- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОСЧЕ КЪМ МОМЧЕТАТА???
Аз съм момиче и ми е много,ама много интересно да питам момчетата,но за да ме разберат по правилно ще си задам въпроса малко по- подробно.И така въпросът ми е:Има ли начин по който най ви харесва момичето да ви прави свирка(имам предвид от какво най се възбуждате и кое ви доставя най- голямо удоволствие)?И друго което така ми е интерсно,след колко горе долу време свършвате,след като даденото момиче е започнало да ви прави свирка.
Много ще се радвам ако получа честни отговори!!!![]()
Ami kak da ti obesnq.. az haresvam da mi ligavi glavichkata stvola i t.n i da go lapa celiq i t.n. puk za svurshvaneto vinagi razlichno..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами да хубав въпрос си задала!На мен лично най ми харесва когато тя ми смуче главичката и го поема целия,а след колко време свършвам,ами различно,но най често след около 5-6 мин.
Nemoga da razbera kakwo iskate ot momi4eto,tq prosto e pitala ne6to savsem normalno i prosto.Eto i moqt otgovor-nai mi haresva da gali i oblizva stvola,a sa6to taka i da go poema celiq,koeto mn me vazbujda.
a az da dobavq i kato gleda mom4eto v o4ite ( nekaksi sexy stava ) ama ne vtren4eno i neprekusnato deПървоначално написано от Анонимко
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Svyr6vam kogato si poiskam.Moga cql den da q karam da go smu4e 4ak diskopatiq da hvane![]()