View Full Version : .......
Абе М сам .. и след като се обръснах доло иии 2-3 дена след тва ми се появиха некви пъпки и леко ме болят за кво така бее... :smt017 :smt013
FelisDirus
05-22-2007, 20:50
Абе М сам .. и след като се обръснах доло иии 2-3 дена след тва ми се появиха некви пъпки и леко ме болят за кво така бее... :smt017 :smt013
Има много такива теми.
Нормално е да се появяват. А интересно с какво може да предотврати появата им? :-k
Schnitzer
05-22-2007, 20:53
Има много такива теми.
Нормално е да се появяват. А интересно с какво може да предотврати появата им? :-kС внимаване,добра самобръсначка и свестен гел :wink:
FelisDirus
05-22-2007, 20:55
Има много такива теми.
Нормално е да се появяват. А интересно с какво може да предотврати появата им? :-kС внимаване,добра самобръсначка и свестен гел :wink:
Тя самобръсначка е хубава, но все пак... 1 ден след това е кофти. Боли!
Уф, кола маската е истината! Един път боли яко, но после 1 седмица няма проблеми. :roll:
experiment_m
05-22-2007, 21:20
Ако не бръснеш на контра и ползваш добра самобръсначка и пяна за бръснене - нямаш проблеми.
MakeMeLaugh
05-22-2007, 21:26
Най-важното е да не се бръснеш на контра и да не се "дереш много" (демек ползвай добра самобрасначка). След това удари един одиколон или афтършейв за дезинфекция!! Не щипе много, споко :)
Schnitzer
05-22-2007, 21:26
Има много такива теми.
Уф, кола маската е истината! Един път боли яко, но после 1 седмица няма проблеми. :roll:Аз ако си направя кола маска тама и ще вървя като разклецан. :lol: А иначе при мен не боли,само е малко неприятно като си плъзна ръката от долу нагоре тоест срещу посоката на космите. :P
FelisDirus
05-23-2007, 08:46
Има много такива теми.
Уф, кола маската е истината! Един път боли яко, но после 1 седмица няма проблеми. :roll:Аз ако си направя кола маска тама и ще вървя като разклецан. :lol: А иначе при мен не боли,само е малко неприятно като си плъзна ръката от долу нагоре тоест срещу посоката на космите. :P
Вероятно и аз ще ходя по подобен начин, но просто ми омръзна от тъпите самобръсначки!
ili kola maska ili deplatoar..