View Full Version : HELP kak da otslabna za 2 sedmici?
Anelia_15
05-22-2007, 19:38
hora kak da otslabna za 2 sedmici i da dam maksimuma ot sebesi i da si stegna korema do kolkoto moje molq vi pomognete mi 6te sum vi mn mn blagodarna [-o<
Sunny_stz
05-22-2007, 19:42
Ами мила за 2 седмици не можеш да си стегнеш корема на макс,трбва да започнеш със режим на хранене ,някакъв спорт и определено не става за 2 седмици ,не се мъчи с някакви диети ,защото само ще ти навредят на здравето ,спорта му е майката! ;)
charovnata_
05-22-2007, 19:46
za da otslabnesh namali malko pyrjenite i sladki hrani,zapochno aktivno da sportuvash,pravi koremni presi za da ti se stegne korema.A inache ako iskah da namalish qdeneto izpivai po 1 chasha vod a predi qdene taka apetita shte ti otslabne
za da otslabnesh namali malko pyrjenite i sladki hrani,zapochno aktivno da sportuvash,pravi koremni presi za da ti se stegne korema.A inache ako iskah da namalish qdeneto izpivai po 1 chasha vod a predi qdene taka apetita shte ti otslabne
Това по принцип действа, но трябва повече време и постоянство. Ако не искаш да се навредиш на здравето това му е майката, но иначе съм чувала добри отзиви за Японско чудо, което е диета, която се прави точно две седмици. :)
LoVe_Is_EvErYtHiNg
05-23-2007, 06:33
Trea da ima6 magi4eska pry4ka, za da otslabne6 za dve sedmici i da si stegne6 koema, mnoo hora se se6tame da otslabvame kat doide lqtoto, a ne syaa yaka, i az sq se my4a, ne 4e iam 4ak tolko golqma nujda, ama... de da znam, ne moje da si stegne6 korema zadve sedmici, prai koremni presi, te sa nai-efektnni. Ima nqkfa 44ere6ova dieta, det se otslabva s neq, samo za tri dni e taq dieta, ma ne znam, opitai, ma ne moga da i garantiram
emkata_11
08-09-2007, 10:04
i az mn iskam da otslabna za 2 sedmici no neznam kak ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Ti4ai sutrin i vecher I vurti obruch ska4ai na vuje i t.n.
ProstoAz
08-09-2007, 10:38
Темата е стара!