View Full Version : запознанство - skype
мн съм си харесала едно момче и искам да се запозная с него по скъпе защото така ще ми е доста по-лесно отколкото очи в очи.той е малко по-голям от мен. въпроса е че просто нз какво да му пиша как да подпочна разговора. :oops: моля ви дайте някакви идеи
П.С. моля ви само за сериозни отговори
мн съм си харесала едно момче и искам да се запозная с него по skype защото така ще ми е доста по-лесно отколкото очи в очи.той е малко по-голям от мен. въпроса е че просто нз какво да му пиша как да подпочна разговора. моля ви дайте някакви идеи
П.С. моля ви само за сериозни отговори
krisi_pisi
05-24-2007, 18:05
po4vai kakto v obiknoveniq 4at :P
zdr kak si ? ;]
....
Az se kazvam...pr mi e da se za poznaem :P
....
ti kvo si pravish inache :)?
...............
moje li pic (vse edno ne go poznavash :P)
...
ama ti si mn sladak ;] q kaji kva muzika slushash :)
....
eeee super si :P
i ot tam natatyk kvoto izmislish moje da go nakarash da izlezete nqkade :)
eee tva si e li4no moq ideq :P ako ti haresva davai :)
zdr kak si ? ;]
....
....
...............
...
....
да и след баналните въпроси разговора свършва. Поне така съм забелязал като ми се вкл. някой в чата, за това ако нямате какво да кажете по добре не пишете глупости ;)
FunkyFresh
05-24-2007, 18:16
suglasna sum s krisi_pisi samo moje da ne si mn nastoqtelna i ne6tta 6e stanat postepenno ;-)
zdr kak si ? ;]
....
....
...............
...
....
да и след баналните въпроси разговора свършва. Поне така съм забелязал като ми се вкл. някой в чата, за това ако нямате какво да кажете по добре не пишете глупости ;)
даа точно тва е до там се ще измисля нещо обаче точно тва е че като не се познаваме няма мн какво да си кажем и нз нататак :oops: уфф :?
гледай да се хванеш за най малкото нещо и да го обърнеш в разговор.. не се притеснявай, не обмисляй секи ред, бъди спонтанна.. м/увременно слушай готина музика, тя ше те отпусне O:) .. ако спрете да пишете или само мълчите, му кажи че треа да ставаш и след време повтори чата.. така няколко пъти докато не намерите тема на разговор, намерите ли е лесно- излизате и .. така успех ;)
гледай да се хванеш за най малкото нещо и да го обърнеш в разговор.. не се притеснявай, не обмисляй секи ред, бъди спонтанна.. м/увременно слушай готина музика, тя ше те отпусне .. ако спрете да пишете или само мълчите, му кажи че треа да ставаш и след време повтори чата.. така няколко пъти докато не намерите тема на разговор, намерите ли е лесно- излизате и .. така успех
Само не с баналното: Zdr., Kak si ? ., Asl.. Моля те измисли нещо по-оригинално. :smt005
Phenomenon
05-24-2007, 18:33
Купи си пистолет...ти си ДЕБИЛ,не заслужаваш да говориш с хора...
Купи си пистолет...ти си ДЕБИЛ,не заслужаваш да говориш с хора...
da be nali tova moje i da re6i problema a? #-o
zdr kak si ? ;]
....
....
...............
...
....
даа точно тва е до там се ще измисля нещо обаче точно тва е че като не се познаваме няма мн какво да си кажем и нз нататак :oops: уфф :?
Еми кажи му наистина че искаш да излезеш с него и се стреми да избягваш баналните въпроси. На живо има доста голяма вероятност да подхванете няква тема от колкото пред PC-то и нещата може би ще се развият лека полека.
Just_say_no
05-24-2007, 18:41
emi kato zapo4ne6 s banalnoto zdr .. kak si ? i tam ala bala... pitai go primerno za nqkoi ob6t ponat ... pitai go kva muzika slu6a ... pozdravi go s nqkoq i druga pesni4ka :wink: moje da si govorite za tolkova mnogo ne6ta ... govorete si za razni piqnski podvizi ( zabavna tema pone spored men ) moje sa6to da go pita6 dali sportuva ne6to i da se naprai6 4e si zapalena po toq sport .. ima6 hilqdi variqnti :)
e hubu de ama samo si pomisli nqkva ti se vkliu4va v skypa i napravo ti kazva "abe ae da izlezem na kafence" xaxxaxa i ti vednaga 6te se saglasi6 tai li :lol:
Phenomenon
05-24-2007, 18:43
Ако не можеш пред плоския монитор (ти си май по плоска от него обаче(интелектуално))...да измислиш 1 изречение от което да почнеш разговора по добре въобще не искай да излизате че ще се УСЕРЕШ и ще получиш психично разстройство...и пак ше трябва да си взимаш пистолет ;)
e hubu de ama samo si pomisli nqkva ti se vkliu4va v skypa i napravo ti kazva "abe ae da izlezem na kafence" xaxxaxa i ti vednaga 6te se saglasi6 tai li :lol:
Казах ти че е хубаво да избягваш колкото се може повече баналните въпроси. Иначе ставаш една от многото, които питат едно и също като ти се вкл. в чата, а това доста дразни (поне мен за него не знам).
Така ли мислиш постоянно да се запознаваш с момчетата?Ако го нямаше тоя скайп, не знам какво щеше да правиш.
Така ли мислиш постоянно да се запознаваш с момчетата?Ако го нямаше тоя скайп, не знам какво щеше да правиш.
=D> =D> =D>
.:iLLusion:.
05-24-2007, 19:13
ми нека,лошо няма,ама ако разговорът не потръгне,наистина,няма смисъл!
Ти за какво искаш да се запознаете,само да го гледаш,защото ти харесва ли?! ха! :D
Еми търси асоциации със собствения ти живот. Разкажи му нещо, нека той да ти рзкаже. Ае не знам, ама мисля, че на живо нещата са по-лесни, от колкото в тоя скайп. Там седиш на стола и тъпееш, четеш няк'ви букви, без емоция, без нищо.
VerryBerry
05-25-2007, 10:37
najivo e mn po-dobre...v skype moje6 samo da razduva6 prazni prikazki...opitai najivo :wink:
happy_cute
05-25-2007, 11:17
Гадно е по скайп бе!Не можеш да ползваш женските тайни..очите бля бля пък и мнг бързо си омръзвате...даже предпочитам да се забия с момчето,което харесвам на купон отколкото по скайп...
predloji mu da pravite virtualen sex, tova mnogo shte pomogne!
warsteiner
05-29-2007, 23:01
Obe6tai my svirka! :-D
Sladko_Izkushenie
05-30-2007, 06:30
Ако не може да започнеш по скайп...как ще започнеш разговор ако се видите ?! :roll: