View Full Version : za kakvo da govorim?
imam problem4e.. . s priqtelq mi kato sme na jivo vinagi ima za kakvo da si govorim .. no vuv skaip mul4im kato pukali.. kajete nqkoq tema koqto da e int`gore dolu i da ne vliza v tezi "obshti prikazki" koito obiknoveno si kazvame? .. trqbva mi tema .. pls???
Ех така е много кофти.С момче не ми се е случвало,но с една приятелка е така...странно,но найстина е така.кофти
Ами например эа някакви филми,или пък эа муэика.Аэ в скайп основно такива раэговори водя и те доста се эадълбочават.Също така може да говорите эа деня си,кво е станало и т.н.!Клюкарстваите нещо эа другите :-D :-D :smt005
Какво ви пречи да си говорите за такива неща за който си говорите и когато сте заедно? Пък в skype може да си говите и за много други неща примерно за някой сайт за някой филм някой песен клип или нещо подобно.
za filmi i muzika.. govorili sme si :) .. znam po kakvi filmi si pada muzikata koqto slu6a :smt017 kakvo drugo ima da obshujdame :smt017 a tova s klukarstvaneto .. shte go probvam :lol: :lol:
Какво ви пречи да си говорите за такива неща за който си говорите и когато сте заедно? Пък в skype може да си говите и за много други неща примерно за някой сайт за някой филм някой песен клип или нещо подобно.
tam e problema .. 4e kato se vidim si govorim "obshti prikazki" dori i da ne mlukvame dokato go pravim .. nqkak omruzva.. za tova moga da si govorq i s priqtelite mi :| a puk sled vsi4ko tova koeto stana za da trugnem ne smqtam da go zarqzvam samo zashtoto nqma za kvo da si govorim ... tova sa obshti temi.. a az tursq neshto po konkretno.. neshto po zadulbo4eno 8-[
Добре,тогава....
Политика :smt005 :smt005 :smt005
tam e problema .. 4e kato se vidim si govorim "obshti prikazki" dori i da ne mlukvame dokato go pravim .. nqkak omruzva.. za tova moga da si govorq i s priqtelite mi :| a puk sled vsi4ko tova koeto stana za da trugnem ne smqtam da go zarqzvam samo zashtoto nqma za kvo da si govorim ... tova sa obshti temi.. a az tursq neshto po konkretno.. neshto po zadulbo4eno 8-[
Ами в крайна сметка това много зависи от вас. Аз мога да ти кажа много теми обаче те може би няма да са ви интересни. Не е така лесно. Трябва да знаеш от какво се интересува другия. Аз например питам за проблемите на другия или споделям мойте и започваме да ги обсъждаме. Или пък нещо по така като политика или спорт. Виж от какво се интересува и потърси интересне информация по темата така може да завържете по интерес разговор.
Vladokaaa
05-23-2007, 20:57
Е кво ти е трудно да измислиш нещо за разговор ли?
Малее... ТЕМА ЗА РАЗГОВОР ПО СКАЙП... :-k
Музика, обяснения в любов, интересни сайтове, разменяне на интересни снимки .. ай пробвайте тези ако искаш още ще помисля пак :smt042 :smt006
iliqnfenka
05-23-2007, 21:22
то по хуу, че не е обратното на живо да няа кво да си кажете ;) а и нужно ли е да чатите?
Така не е толкова кофти.Добре, че не е обратното-на живо да мълчите, а по скайпа да бърборите.И ние с моя приятел не говорим кой знае колко в скайпа, но на живо гледай какво става. :lol:
malkoto_sladur4e
05-24-2007, 06:17
Вие в чата поне си мълчите...а ние само се караме! #-o #-o #-o На живо вс е ок...абе откачена работа е,и аз нз ко става :smt017 :smt012 :smt009 :smt048 :smt102
Ха, кат чета ииии :lol:
Извод : Деинсталирайте си скайповете :-D
За теми : Дал Бог, има се за кфо. Ако пък и Господ не мое ви помогне, пробвайте да редите емотиконки в разни фигури :D