View Full Version : bez menzis
moje li da se pravi seks ako oshte ne ti e idvalo? :-s
Деба вече от 10 годишни ли почвате? :smt012
може ама в 4 клас не е мн препорачително :)
FelisDirus
05-22-2007, 20:24
По принцип може, но не си ли твърде малка щом още не ти е дошло, а искаш да правиш секс (ако този въпрос се отнася за теб)?
krisi_pisi
05-22-2007, 20:27
hahahhahahhahahaha :D ..eee shto be momicheto moje da ne se e razvilo oshte moje da e na 16 pyk ot de da znaem :P nakolko si ? :)
experiment_m
05-22-2007, 20:43
Принципно може, но не мисиш ли, че трябва да пораснеш още малко.
krisi_pisi
05-22-2007, 21:11
damm...ot edna strana si prav :)
Schnitzer
05-22-2007, 21:15
Ена приятелка ми каза че нямала мензис а беше на 14 тогава. :) Пък иначе-че може може,ама ако си на 11,12 недеи. :lol:
Мали аз съм неква престаряла вече... На 14.. Па недокосната... Тцтцтц :smt012
Schnitzer
05-23-2007, 10:26
Мали аз съм неква престаряла вече... На 14.. Па недокосната... Тцтцтц :smt012 Ти пък на 14 и престаряла... :lol:
изгонена__от__рая
05-23-2007, 10:42
Попринцип секса с цикъла няма нищо общо...Но няма да е зле да позавакаш не мислиш ли :-s
sasha_90
05-23-2007, 10:44
хаХААХАХ Ми то вече с тия тука на 10... :smt005 как да се чувства човек.. :-D
ми аз кво да кажа?-на почти 17 и не съм спала с момче
П.С Вие лапета дето започвате да правите секс на 10 11 12 13 14 -нямате ли си по-безопастно хоби?????
cacegka_3a_cekc
05-23-2007, 11:08
mi 4e ti na kolko si 4e o6te nqma6 menzis :?: :smt104 :smt120 :smt107 :smt119 :smt103
No_LiMiTe^f
05-23-2007, 11:10
Деба вече от 10 годишни ли почвате? :smt012 как бе?! те вече стават стари на 10 :lol:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
v!k!tYyY: Мали аз съм неква престаряла вече... На 14.. Па недокосната... Тцтцтц
ц ц ц ц ц ..... както вика един "френд": "ти си недокосната, ма, пача малка" :-D :-D
Ах Виксче Перверзница малка.. :smt005 Кви са тия теми дето посещаваш... :-D
Аз че съм перверзна, то е ясно, ти за 3 години не го разбра :roll: А темата не знам коя от двета я посети първа ::: Някой хора си нямат друга работа (като например да ходят на даскало)ми по цял ден на комп-а седят...а Цанева беше толкова любезна днес... :-s :smt005
Аз че съм перверзна, то е ясно, ти за 3 години не го разбра :roll: А темата не знам коя от двета я посети първа ::: Някой хора си нямат друга работа (като например да ходят на даскало)ми по цял ден на комп-а седят...а Цанева беше толкова любезна днес... :-s :smt005
Аз не ви посетих щот ме убидихте с трва да давам 10 кинта за Иванова.. Да да как не... :smt005 :-D
Deni4ka93
05-23-2007, 11:46
Хора да сте чули случайно,че на момичетата може да им дойде до 17-годишна възраст???
Victorya
05-23-2007, 12:59
Споко негърките раждат на 7 години....супер!Станахме като маймуните... :smt011
kindergarden
05-23-2007, 13:07
е такова чудо не бях виждала :-D :-D :-D :-D ммммм да дет се вика още имаш мляко по устата па секс ще прави :-D :-D
има една тема за това дали е лошо,че не си правил до 14 :smt005 сега на 10 :smt005 следващия път сигурно ще бъде за тея дет са на 3 :-D :-D :-D срам и позор :oops:
Green_Moon
05-23-2007, 13:43
Момичета различни на едни им идва на 10 на други малкоо по късно, какво да кажа като мене ми дойде като бях почти на 15 ...всичко си е до организма.А колкото до секса ако се чувстваш готова давай,но не го прави само щото е "модерно". :roll:
alkobalko
05-23-2007, 14:24
По принцип можеш да правиш. Друг въпрос е колко е правилно и дали трябва да го правиш. Липсата на менструация показва ясно, че тялото ти не е достатъчно съзряло, което трябва да те наведе на мисълта, че не си физически готова да правиш секс.
a we ligliovci moje da ti doide i v 11 klas qsno??za6to trqbva da e v 4 5 6 i t.n
mn tupi hora ima
П.С Вие лапета дето започвате да правите секс на 10 11 12 13 14 -нямате ли си по-безопастно хоби?????
Ами какво да кажеш - нищо, драсни един мейл на frankbeard@abv.bg само, другото ще го решим на место. То и на мен ми беше за първи птъ почти на 17, ама за момиче - бая си на зор вече, убеден съм. Дет' се вика - кажи НЕ на кренвиршите - пиши ми и прати снимки.! :)
@v!k!tYyY, верно си много малка, даже малко повече, отколкото предполагах! Жалко... Ама ти си ходи на училище, де, че има какво да се желае още(да не бъда по-краен) и по начина ти на изразяване, и по правописа, и граматиката ти. Не злоупотребявай с форума! Аз ще те взема кът пораснеш, евентуално. :smt016 Поздрави! Бати Тони
Ами какво да кажеш - нищо, драсни един мейл на frankbeard@abv.bg само, другото ще го решим на место. То и на мен ми беше за първи птъ почти на 17, ама за момиче - бая си на зор вече, убеден съм. Дет' се вика - кажи НЕ на кренвиршите - пиши ми и прати снимки.! :)
@v!k!tYyY, верно си много малка, даже малко повече, отколкото предполагах! Жалко... Ама ти си ходи на училище, де, че има какво да се желае още(да не бъда по-краен) и по начина ти на изразяване, и по правописа, и граматиката ти. Не злоупотребявай с форума! Аз ще те взема кът пораснеш, евентуално. :smt016 Поздрави! Бати Тони
:smt005 БуХаХАХХАХАУХАХУХАХУАХаха ххахуяахХх :smt005
П.С."бате" Тони май се объркал форумите :-D
П.С2.v!k!tYyY Лъф Йа
Може разбира се, ама зависи на колко години си. Аз имам една позната която е на 14 години и миналия месец роди момиче. Сами си правете сметка на колко е почнала да прави секс.
ае стига ве....сериозно ли говориш :shock: на 14 ражда???пффф тва само циганетата го могат...те даже се женат още преди да са се родили :-D
П.С2.v!k!tYyY Лъф Йа
М, що бе? :shock: Тука такива велики глупости(!) се пишат ежеминутно. На кой му се сере, на кой му се..., абе всичко и псувни си стоят. Една от най-неприличните теми вчера, свързана с една симпатична модераторка фенка на Brian Warner тук, стоя поне 2 часа незаключена и неизтрита. Ако си забелязал и по нещо сериозно казвам винаги! :wink: Например една тема, в която писах вчера следобед(нещо ни ми излиза, а нямам време сега да я търся) озаглавена "molq vi nedeite...", изразяваща нечие възмущение от форума, като цяло. Там написах какво трябва да се направи, за да има промяна. Също й в преишното мнение сериозната ми част е свързана с "v!k!tYyY", като съм се опитал дори да я употребя малко и като нарицателно, ако видиш и контекста. Какъв е проблемът тогава?
П.С2.v!k!tYyY Лъф Йа
М, що бе? :shock: Тука такива велики глупости(!) се пишат ежеминутно. На кой му се сере, на кой му се..., абе всичко и псувни си стоят. Една от най-неприличните теми вчера, свързана с една симпатична модераторка фенка на Brian Warner тук, стоя поне 2 часа незаключена и неизтрита. Ако си забелязал и по нещо сериозно казвам винаги! :wink: Например една тема, в която писах вчера следобед(нещо ни ми излиза, а нямам време сега да я търся) озаглавена "molq vi nedeite...", изразяваща нечие възмущение от форума, като цяло. Там написах какво трябва да се направи, за да има промяна. Също й в преишното мнение сериозната ми част е свързана с "v!k!tYyY", като съм се опитал дори да я употребя малко и като нарицателно, ако видиш и контекста. Какъв е проблемът тогава?
просто по горе ти с учудваш че v!k!tYyY е толкова малка-ми пич ти какво искаш тук се събират само деца(то си личи и от темите)просто съвета ми е ако си търсиш нещо по различно си объркал мястото....пък и повечето 13,14 годишни въпреки че казват че са правили секс вече не им вярвай-имат богата фантазия :-D
Може разбира се, ама зависи на колко години си. Аз имам една позната която е на 14 години и миналия месец роди момиче. Сами си правете сметка на колко е почнала да прави секс.
hahahah bojeeee :smt005 :smt005 :smt005 m ti ne6to mai ne si zapoznata ne e vajno na kolko si a do kolko se e razvil 4ovek moje da se razvie v 3,4 klas a koje i na 17-18 godini
П.С2.v!k!tYyY Лъф Йа
просто по горе ти с учудваш че v!k!tYyY е толкова малка-ми пич ти какво искаш тук се събират само деца(то си личи и от темите)просто съвета ми е ако си търсиш нещо по различно си объркал мястото....пък и повечето 13,14 годишни въпреки че казват че са правили секс вече не им вярвай-имат богата фантазия :-D
Да забелязал съм! Писна ми да се повтарям - прочети й сериозното! :wink: Btw, ти на колко си? Предполагам си й съученик на
v!k!tYyY? На 14, аз определено бях много по-грамотен и ако трябва вече да съм съвсем сериозен, чак съм възмутен от общото ниво на едно сравнително популярно(макар и в отрицателен сми.) българско тийн-форумче! :wink: Затова си и правя труда! Надеждата ми е, това което пиша, да го прочетат и модераторите тук, макар и да оставам с впечатление, че не четат и те много-много.
P.S.: На 14 бях в самия край на миналят век - не е чак толкова отдавна!
Да забелязал съм! Писна ми да се повтарям - прочети й сериозното! :wink: Btw, ти на колко си? Предполагам си й съученик на
v!k!tYyY? На 14, аз определено бях много по-грамотен и ако трябва вече да съм съвсем сериозен, чак съм възмутен от общото ниво на едно сравнително популярно(макар и в отрицателен сми.) българско тийн-форумче! :wink: Затова си и правя труда! Надеждата ми е, това което пиша, да го прочетат и модераторите тук, макар и да оставам с впечатление, че не четат и те много-много.
P.S.: На 14 бях в самия край на миналят век - не е чак толкова отдавна!
ахахаха споко не съм и съученик,нито пък съм на годините и :wink:
П.С.прав си темата е тъпа... :-D
П.С2.v!k!tYyY ЛъФ Йа
ronnygeo
05-24-2007, 08:32
s'
Хмм, аз защо ли съм останал с това впечатление... Темата може и да е тъпа, но тук никой от сериозна дума не разбира явно. Що ли реших отведнъж да се намесвам и да се опитвам да променя нещо въобще. (yawn) Вече отново само ще чета и ще се смея.
Хмм, аз защо ли съм останал с това впечатление... Темата може и да е тъпа, но тук никой от сериозна дума не разбира явно. Що ли реших отведнъж да се намесвам и да се опитвам да променя нещо въобще. (yawn) Вече отново само ще чета и ще се смея.
приятел тва с четено и смеенето го практикувах преди....обаче като вида некоя идиотска тема не се въздържам просто....аз съм на принципа-те се ебават с теб,ебавай се и ти с тях :-D пробвай го получава се много весело
П.С.v!k!tYyY ЛъФ Йа :wink:
Естествено че може,на някои момичета им идва на 17-18 год.,дай да не правят секс ли? ;)
Естествено че може,на някои момичета им идва на 17-18 год.,дай да не правят секс ли?
eiiiii eto nameri se edin 4ovek koito da misli kato men !!!!!!!!!! \:D/
приятел тва с четено и смеенето го практикувах преди....обаче като вида некоя идиотска тема не се въздържам просто....аз съм на принципа-те се ебават с теб,ебавай се и ти с тях :-D пробвай го получава се много весело
Да, ясно. Ама то аз и без да се регвам пак мога да си се й ебавам колкото и с когото си поискам. Това, че не го правя е друг въпрос. Единствената разлика, ако се регна "официално", която виждам е, че ще мога да пратя Л.С. на някой модератор (koalka например:P), но що ли си мисля, че ни ще го прочете някой, ни отговор ще получа... Аз и така, ако реша мога да си пускам каквито и да било теми и да си пиша каквото и да било, нали?
P.S.: Какво мисля за сайтчето ти вече писах(прочел си го вярвам) - поздравявам те с Hey God и Damned.
П.С.v!k!tYyY ЛъФ Йа :wink:
Аз съм на принципа "Смей се на чуждите ПРОСТОТИИ" , защото в този форум такива много могат да се намерят... С такива теми се показва, че НЯМА ДОСТАТЪЧНО МОДЕРАТОРИ... И Трагичното е, че никой не си прави труда дори да дава компетентни мнения... Всяка втора тема е е*авка.. Всеки втори се мисли за важен и споделя "ненадминатия си опит" в секс... За които хора, сексът е само сън... За това я имаше и темата, че всички тук ще си останем деца... Виж... А за това, че не мога да пиша... Като мисля, че някоя тема е несериозна и не заслужава внимание, дори не се опитвам... Просто всичко опира до проблема, че няма достатъчно модератори... Капиш?
П.П. Шадоу ЛЪФ ЙА :-D
[b][color=violet]Аз съм на принципа "Смей се на чуждите ПРОСТОТИИ" , защото в този форум такива много могат да се намерят... С такива теми се показва, че НЯМА ДОСТАТЪЧНО МОДЕРАТОРИ... И Трагичното е, че никой не си прави труда дори да дава компетентни мнения... Всяка втора тема е е*авка.. Всеки втори се мисли за важен и споделя "ненадминатия си опит" в секс... За които хора, сексът е само сън... За това я имаше и темата, че всички тук ще си останем деца... Виж... А за това, че не мога да пиша... Като мисля, че някоя тема е несериозна и не заслужава внимание, дори не се опитвам... Просто всичко опира до проблема, че няма достатъчно модератори... Капиш?
Радвам се, че когато искаш - можеш! :)
Сега по темата - с удоволствие бих се регнал още днес и бих се старал да давам максимално компетенти мнения по поне 1/3 от темите, особено в този(защото вероятно е й най-важният/актуалният за тази възраст) раздел, ако виждах смисъл в това. Смисъл няма да има, докато правилата не бъдат променени! Какъв е този форум, в който всеки(ама буквално всеки) може да пише и да пуска теми, каквито си поиска? По този начин, вероятно, поне 2/3 от потребителите се възползват от тази си възможност именно, за да не бъдат санкционирани. Макар че, като гледам, не че има санкции за основните според мен нарушения и не че се спазват, като ги има само на хартия(образно казано). Е, как няма да цари хаос? Проблемът, според мен(като човек имащ все пак някакви наблюдения над доста по-организирани форуми) не е в недостигът на модератори, а в това, че не си вършат работата. И на база какво, докато нещата са така, да бъдат избирани нови? :roll: Цялото нещо е един ш*бан кръг. Тук вярвам сме на едно мнение, но основният проблем не е в липсата на модератори!
Ти и Sh@dow, не мога да отрека, ми направихте доста добро впечатление от вчера насам, затова ще Ви предложа най-приятелски, докато нещата тук са така, ако наистина имате някакви сериозни проблеми в каквото и да било отношение - пишете в раздел "Общи" в "hardware - bg - com", например. При грамотно зададен въпрос, гарантирам грамотен отговор. Това е само пример, реклама нямам интерес никакъв да им правя. Аз съм си "обикновен юзер" там. Също, бих потърсил начин да Ви помогна и лично, доколкото времето ми го позволява - можете да се свържете с мен на nicholaseaster@abv.bg, от който е-майл ще Ви дам Skype-a си и всичко останало необходимо, ако искате да установите/поддържате контакт с мен. Това е само приятелско предложение, приемете го или не - изборът е Ваш, но не се опитвайте да го осмеете или нещо от сорта в следващи мнения, само това ще Ви помоля. Нещата може би не са чак толкова изгубени.... Антон Б. (a.k.a. ГостЪТ)
PollyPoi
05-24-2007, 09:37
mmdaa
И аз не мисля, че основния проблем е това, че няма достатъчно модератори, а че просто.. Нз не им ли се занимава... :roll: Иначе коалка наистина дава много добри съвети, но работата и като модератор куца... А просто_аз_ф заключва само някои теми и то само катои хареса... Да.. Това е проблем.. Но истината е, че и аз като поне 2/3 от хората в този форум, съм тук само, за да си казвам по-често репликата "Боже, колко простотия има по този свят, Боже"... Не мисля, дори че в този форум има някой достатъчно компетентен, за да отговаря на поставените "искрени" въпроси... Трябва да се направи нещо...
... Не мисля, дори че в този форум има някой достатъчно компетентен, за да отговаря на поставените "искрени" въпроси... Трябва да се направи нещо... [/color][/b]
Тук не съм съгласен. Убеден съм, че има - естевствено не един, за всички въпроси, де lol - просто не вижда смисъл. Кефи ме причастието ("се направи"), което си употребила. Нещата никога не стават сами. Особено пък хубавите. Аз не виждам какво повече мога да кажа, засега.
... Не мисля, дори че в този форум има някой достатъчно компетентен, за да отговаря на поставените "искрени" въпроси... Трябва да се направи нещо... [/color][/b]
Тук не съм съгласен. Убеден съм, че има - естевствено не един, за всички въпроси, де lol - просто не вижда смисъл. Кефи ме причастието ("се направи"), което си употребила. Нещата никога не стават сами. Особено пък хубавите. Аз не виждам какво повече мога да кажа, засега.
Хах, пак забравих да си допиша "никът"! lol
Бъразай бе..Бързай и си чупи главата после ..
Може, ама не е много добре.
Може, ама не е много добре.
Някак си иронично го намирам, че това важи 1/1 и за този форум!
П.С.: Надявам се си прочела последните две страници от темтата!...
kindergarden
05-24-2007, 12:12
shadow na kolko si :-D :-D :-D :-D
shadow na kolko si :-D :-D :-D :-D
May I guess? 17, максимум! По-ми е интересно мо/ъдераторките тук на колко години са? :shock:
KyKJlu4KaAa
05-25-2007, 16:05
tyz cikyl nqma..pyk she sa shiba.. SMESHNA hahahahahahahahaa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005