View Full Version : как да и предложа
искам да ви попитам как да предложа на приятелката ми да правим секс
VerryBerry
05-25-2007, 10:33
puska6 nameci,ako ne6te 6e useti6...
beautiful.soul
05-25-2007, 10:34
за кво трябва да и предлагаш... ще си помисли че само заради това си с нея... ако освен наиситна да е така!
ако не е.. остави то само ще си дойде
to4no taka to samo 6te doide 6te doide i tozi moment kogato ti i tq go iskate :D i dano vsi4ko nime kakto trqbva yspex \:D/
искам да ви попитам как да предложа на приятелката ми да правим секс
излизате некоя вечер,лигавите се малко после ти се приближаваш до нея целуваш я и и го прошепваш в ухото :wink:
П.С.споко тва е тествано работи
Късмет
Защо жените сте свикнали винаги всичко да става с намеци? Аз не мога правя намеци и не разбирам от намеци! Какъв ще е проблема ако и го каже директно? Или го иска и тя, или не!
KAWASAKI-MAN
05-25-2007, 14:35
точно така братле!Намеци,още малко и ще се чувстваш все едно само ти го искаш!
Защо жените сте свикнали винаги всичко да става с намеци? Аз не мога правя намеци и не разбирам от намеци! Какъв ще е проблема ако и го каже директно? Или го иска и тя, или не!
Няма проблем - само дето' отговорът в 99% от случаите ще е "не"! :wink: Обработвай я по-малко на всяка следваща среща, целувай я по-нежно, гали я по... ъмм.., etc. Ако си достатъчно търпелив тя самата ще си поиска. Ако не си - по-добре си набий една още сега, за да не удължиш от глупост многократно следващият "сух период". Btw, има още много фактори - на колко години е тя, какъв й е характера, как гледа на връзката Ви дотук като цяло, какъв опит има в секса... Та, по тази тема също няма такова нещо като универсален съвет, но със сигурност индиректно нещата могат да бъдат ускорени многократно. Успех!
mgxpower
05-25-2007, 15:45
Toва нещо си идва само от себе си идва един момент в , който и двамата се жалаете адски много и го искате..и само с жестове се разбирате...просто трябва да се усети от двата този момент тя трябва да е готова повярвай ми не и го казвай в прав текст покажи й колко много държиш на нея дръж се нежно просто го почувствайте и двамата това е моят съвет към теб!
cvety_i_bebeto
05-25-2007, 15:46
еми по-добре с намеци така ще е по-малко неудобно,ако ти откаже,защото представиси,че и го кажеш направо и тя също ти отварне направо-може да е ДА! Ама може и да е НЕ,И ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ МНОГО ГЛУПАВО,за това с намеци е по-добре.
Ама вижте, тя все пак му е приятелка...ако за тези неща не могат да си говорят директно, тогава за какво ли? Цялата връзка ли да им се крепи на намеци?
mgxpower
05-25-2007, 15:55
Ама вижте, тя все пак му е приятелка...ако за тези неща не могат да си говорят директно, тогава за какво ли? Цялата връзка ли да им се крепи на намеци?Просто е тъпо от страна на момчето да отиде и да й каже направо "искам да правим секс" една жена трябва да се предразположи преди това помисли малко!
И кво като му е приятелка няма жена , която отказва да се почувства супер желана
:) Съгласен съм с теб. Но нямам в предвид да отиде при нея и да й каже директно - искам да го правим, аз също съм много далеч от тази мисъл! Имам в предвид, че когато вече я предразположи и когато и на двамата им е ясно, че ще се стигне го секс, с две думи-когато дойде подходящия момент, да се действа без увъртания!
Живи и здрави
mgxpower
05-25-2007, 16:05
:) Съгласен съм с теб. Но нямам в предвид да отиде при нея и да й каже директно - искам да го правим, аз също съм много далеч от тази мисъл! Имам в предвид, че когато вече я предразположи и когато и на двамата им е ясно, че ще се стигне го секс, с две думи-когато дойде подходящия момент, да се действа без увъртания!
Живи и здравиКато не е директно как индиректно ли?
Ето ти сам го каза когато я предразположи а това определено не става с думи а с действия :D
с действия да, но не и с намеци ;)
mgxpower
05-25-2007, 16:15
с действия да, но не и с намеци ;)Eдното граничи с другото!Пък й важното е накрая да има добър ефект и да стане работата :D тръгне ли един път кервана върви го спри :D
jjjjjj6363
05-25-2007, 16:33
i kakvo kat ti e priqtelka da ne ste svurzani po nqkqkuv po osoben na4in ta vie se krepite na edno niehto na doverie nishto nishto
GaNg_BoY
05-25-2007, 16:35
това па е най лесното просто я питаш ше се ебеме ли или няма да се ебеме .. рядко отказват.. 8)
Мацо, ьебаьне таа вечер ? :smt059
в такъв случай ...
ami az mislq da si i kaje6 napravo 4e ne iska6 samo celuv4ica tuk celuv4ica tam.... :smt006
казваш и на ухото "мацка аре ела дове4ера да гледаме новините в нас" и ще се навие брато пробвал сам го !!!!! \:D/