View Full Version : mnogo e vajno pls help me
iaka sliva
05-25-2007, 15:03
вчера без да искам видях наще да правят секс и сега не мога да ги погледна,те не знаят,че ги видях какво да правя
:shock: че кво толкова срамно има....ае дай сега вече да не си говорите като си ги видяла :smt005 оф деца деца ](*,)
ми ко толкос и те са хора..
вчера без да искам видях наще да правят секс и сега не мога да ги погледна,те не знаят,че ги видях какво да правя
как кво да праиш бе ?! иди в ъгъла и почни да ревеш ](*,)
iaka sliva
05-25-2007, 15:23
неловко ми е
неловко ми е
Ще отмине споко :wink:
sinful`girl
05-25-2007, 15:32
axxaxaxa e goliama rabota i te sa hora,i te si imat nujdi :lol: Ti kak misli6 4e si se poiavila,6tarkela te e donesal moje bi ::: niama ot kvo da ti e neudobno,pravi se na udarena,4e ni6to ne si vidiala i vs 6e e tok i jica ;)
mgxpower
05-25-2007, 15:33
Човешки нужди бе мойто момиче няма нищо срамно сексът не е табу.Какво като си ги видяла?ДАй пък когато хората направят децата си и те като пораснат да спрат да правят секс няма начин нагона трябва да се задоволява! :mrgreen:
неловко ми е
По-кофти щеше да ти бъде, ако не правеха! :wink: Така поне можеш да си спокойна, че докато го правят все още редовно - няма да се разделят. С извинение, но не само ти имаш "слива", нали iaka sliva? Майка ти също, така, чеее...
mgxpower
05-25-2007, 15:37
неловко ми еНяма нищо неловко в това и те са хора и те имат своите нужди и трябва да си ги задоволяват.Надявам се ,че и ти правиш секс и знаеш как е така ,че се постави на тяхното място!
п.с госте не е вярно това , което казваш.може да са на ръба на брачна криза,но пак да правят секс просто не са имунизирани като го правят не се познава по секса дали дадена двойка се разбира или не познава се по уважението по това как единия се отнася към другия !
Еее, какво от това?Нормално е, и те са хора.Ще ти мине.
все едно като пикая да не мога да го погледна...
Епа родители са ти..НОРМАЛНО е да си задоволяват нуждите. :mrgreen:
fe6an_18m
05-25-2007, 19:25
Zna4i imam sa6tiq problem. Predi nqkolko godini se naloji da no6tuvame v edni poznati, i ni slojiha trimata-az maika i tatko v edna staq.Te bqha legnali zaedno a az na drugoto leglo
Zaspahme burzo..si4ko normalno...no sled nqkolko 4asa se sabudih 6toto qko mi se pikae6e :oops: be6e tamno i se 4uva6e kak na6te se natiskat na legloto.be6e mi ujasno, bqh buden a te neznaeha i za kapak mi se pikae6e adski mnogo i nqma kak da stana ot legloto :cry:
gorkiq az na sutrinta me be6e sram da gi gledam,a te dori neznaqt
se pak tva be6e mnogo odavna 2001 godina,bqh malak no razbirah :D
sexy_for_you
05-25-2007, 19:27
em,slivke,takav e jivota,ko da se prai!te ako ne bqha se .... nema6e da te ima.verno 4e e gadno da vidi6 to4no roditelite si,no po-dobre si zatvori o4ite iiiiiiii.......awe i ti 6te go pravi6 nqkoga(ako ne si) i 6te gi razbere6.sledva6tiq pat stoi dale4 ot spalnqta im :-D :-D :-D
след 2-3дена няма да помниш,докато пак не ги фанеш де ... 8) а пък след още време няма да ти прави впечетление и ще ги разбираш .... :smt006
krem4et0
05-25-2007, 19:49
Аз ако видя мама и тате да правят секс ще се радвам!
Аз ако видя мама и тате да правят секс ще се радвам!
разведени ли са ? :|
krem4et0
05-25-2007, 20:44
Не,ама са на по 53.