Влез

View Full Version : ВЪПРОСЧЕ КЪМ МОМЧЕТАТА???

PeAcH
05-23-2007, 21:42
Аз съм момиче и ми е много,ама много интересно да питам момчетата,но за да ме разберат по правилно ще си задам въпроса малко по- подробно.И така въпросът ми е:Има ли начин по който най ви харесва момичето да ви прави свирка(имам предвид от какво най се възбуждате и кое ви доставя най- голямо удоволствие)?И друго което така ми е интерсно,след колко горе долу време свършвате,след като даденото момиче е започнало да ви прави свирка.
Много ще се радвам ако получа честни отговори!!! :)

Adwokat
05-23-2007, 21:44
Ami kak da ti obesnq.. az haresvam da mi ligavi glavichkata stvola i t.n i da go lapa celiq i t.n. puk za svurshvaneto vinagi razlichno..

05-23-2007, 22:47
Ами да хубав въпрос си задала! :) На мен лично най ми харесва когато тя ми смуче главичката и го поема целия,а след колко време свършвам,ами различно,но най често след около 5-6 мин.

05-24-2007, 08:53
Nemoga da razbera kakwo iskate ot momi4eto,tq prosto e pitala ne6to savsem normalno i prosto.Eto i moqt otgovor-nai mi haresva da gali i oblizva stvola,a sa6to taka i da go poema celiq,koeto mn me vazbujda.

TheSoulOfDeath
05-24-2007, 09:09
Nemoga da razbera kakwo iskate ot momi4eto,tq prosto e pitala ne6to savsem normalno i prosto.Eto i moqt otgovor-nai mi haresva da gali i oblizva stvola,a sa6to taka i da go poema celiq,koeto mn me vazbujda. a az da dobavq i kato gleda mom4eto v o4ite ( nekaksi sexy stava ) ama ne vtren4eno i neprekusnato de :lol:

AXE
05-24-2007, 11:14
Svyr6vam kogato si poiskam.Moga cql den da q karam da go smu4e 4ak diskopatiq da hvane :lol: