View Full Version : Въпрос към момичетата
малко притеснена гостенка
05-23-2007, 12:50
Нормално ли е едната ми срамна устна да е по-дълга от другата!? А издължената част да е по-тъмна от останалата?! ( не е много, но просто ми прави впечатление...) :? Малко се притеснявам...Дано да е ненужно притеснение...Кажете вие.
Нормално е... :smt005 :smt005 :smt005
Абе как се случва все така... Аз имам сичките ви проблеми... Тцтцтцтц АЗ съм ненормална... :-D
absolutno normalno e nema se plashish
Нормално е... :smt005 :smt005 :smt005
Абе как се случва все така... Аз имам сичките ви проблеми... Тцтцтцтц АЗ съм ненормална... :-D :lol: nqma se pla6i6 kopele :P vsi4ki si imame kosyri
beautiful.soul
05-23-2007, 13:24
дърпай по- късата всеки ден по 2 часа без да спираш в продължение на 2 седмици и ще се изравнят
дърпай по- късата всеки ден по 2 часа без да спираш в продължение на 2 седмици и ще се изравнят
Не става.... :-D
Знаех си, че е тъпо, ама все пак реших да питам. Мерси за отговорите. :-)
изгонена__от__рая
05-23-2007, 13:53
Нема нищо ненормално споко :-)
alkobalko
05-23-2007, 14:17
Спокойно, нищо ти няма!
xm,puk na men malkite mi sramni ustni sa nqkak si po tumni ot ostanalata 4ast,i mi be6e mn interesno 6toto go ustanovix v4era,za tova kak 6te se iskajete ?
Нормално ли е едната ми срамна устна да е по-дълга от другата!? А издължената част да е по-тъмна от останалата?! ( не е много, но просто ми прави впечатление...) :? Малко се притеснявам...Дано да е ненужно притеснение...Кажете вие.
така не мога да преценя. дай пик :smt005
Glezanka
05-23-2007, 19:09
Ae wii samo tam dolu li se gledate ... paranoici takiwa :P :P