма да ми даде да и оближа луфта. не я е сранм мрасницата
beautiful.soul
05-23-2007, 13:23
are da si merime luftovete
Абе и вие.. Луфта да не идва от дебелината.. Тцтц... Тва е просто структура на тялото... :-D
ами аз не правя секс а имам луфт най спокойно можеш да си сложиш 2 дори 3 пръста :wink:
ами аз не правя секс а имам луфт най спокойно можеш да си сложиш 2 дори 3 пръста :wink:
alkobalko
05-23-2007, 14:28
Луфтът не е показател за това колко често правиш секс. Всичко е до структура на тялото.
nomeredno.eu
05-23-2007, 19:29
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
mi vupros na struktora :roll: :wink: